Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 30 jubiliejinė tema

QUOTE(RositaK @ 2015 09 18, 21:01)
Man po nepavykusio IVF Memoriale sakė nenutraukti, paskui po konsultacijos 2014.11 Bahceci sakė tebetęsti ir taip iki FET, paskui iki  nestuke.gif 12sav 4u.gif  manau jis poveikį turi ilgalaikiai naudojant.
Beje, turiu GLIFOR dvi dėžutes, jei kuriai reikia 4u.gif

Man ir liepė dabar gerti iki ivf.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 18, 19:03)
Man ir liepė dabar gerti iki ivf.

Tikriausiai reikia ji vel pradeti gerti... unsure.gif Bet dar pasitikslinsiu su Elis smile.gif
Atsakyti
Na, mergaites, (_._)(_._) ir nestuke.gif i prieki - gal nelabai vieta cia tam, bet su pergale visas! lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yu.gif yu.gif yu.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Gero starto ir sekmingo finiso tiesiosios kirtimo visoms mergaitems, pradedancioms kelia IVF Turku salyje, ir jau sekmingai pilvukuose auginancias busimas mamytes, siekiancias finiso linijos! 4u.gif
Atsakyti
Su pergale!!! lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Štai kaip reikia kovot dėl tikslo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 18 rugsėjo 2015 - 23:26
4u.gif paaiskinkit man kvailai kuo susijes homocisteinas su ivf? Nerandu nieko aiskaus internete
Galvoju ju darytis,bet nezinau ar butina
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 09 19, 14:35)
4u.gif paaiskinkit man kvailai kuo susijes homocisteinas su ivf? Nerandu nieko aiskaus internete
Galvoju ju darytis,ubet nezinau ar butina

Homocisteinas parodo B grupes vitaminu (B6, B12, folio rugsties) organizme trukuma 4u.gif
IVF jis tik informacinio pobudzio mirksiukas.gif kaip ir daugelis kitu tyrimu.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 09 19, 13:52)
Homocisteinas parodo B grupes vitaminu (B6, B12, folio rugsties) organizme trukuma  4u.gif
IVF jis tik informacinio pobudzio  mirksiukas.gif kaip ir daugelis kitu tyrimu.

4u.gif B12 as atskirai tyriausi, tai dabar nezinau ka cia daryt g.gif
Po mano tyrimais buvo pakomentuota dar taip If antiphospholipid syndrome is suspected , B2-glycoprotein1(IgM - IgG) are recommended
Nesuprantu ka cia nori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 19 rugsėjo 2015 - 16:41
Nu ka, buvom siandien klinikoje, foliai auga gerai, vakare ovitrelis, o pirmadieni punkcija ax.gif
Labai tikim kad viskas bus gerai ir sis kartas bus musu kartas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 19, 18:33)
Nu ka, buvom siandien klinikoje, foliai auga gerai, vakare ovitrelis, o pirmadieni punkcija  ax.gif
Labai tikim kad viskas bus gerai ir sis kartas bus musu kartas  wub.gif

oiii tai jau greit susitiksi su pupsikais wub.gif
tikim ir mes wub.gif

o kaip profes apžiurėjo ? ar vykdė pažadus ta moteris kur žadėjo del priežiūros ir ivf kainos? biški smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 19, 15:33)
Nu ka, buvom siandien klinikoje, foliai auga gerai, vakare ovitrelis, o pirmadieni punkcija  ax.gif
Labai tikim kad viskas bus gerai ir sis kartas bus musu kartas  wub.gif

4u.gif kaip smagu kad viskas gerai einasi.Laimingos pabaigos nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 16, 22:33)
Marsale, ačiū už info 4u.gif  negaliu tau parašyt į až g.gif

Atsiprasau - istryniau zinutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 19, 17:42)
oiii tai jau greit susitiksi su pupsikais  wub.gif
tikim ir mes  wub.gif

o kaip profes apžiurėjo ? ar vykdė pažadus ta moteris kur žadėjo del priežiūros ir ivf kainos? biški smalsu  blush2.gif

Na mes viskuo patenkinti, mus priima visada laiku, jei laukiam, tai tik del to kad visada anksciau pusvalandziu ateinam, kad be streso ar spesim 4u.gif
Siandien Aylin velavo kokias 5-10 minuciu, poto labai atsiprasinejo.
Likusios dalies pinigeliu mes dar nemokejom, nes sake kad juos punkcijos diena turesim sumoketi, t.y. Pirmadieni, tada ir pamatysim ar pazada istesejo.
Musu verteja siandien sake kad: vas v klinike vse abažajut. Klausiau kodel, tai sake kad as jiems labai grazi, prajuokino ir aisku pamalonino toks pasakymas, gal cia visoms tapati sako lotuliukas.gif
Atsakyti