TOBULA žymios italų firmos Stefanel natūralaus šilko asimetrinė suknelė su pamušalu. Pastelinės spalvytės, nuostabūs raštai, minimalistinis/modernus modeliukas, nepriekaištinga kokybė. Audinukas lengvutis, plazdantis, dailiai krentantis, malonus prie kūno. Būsite išskirtinė tiek rimtoje šventėje, tiek draugų vakarėlyje, tiek vilkėdama ją kasdieną. Ji tarsi chamelionas prisitaiko prie aplinkos. Vilkėjau ją kelias valandas (išvalyta valykloje). Nerealiai gaila su ja skirtis (tai mano svajonių suknelė, nuotraukos neatskleidžia tikrojo jos grožio). Deja man ji mažoka. Labai norėčiau mainyti į tokią pat tik Lą ar Mą. Gali būti ir melsvo atspalvio. Arba parduodu. Sudėtis: 100% šilkas (tiek viršutinė dalis, tiek pamušalas). Dydis S. Tiks ir XSui, nes modeliukas laisvas.
Kaina tik 75 eur. (Mokėta virš 200 eur.)

Ant žmogeliuko ta pati suknelė tik kitų atspalvių.

Nuostabi romantiška žymios prancūzų firmos cop.copine kolekcijos boho stiliaus suknutė-sarafaniukas

. Nepriekaištingai suderinti dviejų rūšių audinukai bei subtilūs nėriniai. Suknutę puošia dekoratybinės siūlės ir kišenukai. Rūbelis tiks visiems metų laikams (vėsiuoju sezonu dailiai atrodys prie ilgarankovės palaidinukės ar marškinukų) bei bet kokiai progai, tereikia priderinti tinkamus aksesuarus. Spalvos - pilkos. Tai intelektualiosios mados brendas. Šis išskirtinis kūrinys, skirtas tikros mados žinovės ir kolekcininkės spintai. Buvau porą kartų pasipuošusi, bet man ji mažoka

. Sudėtis: 100 % cotton. Dydis - 36. Manau tiks ir 34 dydį nešiojančioms.
Kaina 28 eur. (pradinė kaina 116 eur, pirkau už 72 pinigėlių

).
Dabar tik 24 eur.

Papildyta:

Nuostabi žymios prancūzų firmos cop.copine suknutė su pamušalu. Išskirtinis rūbelio dizainas, taikliai suderinti skirtingo rašto audinukai papuoš tikrą mados gurmanę. Spalvos - pilka/juoda. Atrodysite nepriekaištingai tiek vakarėlyje, tiek kiekvieną dieną. Avint aukštakulnius sukursite elegantiškos vilioklės įvaizdį, balerinos padės tapti miela romantike, o grubūs aulinukai - žaisminga išdykėle. Gaila, kad šis grožis man mažokas (mielai keisčiau į didesnį dydį). Buvau pasipuošusi vienintelį kartą

. (Yra defektukas. Su žiedu užkabinau pamušalą ir nubėgo kelios akutės). Sudėtis - 100 % polyester (matinis, neblizgus). Dydis - 36, manau tiktų ir mažesniam dydžiui.
Kaina simbolinė 25 eur. ( pradinė kaina - 130 eur.)
Dabar tik 20 eur.

Papildyta:

Išmatavimai bei kiti stilingi, madingi, kokybiški žinomų firmų rūbeliai ir aksesuarai už patrauklias kainas
http://www.supermama...?...025534&st=0Vilnius. Siunčiu į visus Lietuvos kampelius
Bendraukime per AŽ, nes temos neseku
Jei kalbi - tavo žodžiai turi būti geresni už tylą.