Sveiki,gal kuri naudojate skysta, issukama maskuokli?Ar jums nesubega i rauksles?Man dienos begyje subego i rauksles

QUOTE(katrinka @ 2009 01 18, 20:59)
turiu seseliu pagrinda, tai man super, seseliai laikosi visa diena ir nesubega!!!! 

Idomu, o be seseliu pagrindo labai subegdavo?

Paskaitinėjau temą bet nelabai radau atsiliepimų apie žaliąjį maskuojamąjį pieštuką.. Man reiktų kartais pamaskuoti paraudusius skruostus, patarkit ar tiktų jis tam..?? Neapsisprenžiau kurį imti-žaliąjį ar kūno spalvos.. -žalio dar nesu turėjus ir neįsivaizduoju kaip jis atrodo ant veido, o gal geriau nusipirkti žalią bazę, tokia kaipiš Bourjois??

gal zinote merginos kaip artdeco kompaktines pudrytes?
QUOTE(mik @ 2009 02 22, 23:23)
man seseliai visai nesilaiko, nei su pagrindu, nei be jo (tuo labiau

beje, gal kas bande tokia mineraline? idomu, kaip bus ant misrios/i riebuma odos:
http://www_artdeco_d...foundation.html
Iš Artdeco esu turėjusi mineralinę pudrą-nu pasaka labai gerai oda su ja draugavo, reiks vėl nusipirkti
dar patinka šešelių pagrindas, pamiršau ką reiškia subėgę šėšėliai. bet labiausiai patinka Artdeco Collagen lip booster blizgesys, liuks spalvytė (nude tokia
), drėkina lūpas ir gan gerai laikosi

Sveikos, merginos
O jūs šią kosmetiką perkat LT parduotuvėse, o gal siunčiatės iš kažkur?

QUOTE(IceQueen @ 2009 03 05, 22:45)
Sveikos, merginos

Artdeco kosmetika prekiauja "Drogas", "Sarma", "Kristiana"

QUOTE(Auksuolė @ 2009 03 05, 23:00)
Dėkui, tai žinau

Laba diena...
mergytes, o koki tiksliai perkate Artdeco seseliu pagrinda?nuejau i droga, nieko nesuprantu kuri imti, tos konsultantes isvis nenusimano...Padekite

QUOTE(Seila @ 2009 03 06, 19:22)
Laba diena...
mergytes, o koki tiksliai perkate Artdeco seseliu pagrinda?nuejau i droga, nieko nesuprantu kuri imti, tos konsultantes isvis nenusimano...Padekite

toks mazoj juodoj dezutej, apvaki maza juoda bonkute uzrasyta artdeco eyeshadow base. stai cia paziurek:

http://www_artdeco_d...hadow-base.html