Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(mamulioka @ 2015 10 12, 20:15)
mielosios, kurios turite Serge Lutens  ax.gif ar purskiate juos ant drabuziu, ar nepalieka demiu? konkreciau domintu Feminite du Bois.. ar yra tikimybe, kad ant drabuziu ilgiau laikytusi kvapas, na jau taip greit isgaruoja... man atrodo, nieks jo net neuzuodzia isskyrus mane  unsure.gif

Ant mano odos laikosi labai labai ilgai. O dėl dėmių negaliu pasakayt. Ačiūdie, neišbandžiau. Va, kas palieka, tai Amouage Epic'as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 10 12, 20:22)
Ant mano odos laikosi labai labai ilgai. O dėl dėmių negaliu pasakayt. Ačiūdie, neišbandžiau. Va, kas palieka, tai Amouage Epic'as  doh.gif

kokių skirtingų odų būna... nuo manosios garuoja kaip vanduo pro arbatinuko nosį unsure.gif mamos prašiau įvertint, tai ilgai uostinėjo su klausimais kur, ką... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 10 12, 21:02)
kokių skirtingų odų būna... nuo manosios garuoja kaip vanduo pro arbatinuko nosį  unsure.gif mamos prašiau įvertint, tai ilgai uostinėjo su klausimais kur, ką...  verysad.gif

Jei norit, kad geriau laikytųsi, papurkškit ant kaklo iš nugaros pusės, ant plaukų. Jei jau ant plaukų nesilaikys, tai nžn smile.gif Vadinasi, arba kvepalai visiškai nesilaikantys, arba priprantat prie kvapo ir neužuodžiat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 12 spalio 2015 - 20:48
ir kokiu kremu pariebinkit odą kur purkšt žadat - irgi pailgina laikymąsi
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 10 12, 19:15)
mielosios, kurios turite Serge Lutens  ax.gif ar purskiate juos ant drabuziu, ar nepalieka demiu? konkreciau domintu Feminite du Bois.. ar yra tikimybe, kad ant drabuziu ilgiau laikytusi kvapas, na jau taip greit isgaruoja... man atrodo, nieks jo net neuzuodzia isskyrus mane  unsure.gif

gal jau 4-ta buteliuka naudoju siu kvepalu ir visad purskiu tik ant drabuziu.ant baltu ar labai sviesiu nepurskiu.man paciai nelabai jauciasi , bet aplinkiniai visad pagiria, daug komplimentu sulaukia sis kvapas. aplamai as visus visus kvepalus purskiu tik ant rubu. man psichologiskai nesigauna ant kuno purkst. jei pasakyciau kodel, tai labai juoktumetes...
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2015 10 12, 22:28)
gal jau 4-ta buteliuka naudoju siu kvepalu ir visad purskiu tik ant drabuziu.ant baltu ar labai sviesiu nepurskiu.man paciai nelabai jauciasi , bet aplinkiniai visad pagiria, daug komplimentu sulaukia sis kvapas. aplamai as visus visus kvepalus purskiu tik ant rubu. man psichologiskai nesigauna ant kuno purkst. jei pasakyciau kodel, tai labai juoktumetes...

ačiū visoms atsakiusioms mergaitėms 4u.gif na, gal tikrai bandysiu ant drabužių purkštis, bent jau ant tamsesnių, man irgi labiau priimtina kvepinti drabužius, o ne odą...

beje, mano atvejis atvirkštinis, aš tai kvapą visą dieną jaučiu, nes praktiškai po nosim pasipurškiu, vaikštau visa tokia pasikėlus, kaip nuo manęs skaniai kvepia, o ko paklausiu, tai nieks nejaučia biggrin.gif doh.gif tik liekanas kažkokias.

P.s. o tai kodėl gi mums nepasijuokus mirksiukas.gif jei ne paslaptis, dėl kokių priežasčių?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 10 13, 15:36)
ačiū visoms atsakiusioms mergaitėms  4u.gif na, gal tikrai bandysiu ant drabužių purkštis, bent jau ant tamsesnių, man irgi labiau priimtina kvepinti drabužius, o ne odą...

beje, mano atvejis atvirkštinis, aš tai kvapą visą dieną jaučiu, nes praktiškai po nosim pasipurškiu, vaikštau visa tokia pasikėlus, kaip nuo manęs skaniai kvepia, o ko paklausiu, tai nieks nejaučia biggrin.gif  doh.gif tik liekanas kažkokias.

P.s. o tai kodėl gi mums nepasijuokus  mirksiukas.gif jei ne paslaptis, dėl kokių priežasčių?

purskiu kvepalus tik ant riesu uostydama parduotuvej. dar uz kaklo po plaukais mazumele galeciau. bet tik ne kitur. nepurskiu, nes isivazduoju, kaip kvepaluose esantis alkoholis ir viskas kitkas ten sudeta gadina man oda, kaip ji susirauksleja, ypac dekolte srityje, ten atsiranda pigmentuoti plemai...ta susiraukslejus oda man akyse stovi- suskrebus, negyva,kaip kokios mumijos.
o purksdama ant rubu nei karto neturejau jokiu problemu del demiu. jei tai vasarinis plonas sviesus rubas, tuomet pripurskalioju dar ir ant liemenuko.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2015 10 13, 23:33)
purskiu kvepalus tik ant riesu uostydama parduotuvej. dar uz kaklo po plaukais mazumele galeciau. bet tik ne kitur. nepurskiu, nes isivazduoju, kaip kvepaluose esantis alkoholis ir viskas kitkas ten sudeta gadina man oda, kaip ji susirauksleja, ypac dekolte srityje, ten atsiranda pigmentuoti plemai...ta susiraukslejus oda man akyse stovi- suskrebus, negyva,kaip kokios mumijos.
o purksdama ant rubu nei karto neturejau jokiu problemu del demiu. jei tai vasarinis plonas sviesus rubas, tuomet pripurskalioju  dar ir ant liemenuko.

matai kaip rolleyes.gif na, gal ir yra prasmės, nes nuodas kvepalai, kaip bebūtų.. jau vien kiek mes tų ftalatų ar ko ten per savo gyvenimą besipurkšdamos prisikvėpuojam doh.gif
Atsakyti
Merginos ,labai prasyciau kokio ispudzio apie Montale Cuir d Arabie ax.gif Pas mus tarp Montaliu jie yra ? Gal i kazka panasus ?
Busiu labai dekinga uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 10 14, 21:54)
Merginos ,labai prasyciau kokio ispudzio apie Montale Cuir d Arabie  ax.gif Pas mus tarp Montaliu jie yra ? Gal i kazka panasus ?
Busiu labai dekinga uz nuomone  4u.gif

Šaiži, vyriška, animalistinė oda, man gal kažkiek artima PdM Hamdani
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 10 15, 08:18)
Šaiži, vyriška, animalistinė oda, man gal kažkiek artima PdM Hamdani

Hmmmm visai idomu pasidare bigsmile.gif biggrin.gif Hamdani mano favorituose ,turiu senai ,naudoju retai ,bet be ju nebutu kvepalynas ,toks koki noriu turet .. g.gif Gal verta rizikuot ...
Stabdo tas saizumas ,isivaizduoju ,toks tiesmukiskas aitrus ,astrus turbut kvapas .. g.gif
Dar Hard leather turiu g.gif
Na mastau .. g.gif Aciu labai uz ispudzius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Parduodu kvepalus pigiau. Kvepalai Amouage, Juliette Has a Gun, by Kilin kvepalai skirti rusiskai rinkai, kuriu Lietuvoje nerasite. Pasiziureti galite cia http://www.vinted.lt...850-patricija25 Ten sudeta ne viskas, ka turiu, Amouage kvepalu turiu ir daugiau rusiu, vyrisku ir moterisku
Atsakyti