Mes ir katik is saphir viesbucio. Tai mano patirtis tokia, kad viesbutis geras, sakyciau atitinkantis tas 4 normalias zvaigzdutes. Teritorija nemaza, bet man nepatiko jos isplanavimas. Ta prasme, kad prie baseinu gultai taip sugrusti, kaip silkes statineje. Tikriausiai kad didelis viesbutis ir norima kuo daugiau sugrusti gultu:D maistas buvo dienomis geresnis ir skanesnis, dienomis prastesnis. Animacija ir animatoriai ir mums pasirode, kad labai vidutiniai, bet gal, kad sezono galas.
Del apsipirkimo, tai tikrai, didelis turgus, nelabai yra ka perka, apart odos. Kainos sakyciau derybu reikalas. I odos centrus nevaziavom. Pirkom ir derejomes vietinese parduotuvese. Daug modeliu buvo pasenusiu ir tragisku, bet galima buvo paieskojus atrasti graziu ir madingu. Nusipirkau odine ir odine su lapes kailiu;) dar ziurejau labai grazius kailinukus trumpus ir tikrai labai madingus, pradine kaina ant etiketes buvo 1300, buvom nusiderje iki 300, bet jei buciau galvojusi tikrai pirkti uz 220-250 butu buve galima paimti, tokiu kaimu nemaciau lt net gariunuose;) tad manau odos gaminiu kainos tikrai derybu reikalas. Ir dar pastebejimas, kad jie siou metu linke daugiau nuleisti nes jau sezono galas ir po truputi kiti uzsidarineja. Sezono metu nemanau, kad tokiomis kainomis nusipirktum.
QUOTE(pupauoga @ 2015 10 01, 15:46)
Sveikatos problemos: prasirgo beveik visi mano didelės kompanijos keliautojai , sakyčiau sveikiausios liko moterys
Suaugusiems labai pravertė ąžuolo žievės užpiltinė-ji sutvarko puikiai vidurių bėdas, net vaikui davėme kelis lašus, nes vaistai nesuveikė.
Aš tai manau, kad čia persivalgymo bėda.... Na bet aišku...
QUOTE(Udrius @ 2015 10 02, 16:25)
jei rimtai, tai teko kalbėtis ne su viena tautiete... tą vienintelį vakarą kažkas mūsų vyrams ir vaikams netiko..... moterys, kaip katės - viskam atsparios
QUOTE(blizguti @ 2015 10 02, 21:09)
Gal yra žmonių keliaujančių su kūdikiais? Mes ruošiames į Alaniją į Xeno viešbutį. Leliukui 5 mėnesiai, kaip perneša skrydį, kaip ten tie ausų užgulimo reikalai? Ką reikia tokiam turėti kelioneje? Skaičiau kad neužgultų ausų duot buteliuką? Pasidalinkite patirtimi 
Skredant į Turkiją, lėktuve buvo šeima su mažiu leliuku, lėktuvas pakilo, pradėjo vaikutis verkti, bet neilgai paverkė, davė jam buteliuką ir užmigo.
QUOTE(office @ 2015 10 02, 22:12)
Skredant į Turkiją, lėktuve buvo šeima su mažiu leliuku, lėktuvas pakilo, pradėjo vaikutis verkti, bet neilgai paverkė, davė jam buteliuką ir užmigo.
Ačiū
QUOTE(blizguti @ 2015 10 02, 21:09)
Gal yra žmonių keliaujančių su kūdikiais? Mes ruošiames į Alaniją į Xeno viešbutį. Leliukui 5 mėnesiai, kaip perneša skrydį, kaip ten tie ausų užgulimo reikalai? Ką reikia tokiam turėti kelioneje? Skaičiau kad neužgultų ausų duot buteliuką? Pasidalinkite patirtimi 
keliavau ir su 3 men ir su 9 men kudikiu. svarbiausia kylant duot buteliuka kad rytu, tada neuzguls ausyciu. skridom be problemu. tik didesniam reikejo biski veiklos paskui
QUOTE(blizguti @ 2015 10 02, 22:09)
Maitinkite kai kilsite ir leisitės
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 09 29, 16:18)
pvz. Gardenia
Bet kodėl norit prie Kleopatros? buvom prie jo, bet man nepatiko, dažniausiai bangos, tiri ibėgt į jūrą kad neparverstų ir plūduriuot ten. Man labiau patiko Alanijos (centro) paplūdimiai, jūra rami, tolygus ibridimas, smėliukas gražus
QUOTE(Udrius @ 2015 10 02, 15:25)
Tikrai ne
kalbėjome su vietiniais turkais- tai sakė, kadangi jau ne vasaros kaitra- tai perkaitimas atmetamas, pagrinde nuo baseinų visos ligos nutinka, nes bloguoja daugiausai vaikai- gauna gukšnį ne vieną, mirksta baseina nuo ryto iki vakaro ir panašiai
QUOTE(antrakartmamyte @ 2015 10 04, 06:29)
pvz. Gardenia
Bet kodėl norit prie Kleopatros? buvom prie jo, bet man nepatiko, dažniausiai bangos, tiri ibėgt į jūrą kad neparverstų ir plūduriuot ten. Man labiau patiko Alanijos (centro) paplūdimiai, jūra rami, tolygus ibridimas, smėliukas gražus
Maniau, kad tai graziausias is prieinamu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 05, 17:23)
hmmm, gražus tik tuo kad kalnas matosi, gamta graži, bet su vaikais ten net neimanoma maudytis