Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu skirtis, bet nepasiryžtu

QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 10, 11:32)
Sitting on the fence periodas ir tiek. Lyg visos čia tik sumaniusios ką tuoj puola tai daryti. Palinguos ir nusvirs į kurią nors pusę.

iš to, ką parašė temos autorė - mintis skirtis atėjo ne vakar. Jei iki šiol neišsiskyrė, reiškia - nenori skirtis. Iš serijos и рыбку сьесть, и косточкой не подавиться.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 10 rugsėjo 2015 - 11:58
Na kad aiskiau butu, as siuo metu su meiluziu nebendrauju. Paprasiau laiko susidelioti viskam ir jis sutiko. Pabreze, kad jei nuspresiu viska keisti, jis bus pats laimingiausias. Jam taip pat sunku ir jis nori aiskumo. As suprantu, kad taip testis negali. Ir nenoriu taip. Todel buvo idomu ar yra kazkam buve panasiai, ir ar abejojo, kokios mintys ir jausmai sukosi. Turbut, kas nera buve panasioje situacijoje, negales ir suprasti ko klausiu.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 09 10, 11:55)
iš to, ką parašė temos autorė - mintis skirtis atėjo ne vakar. Jei iki šiol neišsiskyrė, reiškia - nenori skirtis. Iš serijos и рыбку сьесть, и косточкой не подавиться.

taip Ciccio, mintis tikrai atejo ne vakar. Ir turbut, butu keista, jei sugalvociau ir iskart iseiciau. Visgi ilgas laiko tarpas, prisirisimas ir tt. Nesiteisinu, bet tikrai nesu bejausme, kad taip lengvabudiskai viska mesciau. Bandziau as taisyt santykius, stengiausi keist save, stengiausi is naujo susizavet juo. Pastangoms reikia laiko. O kai galu gale supranti, kad stengiesi ir is to nieko nesigauna, tai ir prieini isvados, kad galbut reikia sukti kitu keliu.
Atsakyti
QUOTE(TejaLeja @ 2015 09 09, 15:34)
Tik atsitiko taip, jog viena karta isgeres jis pakele ranka pries mane.
Buvo ir sekantis kartas.

Isimylejau.
Mete darba Lietuvoje, isnuomojo buta ir atvaziavo i mano sali, pasake, kad lauks ir tikesis, kad as busiu su juo.
Savyje as suvokiu, kad su senuoju draugu mus sieja tik patogumas, bendras igytas turtas, siek tiek siltu prisiminimu is praeities.

Du kartus jis pakėlė ranką. Išeičiau neatsisukus.

Įsimylėjote? Kažin. Naujas draugas persikraustė ne į kitą miestą, bet į kitą šalį, viską mesdamas dėl jūsų! O jūs dėl patogumo liekate su senuoju? Palikit jį pagaliau ir netempkit laiko. Neteisinga taip. Skirkitės ir leiskit jam susirast žmogų, kuris jį mylės ir jūs irgi turit teisę į laimę ir meilę. Na, kad ir ne naujasis, bet gražios ateities su draugu tikriausiai juk nebus ir jūs tą puikiausiai žinote. Reikia spyrio į sėdynę jums, kad reikalai pajudėtų.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 09 10, 12:55)
Jei iki šiol neišsiskyrė, reiškia - nenori skirtis. Iš serijos и рыбку сьесть, и косточкой не подавиться.

Aš gyvenau su buvusiu apie 4 metus, daug mažiau nei autorė ir paskutiniais metais jausmai ir artumas visiškai mirė, nors buvo man labai geras ir rūpestingas. Ir supratau aš, kad viskas, reikia išeit, bet kaip tai yra sunku, tikrai. Matai, kad santykiai mirę, bet išlikęs prieraišumas, draugystė, ramybė ir pastovumas. Norėjau daug kartų išeit, bet taip pat, kaip ir autorė bijojau, kad manęs nekęs jis ir tas mane žudė, kol vieną dieną labai stipriai susipykom ir jis pasakė, kad nenori manęs matyti. Tai buvo tik žodžiai ištarti pykčio metu, bet man buvo paskatinimas, pagaliau išeiti ir tada nebesijaučiau blogai. Suprantu autorę, kad sunku išeiti, bet reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ellen. @ 2015 09 11, 03:14)

Reikia spyrio į sėdynę jums, kad reikalai pajudėtų.
Papildyta:
Norėjau daug kartų išeit, bet taip pat, kaip ir autorė bijojau, kad manęs nekęs jis ir tas mane žudė, kol vieną dieną labai stipriai susipykom ir jis pasakė, kad nenori manęs matyti. Tai buvo tik žodžiai ištarti pykčio metu, bet man buvo paskatinimas, pagaliau išeiti ir tada nebesijaučiau blogai. Suprantu autorę, kad sunku išeiti, bet reikia.

Aciu Ellen, kad pasidalinote.
Turbut to ir reikia - spyrio paciai sau. As viska suvokiu, zinau, bet nejudu.
Na kaip nejudu. Pasiklausinejau pas drauges ar priimtu porai savaiciu, jei reiketu iseiti greitai. Tai dabar kaip ir turiu saugumo jausma, kad jei pasakys dingti is akiu tuoj pat, as galesiu ta padaryti, neatsidursiu gatveje, o laikui einant susirasiu ir issinuomosiu.
Na susipykti susipykstam ir mes. Tik jis niekada nesako, kad nenori matyti ar kad iseiciau, jis turbut zino, kad ta ir padaryciau. Zinoma, tai butu zymiai lengviau man ir kaltes jausmas butu mazesnis. Tik as galvoju, kad saziningiau butu prisiimti atsakomybe sau, nes butent as noriu skirtis. Jam juk viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(TejaLeja @ 2015 09 09, 16:06)
Sunku, nes yra prisirisimas, kaltes jausmas. Vakar buvau pasiryzusi viska pasakyti. Bet kai grizau namo, ji pamaciau, gerkle tarsi uzdziuvo. Pradejo suktis mintys, kad as ji iskaudinsiu, kad jis manes nekes. As pati saves nesuprantu.  verysad.gif  Sprendimus darbe priimu be jokiu problemu, nes ten nera emociju - yra reikia ir viskas, o cia jauciuosi kaip istizele

Tai nesakykit, jei šitaip sunku. Susirenkat šmutkes ir išeinat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 09 11, 11:09)
Tai nesakykit, jei šitaip sunku. Susirenkat šmutkes ir išeinat  biggrin.gif

Galima parašyti gražų atsiprašymo laišką, paprašyti atleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 11, 11:58)
Galima parašyti gražų atsiprašymo laišką, paprašyti atleisti smile.gif

Nu jo, galima, kodėl gi ne biggrin.gif
Ir aš nesuprantu, kokio galo su tuo anuo nebendraut, jei pas jį/su juo ruošiamasi išeit g.gif Ir gyvenamojo ploto klausimas turėtų tokioj stadijoj būt apgalvotas ir sutartas. O čia - ruošiasi pasakyt, o pasakius dar trintųsi šiknom su buvusiu, kol sugalvotų, kur eit. Jokio plano, jokios strategijos, jokio nuoseklumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 09 11, 11:34)
O čia - ruošiasi pasakyt, o pasakius dar trintųsi šiknom su buvusiu, kol sugalvotų, kur eit. Jokio plano, jokios strategijos, jokio nuoseklumo  g.gif

Trubut neskaitete siandienes zinutes. Siknomis trintis tikrai neplanuoju, todel ir paprasiau prisiglausti pas drauge, kol susirasiu pastovia gyvenimo vieta.
Atsakyti
QUOTE(TejaLeja @ 2015 09 11, 14:03)
Trubut neskaitete siandienes zinutes. Siknomis trintis tikrai neplanuoju, todel ir paprasiau prisiglausti pas drauge, kol susirasiu pastovia gyvenimo vieta.

O kodėl ne su nauja meile? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 11, 13:05)
O kodėl ne su nauja meile? g.gif

Jis ta siulo, bet as noriu bent pora savaiciu pabuti viena. Kad galeciau issivalyt savo neigiamas emocijas, o ju tiek prisikaupe. As ir taip daug jam uzkroviau. Manau, kad gal taip butu teisingiau visu atzvilgiu. Situacija tokia ne kokia, todel norisi sudeliot taip, kad kuo maziau papildomu problemu butu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TejaLeja @ 2015 09 11, 14:03)

Aš tiesiog kitaip daryčiau.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 09 11, 13:57)
Aš tiesiog kitaip daryčiau.

Gal pasidalinsite kaip? Idomios visos nuomones. Gal kokia ideja ir man tiktu.
Nieko nepasakius iseiti, kazkaip nezmogiska butu po tiek metu. O gal as per daug gilinuos?
Atsakyti