Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

Sveikos,
Kazin kaip yra Klaipedoj su uzsakymu? Ar butinai reikia vaziuoti i parduotuve? Ir kaip su atsiskaitymu?
Atsakyti
Ar turite leksciu is Ikea? Giliu, desertiniu, paprastu? Dubeneliu prisipirkau permatomu tu, kur kazkuri mergina cia rekomendavo, ir man jie patika. Galvoju gal ir leksciu pasiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 01 04, 15:45)
http://www.ikea.com/...5146/#/10265146 reikia atsiliepimų apie šitą spintelę  ax.gif

baldai1.lt simta kartu grazesniu ir geresniu yra.
Atsakyti
QUOTE(Deasa @ 2016 01 07, 18:37)
Sveikos,
Kazin kaip yra Klaipedoj su uzsakymu? Ar butinai reikia vaziuoti i parduotuve? Ir kaip su atsiskaitymu?

Na, mes užsakinėjom, tai kaip ir būtina atvykti į parduotuvę. Ir pateikus užsakymą iš karto reikia apmokėti. Tada per kelias dienas pristato ir važiuoji atsiimti.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrGreitis @ 2016 01 07, 22:39)

REKLAMA protest.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(MrGreitis @ 2016 01 07, 22:39)

g.gif nu, kad ne schmoll.gif Eilinės baisios dėžės ten ir tiek, mano nuomone, o Besta tikrai verta dėmesio tuo labiau už tokią kainą. Aišku, skonis kiekvieno skirtingas, manau mano močiutė ar anyta greičiausiai rinktųsi ne Ikea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 01 08, 08:17)
g.gif  nu, kad ne  schmoll.gif  Eilinės baisios dėžės ten ir tiek, mano nuomone, o Besta tikrai verta dėmesio tuo labiau už tokią kainą. Aišku, skonis kiekvieno skirtingas, manau mano močiutė ar anyta greičiausiai rinktųsi ne Ikea  biggrin.gif 

Pritariu drinks_cheers.gif Kiek esame turėję ir turime BESTA, esame labai patenkinti tiek kokybe, tiek kaina, tiek eksploatacija. Mano visos simpatijos - BEASTA'i wub.gif Beje, šios sistemos galimybės labai plačios, tad tikrai įmanoma susikomplektuoti net ir močiutei ar anytai įtiksiančius variantus wink.gif

Pvz.
user posted image
user posted image
user posted image

Nors man jų minimalizmas labiau prie širdies, kaip čia (pas mus panašiai):
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 08 sausio 2016 - 10:50
QUOTE(Louhi @ 2016 01 08, 10:31)
Pritariu  drinks_cheers.gif  Kiek esame turėję ir turime BESTA, esame labai patenkinti tiek kokybe, tiek kaina, tiek eksploatacija.  Mano visos simpatijos - BEASTA'i wub.gif Beje, šios sistemos galimybės labai plačios, tad tikrai įmanoma susikomplektuoti net ir močiutei ar anytai įtiksiančius variantus wink.gif

O yra kokia nors programėlė pasidėliot Besta sistemą pagal savo poreikius?
Atsakyti
Mūsų bestai jau virš 3 metų, vis dar ja labai džiaugiamės. Niekas nesulūžo, nesuklypo, nepakeitė spalvos 3*tfu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, reikia lovytės paaugusiam berniukui. Gal kas domėjotės ar planuojate būti Ikėjos parduotuvėj ir galėtumėt pažiūrėti, ar yra išpardavime? Iš kito miesto gal neverta važiuoti..
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2016 01 09, 11:49)
Labas rytas, reikia lovytės paaugusiam berniukui. Gal kas domėjotės ar planuojate būti Ikėjos parduotuvėj ir galėtumėt pažiūrėti, ar yra išpardavime? Iš kito miesto gal neverta važiuoti..

bent pavadinima reikia zinoti, netikiu, kad nesvarbu kokia lovyte, tik , kad su nuolaida rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(werika @ 2016 01 08, 14:57)
O yra kokia nors programėlė pasidėliot Besta sistemą pagal savo poreikius?

http://www.ikea.com/...leva/index.html

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2016 01 09, 12:34)
bent pavadinima reikia zinoti, netikiu, kad nesvarbu kokia lovyte, tik , kad su nuolaida  rolleyes.gif
Papildyta:
http://www.ikea.com/...leva/index.html

mirksiukas.gif

nusiziurejome FLAXA smile.gif
Atsakyti