Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 30 jubiliejinė tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 10, 14:42)
Pavydžiu Jums drąsos ir gebėjimo nekreipti dėmesio į aplinkinių nuomones blush2.gif aš matyt per daug kompleksuota verysad.gif
Bet kiekvienas iš mūsų sprendžia, kaip jiems elgtis pagal savo asmeninę patirtį unsure.gif aš savu laiku buvau "įskaudinta" visuomenės požiūrio, tad stengiuosi apsaugoti save ir savo šeimą nuo visuomenės nepakantumo unsure.gif bet gal kada ir aš išdrįsiu kalbėti apie tai garsiau blush2.gif

Čia be abejo kiekvieno asmeninis reikalas, nėra čia teisingo ar neteisingo požiūrio drinks_cheers.gif

Aš pati labai džiaugiuosi, kad aš visiškai dėjus ant kitų nuomonės hihihi.gif
Atsakyti
provizore, šiuo metu mano FSH 23. Prolaktinas irgi pašoko net iki 1000 schmoll.gif Geriu Cyclo progynova, bromocyptin, thyroxin.... ko tik aš negeriu..
Perspėjau, kad nedarytum NW tyrimo, nes kai reiks tą pat dieną sužinot atsakymus ir lėkt į Turkiją tai atsakymas per parą Northway... schmoll.gif net prajuokino, kai pasakė, kad atsakymas bus kitą rytą biggrin.gif Paklausiau ar nejuokauja doh.gif

QUOTE(Marsale @ 2015 09 09, 21:14)
Jei ciklas tas pats, ir laboratorijos matavimo vienetai tie patys, tai keista.. Aš hormonú tyrimus dariausi ir nrthw, ir synlab, po nemažai kartú, ir buvo labai panašiai nekaip..

Šiandien endokrinologė poliklinikoj sakė, kad gali taip būt, kad šokinėja, bet vis tiek nerealu. neaišku kuo tada tikėt, nors LT gydytojai rekomenduoja daryt 5 CD tokį tyrimą, o kas man iš jo, kai "traukinys jau bus nuvažiavęs", jokios procedūros nepradės taip vėlai...

QUOTE(orya @ 2015 09 10, 12:46)
Idealu būtų, kad Elis būtų atsiuntę, vis tiek ji su tarptautiniais klientais / pacientais dirba

Ne ne, Elis tegu lieka ten kur ji yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten ji mums reikalinga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkela @ 2015 09 10, 14:59)
provizore, šiuo metu mano FSH 23. Prolaktinas irgi pašoko net iki 1000  schmoll.gif  Geriu Cyclo progynova, bromocyptin, thyroxin.... ko tik aš negeriu..
Perspėjau, kad nedarytum NW tyrimo, nes kai reiks tą pat dieną sužinot atsakymus ir lėkt į Turkiją tai atsakymas per parą Northway...  schmoll.gif  net prajuokino, kai pasakė, kad atsakymas bus kitą rytą biggrin.gif Paklausiau ar nejuokauja  doh.gif
Šiandien endokrinologė poliklinikoj sakė, kad gali taip būt, kad šokinėja, bet vis tiek nerealu. neaišku kuo tada tikėt, nors LT gydytojai rekomenduoja daryt 5 CD tokį tyrimą, o kas man iš jo, kai "traukinys jau bus nuvažiavęs", jokios procedūros nepradės taip vėlai...
Ne ne, Elis tegu lieka ten kur ji yra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ten ji mums reikalinga  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu labai, zinosiu kur nedaryti tyrimu mirksiukas.gif
dabar kad veltui laikas nepraeitu, kol numusinesiu FSH tai noriu tyrimus padaryti ir save paruosti g.gif
is ankstesniu temu atsimenu kad verta vit d tyrima padaryti ir jei truksta pagerti
o zarazu tyrimus verta dabar ar pries pat ivf?
o jus geriat is vitaminu?ar neverta?
Atsakyti
zarasų padaryčiau dabar, nes jei jų yra- reik išsigydyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2015 09 10, 16:23)
aciu labai, zinosiu kur nedaryti tyrimu mirksiukas.gif
dabar kad veltui laikas nepraeitu, kol numusinesiu FSH tai noriu tyrimus padaryti ir save paruosti g.gif
is ankstesniu temu atsimenu kad verta vit d tyrima padaryti ir jei truksta pagerti
o zarazu tyrimus verta dabar ar pries pat ivf?
o jus geriat is vitaminu?ar neverta?

Aš geriu pregnacare conseption. Žinau, kad merginos geria ovaboost'ą.

O dėl tyrimų - tai tikrai, santaruose daro geriausiai. Man Kardiolitos prolaktinas 2 kartus darytas buvo apie 500, kai santaruose pakartojau, buvo apie 300.
Atsakyti
QUOTE(cubanwomen @ 2015 09 10, 11:08)
O gal galima pas koki kita gp paprasyt vizito,nes jie gi cia skiria pas bet ka..jei koks indas skana dare gal ir nemate. man per 8 men sugebejo du testus padaryt ir pamest padkutiniojo rezultatus! Sako jum viena iseitis-private Ivf. Nu tai ot naujiena pasake. Nuejau pas gp registratore pasakiau kad lankiausi jusu paskirtoj klinikoj 8 menesius ir nieko. Prasau man isduot formas kraujo tyrimams-surasiau ka Kubra atsiunte plius pora savo.Ir po dienos lapeliai pas mane.
Cia zmones iprate reikalaut,pati su tuo susiduriu darbe-gal siek tiek atkaklumo, dar 1 skanas pas kita gydytoja  ir atsirastu NHS finansavimas.

Tai kad man miomos nemate (ar neivertino jos itakos mano pastojimui) ta klinika kurioje dariausi IVF! O histeroskopija turejau ligoninej uk, pas vyriausia gydytoja to skyrio (ir buvo anglas, tamsiais as nepasitikiu uk lotuliukas.gif ) ! Dabar tikrai reiks pakoliot juos schmoll.gif!
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 10, 13:56)
kartais kolektyve kai paklausai komentarų įvairiais klausimais, tai nebesinori atviraut blush2.gif

bet galima ir neatviravus pasakyti savo nuomonę ir poziciją 4u.gif
aš irgi sutinku su ailima, kad jei bent mes patys nepasakysim KITOS nuomonės nei jų, tai visuomenė ir liks tokia nesupratinga, siauro matymo. turim keisti jų požiūrį. Ir nebūtinai atviraujant 4u.gif
o asmeniškai mane tai tik jei kas užkabina šiuo klausimu,tai oi gauna atgal argumentų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 10 rugsėjo 2015 - 16:43
Visa savaite Stambule žada lietų..o jo vis nėra...gaila kad šis lietus iš mūsų ašarų...
Ryte žinia...kaip perkūnas iš giedro dangaus... Embriologas kviečia į kliniką...
Apie patirtą emocinė būsena net nekalbu...
Pupsikai taip gražiai pupseje.... Nepasiekė taip issvajotu meskuciu pavidalo...
Nuspręsta laukti rytojaus...Vos keli procentai kad ryt bus ką sodinti...
Apie snd sodinima net kalbos nėra... Sėkmės procentas lygus nuliui...
Neturim šanso net pabandyti pasvajoti apie turkiška stebuklą... Ne ši karta...

Sėkmės mergytes šiam sunkiam ir pilno akmenų kely... Toliau keliausiu juo...tik jau be rožinių akinių...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 10, 18:53)
Visa savaite Stambule žada lietų..o jo vis nėra...gaila kad šis lietus iš mūsų ašarų...
Ryte žinia...kaip perkūnas iš giedro dangaus... Embriologas kviečia į kliniką...

Sėkmės mergytes šiam sunkiam ir pilno akmenų kely... Toliau keliausiu juo...tik jau be rožinių akinių...

console.gif
o tu siaube g.gif o ka pakomentavo embriologas?
stiprybes meskut, stiprybes..... laikykites....
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 10, 17:53)
Nepasiekė taip issvajotu meskuciu pavidalo...

Nuspręsta laukti rytojaus...

Meskute, nesupratau 4u.gif jie nedaaugo iki blastuciu? verysad.gif net rankos drebet pradejo ir sirdis dreba nuo tokios naujienos...
Bet tu dabar taip nenurasyk ju, sulauk rytojaus, gal rytoj viskas kitaip bus, gal jiems tiesiog truputis daugiau laiko reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 10, 17:53)
Neturim šanso net pabandyti pasvajoti apie turkiška stebuklą... Ne

Meskute 4u.gif asaros pradejo riedet, kodel toks sunkus musu kelias verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 10, 18:53)

Matyt ne taip greitai dalinasi kaip norėtūsi,bet jeigu laukia rytojaus tai reiškia nesustojo vįstytis, taigi tikrai vilties yra!!!prašau tikėk jais wub.gif
Atsakyti