Tai beicuota matosi medzio rieveles, faktura, tiesiog balta nupurksta akriliniais dazais, tokie baldai atsparesni ilenkimas ir nubrozdinima,s jei aktualu, nes vien pusies masyvas dengtas beicu, labai visi braizymai, ilenkimai matosi

QUOTE(Musė Liusė @ 2016 02 22, 14:17)
Sveiki
Planuoju pirkti tokia plautuvę ir spintelę, gal kas turite, ar pakankamas plautuvės gylis, ar gerai dėvisi spintelė (būtent balta).
Taip pat ir apie šį mašytuva gal turite atsiliepimu, ar patogus nesitaško?
Labai ačiū atsakiusioms

Planuoju pirkti tokia plautuvę ir spintelę, gal kas turite, ar pakankamas plautuvės gylis, ar gerai dėvisi spintelė (būtent balta).
Labai ačiū atsakiusioms

http://www.ikea.com/...ucts/S69095958/
turiu tokia visa kompletacija ir maisytuvas kaip paveikslelyje , viskas liuks , tikrai nesitasko
QUOTE(Musė Liusė @ 2016 02 22, 13:17)
Sveiki
Labai ačiū atsakiusioms

Labai ačiū atsakiusioms

pas mane tokia spintelė ir tokia kriauklė, patys geriausi atsiliepimai. nesitaško, patogu. maišytuvas kitas.
Gal kas pirkote toki kresla ir netingite parasyt atsiliepima?
http://preview.turbo...708Original.jpg

IKEA bendrame kreslu puslapyje yra, o butent jo atskirai ir neatidaro

http://preview.turbo...708Original.jpg
IKEA bendrame kreslu puslapyje yra, o butent jo atskirai ir neatidaro

QUOTE(Forgete @ 2016 02 22, 15:44)
pas mane tokia spintelė ir tokia kriauklė, patys geriausi atsiliepimai. nesitaško, patogu. maišytuvas kitas.
Spintele talpi kaip tokio dydzio?
klausimas turinčioms šiukšliadėžes. Labai aktualu šiukšliadėžės aukštis - ar tikrai 32.3 cm ir nei truputėlio daugiau? Tokio aukščio dar turėtų tilpti, o aukštesnės jau niekaip
Gal galite pamatuoti?

O kaip su procentinėm nuolaidom IKea? Galima kažką išsiderėt jei už didesnę sumą perki?

QUOTE(rarity @ 2016 02 22, 17:55)
klausimas turinčioms šiukšliadėžes. Labai aktualu šiukšliadėžės aukštis - ar tikrai 32.3 cm ir nei truputėlio daugiau? Tokio aukščio dar turėtų tilpti, o aukštesnės jau niekaip
Gal galite pamatuoti? 

Pamatavau. Ir... nieko nesupratau

QUOTE(rarity @ 2016 02 22, 17:55)
Gal galite pamatuoti? 

apie kokias siuksliadezes kalbat?
QUOTE(wizardry @ 2016 02 22, 18:05)
O kaip su procentinėm nuolaidom IKea? Galima kažką išsiderėt jei už didesnę sumą perki? 

lenkai turi savo akcijas su procentinem nuolaidom, kurias gali panaudoti kitus baldus perkant, pas mus to netaiko, nezinau, gal yra kas nors jei perkat issimoketinai
QUOTE(airv @ 2016 02 22, 16:30)
Spintele talpi kaip tokio dydzio?
normaliai, apatinis stalčius gilesnis, aš ten rankšluoščius sudedu.

QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 22, 17:46)
Pamatavau. Ir... nieko nesupratau
Man gavosi 32,5. Beeeet... pas mane tas "metras" siuvėjiškas, ir nėr tikslus. Tai būčiau linkus tikėti jūsų parašytais skaičiais. O jum tie 2mm - esminis skirtumas?

Ačiū

Alchemie, apie Variera