Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija, Turkija, Turkija. . .

Mes ir katik is saphir viesbucio. Tai mano patirtis tokia, kad viesbutis geras, sakyciau atitinkantis tas 4 normalias zvaigzdutes. Teritorija nemaza, bet man nepatiko jos isplanavimas. Ta prasme, kad prie baseinu gultai taip sugrusti, kaip silkes statineje. Tikriausiai kad didelis viesbutis ir norima kuo daugiau sugrusti gultu:D maistas buvo dienomis geresnis ir skanesnis, dienomis prastesnis. Animacija ir animatoriai ir mums pasirode, kad labai vidutiniai, bet gal, kad sezono galas.

Del apsipirkimo, tai tikrai, didelis turgus, nelabai yra ka perka, apart odos. Kainos sakyciau derybu reikalas. I odos centrus nevaziavom. Pirkom ir derejomes vietinese parduotuvese. Daug modeliu buvo pasenusiu ir tragisku, bet galima buvo paieskojus atrasti graziu ir madingu. Nusipirkau odine ir odine su lapes kailiu;) dar ziurejau labai grazius kailinukus trumpus ir tikrai labai madingus, pradine kaina ant etiketes buvo 1300€, buvom nusiderje iki 300€, bet jei buciau galvojusi tikrai pirkti uz 220-250€ butu buve galima paimti, tokiu kaimu nemaciau lt net gariunuose;) tad manau odos gaminiu kainos tikrai derybu reikalas. Ir dar pastebejimas, kad jie siou metu linke daugiau nuleisti nes jau sezono galas ir po truputi kiti uzsidarineja. Sezono metu nemanau, kad tokiomis kainomis nusipirktum.
Atsakyti
QUOTE(pupauoga @ 2015 10 01, 15:46)

Sveikatos problemos:  prasirgo beveik visi mano didelės kompanijos keliautojai , sakyčiau sveikiausios liko moterys smile.gif  Siūlau nepamažinti vaikams vaistų nuo temperatūros, nes ten tik skystame pavidale buvo pirkti, o mano vaikas vemia nuos skystų temper.mušančių vaistų, mes naudojame vakiškus APAP miltelius.  Taip pat apsirūpinkite gerosiomis bakterijomis, jų ten gausite ir pirkti, bet dabar važiuodama duočiau profiklaktikai nuo pirmos atostogų dienos smile.gif  Keli vaikai tik karščiavo- 39 su dalimis temper. , kiti viduriavo-vėmė, bet vsisi po parą prasirgo ir vėliau vsikas ok, aišku kasdien su gerosiomis bakterijomis smile.gif
Suaugusiems labai pravertė ąžuolo žievės užpiltinė-ji sutvarko puikiai vidurių bėdas, net vaikui davėme kelis lašus, nes vaistai nesuveikė.

Aš tai manau, kad čia persivalgymo bėda.... Na bet aišku...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 10 02, 16:25)

bigsmile.gif susitarė visi ir vieną vakarą persivalgė. kartu. lotuliukas.gif

jei rimtai, tai teko kalbėtis ne su viena tautiete... tą vienintelį vakarą kažkas mūsų vyrams ir vaikams netiko..... moterys, kaip katės - viskam atsparios cool.gif
Atsakyti
Gal yra žmonių keliaujančių su kūdikiais? Mes ruošiames į Alaniją į Xeno viešbutį. Leliukui 5 mėnesiai, kaip perneša skrydį, kaip ten tie ausų užgulimo reikalai? Ką reikia tokiam turėti kelioneje? Skaičiau kad neužgultų ausų duot buteliuką? Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2015 10 02, 21:09)
Gal yra žmonių keliaujančių su kūdikiais? Mes ruošiames į Alaniją į Xeno viešbutį. Leliukui 5 mėnesiai, kaip perneša skrydį, kaip ten tie ausų užgulimo reikalai? Ką reikia tokiam turėti kelioneje? Skaičiau kad neužgultų ausų duot buteliuką? Pasidalinkite patirtimi  4u.gif

Skredant į Turkiją, lėktuve buvo šeima su mažiu leliuku, lėktuvas pakilo, pradėjo vaikutis verkti, bet neilgai paverkė, davė jam buteliuką ir užmigo.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2015 10 02, 22:12)
Skredant į Turkiją, lėktuve buvo šeima su mažiu leliuku, lėktuvas pakilo, pradėjo vaikutis verkti, bet neilgai paverkė, davė jam buteliuką ir užmigo.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2015 10 02, 21:09)
Gal yra žmonių keliaujančių su kūdikiais? Mes ruošiames į Alaniją į Xeno viešbutį. Leliukui 5 mėnesiai, kaip perneša skrydį, kaip ten tie ausų užgulimo reikalai? Ką reikia tokiam turėti kelioneje? Skaičiau kad neužgultų ausų duot buteliuką? Pasidalinkite patirtimi  4u.gif

keliavau ir su 3 men ir su 9 men kudikiu. svarbiausia kylant duot buteliuka kad rytu, tada neuzguls ausyciu. skridom be problemu. tik didesniam reikejo biski veiklos paskui biggrin.gif tai zaisliuku buvom isideje, pagrauztuku visokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blizguti @ 2015 10 02, 22:09)

Maitinkite kai kilsite ir leisitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 09 29, 16:18)
Damos, kaip surast viesbucius, kurie pvz prie Kleopatros papludimio? blush2.gif

pvz. Gardenia
Bet kodėl norit prie Kleopatros? buvom prie jo, bet man nepatiko, dažniausiai bangos, tiri ibėgt į jūrą kad neparverstų ir plūduriuot ten. Man labiau patiko Alanijos (centro) paplūdimiai, jūra rami, tolygus ibridimas, smėliukas gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 10 02, 15:25)

Tikrai ne smile.gif Vaikai valgė minimaliai, ribojami jiems buvo ir saldėsiai ir limonadai smile.gif
kalbėjome su vietiniais turkais- tai sakė, kadangi jau ne vasaros kaitra- tai perkaitimas atmetamas, pagrinde nuo baseinų visos ligos nutinka, nes bloguoja daugiausai vaikai- gauna gukšnį ne vieną, mirksta baseina nuo ryto iki vakaro ir panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2015 10 04, 06:29)
pvz. Gardenia
Bet kodėl norit prie Kleopatros? buvom prie jo, bet man nepatiko, dažniausiai bangos, tiri ibėgt į jūrą kad neparverstų ir plūduriuot ten. Man labiau patiko Alanijos (centro) paplūdimiai, jūra rami, tolygus ibridimas, smėliukas gražus smile.gif

Maniau, kad tai graziausias is prieinamu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 05, 17:23)
Maniau, kad tai graziausias is prieinamu blush2.gif

hmmm, gražus tik tuo kad kalnas matosi, gamta graži, bet su vaikais ten net neimanoma maudytis smile.gif Pačios Alanijos paplūdimiai visi geri wink.gif
Atsakyti