Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 30 jubiliejinė tema

QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 10, 10:39)
Memorialas ilgai miega, 40 min
stende nei gyvos dvasios

Kol supratau apie ka tu tongue.gif Miegaliai g.gif Jei sulauksi, parasyk ka gero pasakojo 4u.gif
Atsakyti
MESKUTE 4u.gif stipraus turkisko meskucio wub.gif
Einu suoleli atsinesti gathering.gif sekmes didziausio!!!! wub.gif
Atsakyti
Meškute,Ir mes ant suolelio su virusiuku ax.gif
Atsakyti
stende nei gyvos dvasios

laukiam žinių iš parodos 4u.gif
Atsakyti
Meskute, labai sergu uz Tavo meskucius wub.gif wub.gif wub.gif
Magute, gero skrydzio ir sekmingos keliones. thumbup.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Meskute,mes su turkisku stebukleliu sedim irgi ant palaikymo suolelio gathering.gif wub.gif
Geros rusiakalbes koordinatores tikrai reiketu Memorial pritariu 100 proc.,kuri dirbtu tik IVF skyriuje thumbup.gif o lietuves koordinatores na netikiu kad butu kaip bebut gaila,nes vistiek nemazai ten atvyksta kalbanciu rusiskai.Is esamu lietuvaiciu kas gyvena Stambule-nemanau kad daug kas galetu pasakyt ir paaiskinti viena ar kita dalyka mirksiukas.gif juk ir terminai yra,o kiek merginu kas nesusidure su vaisingumo bedele nezino apie kiausialastes,blastocista,morula ir t.t.
Ka rinktis LT ar TR.Tai as tik uz Turkija.Pirmiausiai tai i kiekviena ziurima individualiai ir tikrai ieskoma sprendimo.Jaucias kad rupi jiems o ne kaip pas mus esi tik bankomatas.
Bent jau kiek pastebejau tikrai daroma nemazai tyrimu pries pradedant IVF,jie analizuojami ir galvojama kaip padet porai.
Toliau,vaistai ten zymiai pigiau nei LT ir...as manau kad jie dar sugeba isauginti kuo pilnavertiskesnes kiausialastes.
Zymiai stipresni embriologai,o ir embrioskopas duoda pliusa.O ir IMSI ar ICSI nera paprasta padaryt,reikia kruopstumo,ziniu ir igudziu-juk duris ne toks ir gali plyst kiausialaste.Beje,mums LT taip greiciausiai ir buvo.
Super kad augina iki 5 dienos,musu atveju mes del to tik dziaugiames.Iskart pasimate stipriausi. Paskiriami vaistai po isodinimo irgi kiekvienai individualiai.
Ir tas domejimasis kaip sekasi ir ju statistika ne is pirsto lauzti.Kai pastojau kaip ir visos siunciau koks HCG ir paskui parasiau ir nuskanavau ka mate per pirmaji echo.
Nepamenu kiek savaiciu buvo manau kad jau 13 man skambino Elis ir klause kaip einasi nestumas.Po to jau domejosi el.laisku kai buvo virs 20 sav ir galu gale kai gime vaikutis,pasveikino nors ir po menesio nuo jo gimimo ir uzdave klausimus i kuriuos turejau atsakyti ju statistikai.
Taip,Lietuvoje truputi gal pigiau nei Turkijoje,o Latvijoje visai pigiau iseina-bet..garantija kad pasiseks is pirmo karto minimali.O ir is antro neaisku.Nepasisekus po pirmojo IVF daznai sako,reikia bandyt 2 kart ir nieko nekeicia,nesiulo tyrimu.Mums Turkijoje iskart pasake kad reiktu daryt jei butu nesekme.
Ir nors keistai skamba bet ten tas procesas tampa kitoks ir tuo paciu gauni atostogas,kurias dauguma planuojaciu IVF procesa nemate metu metus. Ir svarbiausia,sekmes proc.pas juos didesnis.O tai taupo ir musu sveikata,nervus ir t.t.
Nezinau,as visiems tikrai irgi sakau kad negaistu laiko LT ir vaziuotu geriau ten.As noriu irgi dar vieno maziuko,Memorial neliko snaiguciu mums,bet viskas remias i finansus.O ir abu su vyru kalbejom kad tik Turkijoje darytis jei reiktu vel niekur kitur.
Beje,mes irgi Turkijoje nemazai apsipirkom ir kitus apipirkome smile.gif Sumos gavosi geros irgi,bet uz tai dziaugiames ir sia vasara kokybiskais ju rubeliais thumbup.gif O mazyliui musu nerealiai patinka sviestuvai butent atvezti is ten biggrin.gif
MAGUTE,gero skrydzio ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
stende nei gyvos dvasios

gal neatvyko? g.gif
duok zinia, nes dabar nezinau ar ruostis vaziavimui ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 10, 10:32)
gal neatvyko? g.gif
duok zinia, nes dabar nezinau ar ruostis vaziavimui ar ne mirksiukas.gif

Pralaukiau valandą ir išvažiavau į darbą. Lietuvaičiai (ir ne tik) jau prieš 10 val. ant pirštų galiukų šokinėja ir klientus už skvernų gaudo. O ten tuščia tuščia, tik reklama kad jie patys geriausi, telefonas ir intenetinis puslapis.
Man įtarimas kilo, kad ir tą gražų stendą atvežė ir sumontavo samdyta reklamos firma, ir nei vieno turko Lietuvoj nei kvapo....
O gal pasirodys išsimiegoję. biggrin.gif
Bet man reikėjo į darbą, nebegalėjau laukti.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 10, 11:45)
Pralaukiau valandą ir išvažiavau į darbą. Lietuvaičiai (ir ne tik) jau prieš 10 val. ant pirštų galiukų šokinėja ir klientus už skvernų gaudo. O ten tuščia tuščia, tik reklama kad jie patys geriausi, telefonas ir intenetinis puslapis.
Man įtarimas kilo, kad ir tą gražų stendą atvežė ir sumontavo samdyta reklamos firma, ir nei vieno turko Lietuvoj nei kvapo....
O gal pasirodys išsimiegoję.  biggrin.gif
Bet man reikėjo į darbą, nebegalėjau laukti.

Gaila, aš jau draugams parašiau, kurie galvoja apie važiavimą ten.
Gal galima į Litexpo paskambinti ir pasiklausti ar ten planuoja kažkas būt? Jie gi vis tiek turėtų žinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 10, 11:50)
Gaila, aš jau draugams parašiau, kurie galvoja apie važiavimą ten.
Gal galima į Litexpo paskambinti ir pasiklausti ar ten planuoja kažkas būt? Jie gi vis tiek turėtų žinoti  g.gif

gal atskris tik siandien tuo lektuvu kur Vilniuje apie 14 val leidziasi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2015 09 10, 11:45)
Man įtarimas kilo, kad ir tą gražų stendą atvežė ir sumontavo samdyta reklamos firma

tai zinoma biggrin.gif o kaip kitaip, negi jums atrodo kad stendus is turkijos temps mirksiukas.gif

Pelargonija kurioj vietoj tas ju stendas? kad nesiblaskyt po Litexpo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 10, 11:55)
tai zinoma biggrin.gif o kaip kitaip, negi jums atrodo kad stendus is turkijos temps mirksiukas.gif

Stendai yra parodos organizatoriu nuosavybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 09 10, 12:13)
Stendai yra parodos organizatoriu nuosavybe  mirksiukas.gif

nu jau.... nebent tos atskiriancios sieneles. mes visada savo visa stenda gaminames mirksiukas.gif
nu bet cia ne esme biggrin.gif
Atsakyti