Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija, Turkija, Turkija. . .

QUOTE(dija @ 2015 10 15, 11:39)
Sveiki, gal kas esate buve sitame viesbutyje? http://www.novaturas...p...0&forceWid=

Šiaip siemet kainos vienu viesbuciu pakilusios, o kitu nukritusios. Va pernai mes i viesbuti uz 1000 lt kazkur brangiau vaziavome nei siemet siulo. Taigi nesuprasi kas kaip... gal delto, kad didesnes nuolaidas taiko, 48 proc., pernai tiekrai tiek netaike.

O koks viesbutis? Neblogas buvo?
Atsakyti
Na, noriu i Turkija, nors tu ka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bandem ieskoti alternatyvu..niekur tokio serviso nera...
bet kaip matau, daugelis ir toliau iesko, perki ir planuoja keliauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2015 10 15, 11:39)
Sveiki, gal kas esate buve sitame viesbutyje? http://www.novaturas...p...0&forceWid=

Esu buvus sitam viesbutyje. Tik geriausi prisiminimai. Bet buvau senokai 2007 ar 2008 g.gif
Nei vienam viesbutyje nemaciau sitokio didziulio pasirinkimo mesu keptu ant lauzo wub.gif baklavos skonis ten buvo pats tobuliausias wub.gif cia pirmi prisiminimai kurie kyla biggrin.gif
Toliau is visu buvusiu viesbuciu plezas pats geriausias, nes smulkus smulkus zvyriukas, jokiu akmenu rolleyes.gif
Animacija visa diena, muzika prie baseino pagrindinio thumbup.gif
Turkiska vakariene pleze irgi paliko neisdildomus prisiminimus wub.gif
Tikri importiniai gerimai, tuo metu ypac megau bailys likeri, tai vakare budavo rojus su saltu bailys pasedeti pvz prie juros aaaa kaip noreciau dabar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orch: 15 spalio 2015 - 15:33
QUOTE(Orch @ 2015 10 15, 16:32)
Esu buvus sitam viesbutyje. Tik geriausi prisiminimai. Bet buvau senokai 2007 ar 2008 g.gif 
Nei vienam viesbutyje nemaciau sitokio didziulio pasirinkimo mesu keptu ant lauzo wub.gif  baklavos skonis ten buvo pats tobuliausias wub.gif  cia pirmi prisiminimai kurie kyla biggrin.gif
Toliau is visu buvusiu viesbuciu plezas pats geriausias, nes smulkus smulkus zvyriukas, jokiu akmenu rolleyes.gif
Animacija visa diena, muzika prie baseino pagrindinio  thumbup.gif
Turkiska vakariene pleze irgi paliko neisdildomus prisiminimus wub.gif
Tikri importiniai gerimai, tuo metu ypac megau bailys likeri, tai vakare budavo rojus su saltu bailys pasedeti pvz prie juros aaaa kaip noreciau dabar wub.gif

Na buvote Jus senokai, bet vistiek dziugu, kad geri prisiminimai smile.gif Idomu kaip dabar. Is pirmo zvilgsnio labai patrauklus variantas. Netgi isipaisome i 3000 eur dviem savaitem. Tikriausiai ir 2 mano berniukam 5 ir 7 metu bus rojus ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 15, 16:10)
Na, noriu i Turkija, nors tu ka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  bandem ieskoti alternatyvu..niekur tokio serviso nera...
bet kaip matau, daugelis ir toliau iesko, perki ir planuoja keliauti smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif. Kad ir kur besidairytume, kainos ir gaunamu paslaugu kokybe geriausia Turkijoje... thumbup.gif. Stebim kainas toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 15 spalio 2015 - 19:46
Ai, man biski neramu del dvieju dalyku, tezai..ant ribos, ir neramumai, turbut siemet per Novatura bandysim, duokdie, kad neramumai baigtusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 15, 20:46)
Ai, man biski neramu del dvieju dalyku, tezai..ant ribos

Kur apie tai kalbama? Pasidalinkit g.gif. Kur apie Tezus kalbama? ax.gif
Atsakyti
apie Tezus kalbama jau senai, nera oficialu, tik kadangi, kaip visi zino, susije su rusu rinka jie, tai cia slidu... bet , aisku, kalbu lygyje viskas

o del neramumu - tai vis islenda ir spaudoj, ir grizusiu atsiliepimai, jau ir sioje temoje net buvo rasyta
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 15, 21:18)
apie Tezus kalbama jau senai, nera oficialu, tik kadangi, kaip visi zino, susije su rusu rinka jie, tai cia slidu... bet , aisku, kalbu lygyje viskas

o del neramumu - tai vis islenda ir spaudoj, ir grizusiu atsiliepimai, jau ir sioje temoje net buvo rasyta

Kas buvo rasyta jei nesunku patikslinkit?
Atsakyti
ui, neatkasiu jau tikrai, bet jei gerai pamenu, tai protestai ir panasiai, bet cia ne dabar, anksciau truputeli
Atsakyti
QUOTE(ASN @ 2015 10 16, 10:25)
Kas buvo rasyta jei nesunku patikslinkit?

Tai buvo skelbta apie sudegintus barus ir klubus Alanijoje. Tik tiek kad ta info i LT spauda nelabai patenka....

O del tezu irgi skelbta - pardave beveik visas Amaras, kokybe ten krito... Ziuresim, kaip bus toliau...
Atsakyti
Sveiki, sestadieni pabegame i Turkija, i Side. Pradedu krauti lagaminus ir galvoju, kokiu rubu tikrai nereikia, o be kuriu bus liudna. Nesu patyrusi Turkijos lankytoja, tad man ji labiau asocijuojasi su siluma, bet sezono pabaigoje, tikriausiai ir siltu rubu reikia, ka manote? blush2.gif
Atsakyti