Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

Tai beicuota matosi medzio rieveles, faktura, tiesiog balta nupurksta akriliniais dazais, tokie baldai atsparesni ilenkimas ir nubrozdinima,s jei aktualu, nes vien pusies masyvas dengtas beicu, labai visi braizymai, ilenkimai matosi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Planuoju pirkti tokia plautuvę ir spintelę, gal kas turite, ar pakankamas plautuvės gylis, ar gerai dėvisi spintelė (būtent balta).
Taip pat ir apie šį mašytuva gal turite atsiliepimu, ar patogus nesitaško?
Labai ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musė Liusė @ 2016 02 22, 14:17)
Sveiki 4u.gif
Planuoju pirkti tokia plautuvę ir spintelę, gal kas turite, ar pakankamas plautuvės gylis, ar gerai dėvisi spintelė (būtent balta).
Labai ačiū atsakiusioms  4u.gif

http://www.ikea.com/...ucts/S69095958/

turiu tokia visa kompletacija ir maisytuvas kaip paveikslelyje , viskas liuks , tikrai nesitasko
Atsakyti
QUOTE(Musė Liusė @ 2016 02 22, 13:17)
Sveiki 4u.gif
Labai ačiū atsakiusioms  4u.gif

pas mane tokia spintelė ir tokia kriauklė, patys geriausi atsiliepimai. nesitaško, patogu. maišytuvas kitas.
Atsakyti
Gal kas pirkote toki kresla ir netingite parasyt atsiliepima? ax.gif
http://preview.turbo...708Original.jpg
user posted image
IKEA bendrame kreslu puslapyje yra, o butent jo atskirai ir neatidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 02 22, 15:44)
pas mane tokia spintelė ir tokia kriauklė, patys geriausi atsiliepimai. nesitaško, patogu. maišytuvas kitas.

Spintele talpi kaip tokio dydzio?
Atsakyti
klausimas turinčioms šiukšliadėžes. Labai aktualu šiukšliadėžės aukštis - ar tikrai 32.3 cm ir nei truputėlio daugiau? Tokio aukščio dar turėtų tilpti, o aukštesnės jau niekaip smile.gif Gal galite pamatuoti? 4u.gif
Atsakyti
O kaip su procentinėm nuolaidom IKea? Galima kažką išsiderėt jei už didesnę sumą perki? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 22 vasario 2016 - 17:05
QUOTE(rarity @ 2016 02 22, 17:55)
klausimas turinčioms šiukšliadėžes. Labai aktualu šiukšliadėžės aukštis - ar tikrai 32.3 cm ir nei truputėlio daugiau? Tokio aukščio dar turėtų tilpti, o aukštesnės jau niekaip smile.gif Gal galite pamatuoti?  4u.gif

Pamatavau. Ir... nieko nesupratau lotuliukas.gif Man gavosi 32,5. Beeeet... pas mane tas "metras" siuvėjiškas, ir nėr tikslus. Tai būčiau linkus tikėti jūsų parašytais skaičiais. O jum tie 2mm - esminis skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 22, 17:55)
klausimas turinčioms šiukšliadėžes. Labai aktualu šiukšliadėžės aukštis - ar tikrai 32.3 cm ir nei truputėlio daugiau? Tokio aukščio dar turėtų tilpti, o aukštesnės jau niekaip smile.gif Gal galite pamatuoti?  4u.gif

apie kokias siuksliadezes kalbat?
QUOTE(wizardry @ 2016 02 22, 18:05)
O kaip su procentinėm nuolaidom IKea? Galima kažką išsiderėt jei už didesnę sumą perki?  ax.gif

lenkai turi savo akcijas su procentinem nuolaidom, kurias gali panaudoti kitus baldus perkant, pas mus to netaiko, nezinau, gal yra kas nors jei perkat issimoketinai
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 02 22, 16:30)
Spintele talpi kaip tokio dydzio?

normaliai, apatinis stalčius gilesnis, aš ten rankšluoščius sudedu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 22, 17:46)
Pamatavau. Ir... nieko nesupratau  lotuliukas.gif  Man gavosi 32,5. Beeeet... pas mane tas "metras" siuvėjiškas, ir nėr tikslus. Tai būčiau linkus tikėti jūsų parašytais skaičiais. O jum tie 2mm - esminis skirtumas?

Ačiū 4u.gif 2mm dar neesminis, bet 8-10 jau būtų rizika. Stalčiaus vidus 33,4 cm. Tai tikriausiai tiks. Tik dangčių jau neuždėsiu
Alchemie, apie Variera
Atsakyti