Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(Aivė @ 2016 01 12, 16:23)
Man buvo grieztas gulimas rezimas, Magnis diasporal, leidziamas progesteronas, nutraukti aspirina, jei vartoji. Ar dar kraujuoji ar jau viskas ok?

Jei galima paklausti, nuo kelintos savaites jums buvo gulimas rezimas? Del ko skyre? Man gine planuoja namu rezima skirti, bet tai ne tas pats, kaip gulimas.. Nors gal ryt mane apziurejusi ir persigalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 01 12, 21:25)
Tai receptinis vaistas, kazin ar galima paciai gert  doh.gif
Dar prisiminiau geriau homeopatinius Spascupreel tabletytes nuo spazmu. Kiek teko skaityt SM daug mergaiciu ji vartojo.

Spascupreel dar yra zvakutes? O tuos spazmus reikia slopinti? Jei zinociau, kad nieko tokio,kenteciau ir tiek doh.gif
As net nesuprantu, del ko man skauda, ar gimda isitempia, ar oras zarnose ar dar kazkas...
Atsakyti
Tai receptinis vaistas, kazin ar galima paciai gert  doh.gif
Dar prisiminiau geriau homeopatinius Spascupreel tabletytes nuo spazmu. Kiek teko skaityt SM daug mergaiciu ji vartojo.

man spascupreel irgi gydytoja liepė gert kai buvau praeita kart pastojus.

sveikos naujai prisijungusios,smagu visas čia girdėti nestuke.gif
vasarosziedai 4u.gif aš tokios problemos neturėjau tfu tfu tfu,net buvau prisigalvojus kad gal kas ne taip kad pilvo visiškai nejaučiu,o dabar retkarčiais jaučiu padilgčiojimų.
o aš buvau šiandien pasimatyme wub.gif taip buvo gera žiūrti į spurdantį mažiuką,tiek malė kojytėmis ir rankytėmis,kad gydytoja vos galėjo išmatuoti,viskas gerai pas mus šiai dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzyte7 @ 2016 01 12, 21:26)
Jei galima paklausti, nuo kelintos savaites jums buvo gulimas rezimas? Del ko skyre? Man gine planuoja namu rezima skirti, bet tai ne tas pats, kaip gulimas.. Nors gal ryt mane apziurejusi ir persigalvos smile.gif

Berods nuo 6 sav., sorry jau neatsimenu, apie savaite gulinejau, veliau ramiai vaiksciojau, po savaites darbe - dar 2 savaites poilsio doh.gif Gulimas rezimas, tai reiskia guleti ramiai kojas suglaudus, tik i wc ir atgal. Jokio maisto gaminimo ar pan. Man gan ilgai dar spazmavo gimda. Bet vaistukai padejo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 12, 21:33)
Spascupreel dar yra zvakutes? O tuos spazmus reikia slopinti? Jei zinociau, kad nieko tokio,kenteciau ir tiek doh.gif
As net nesuprantu, del ko man skauda, ar gimda isitempia, ar oras zarnose ar dar kazkas...

Tabletes gal paprasciau, padejus po liezuviu. Slopinam jeigu skauda, o del ko ji spazmuoja sunku pasakyti. Ne visom taip buna. Man dar labai pute pilva, atrode kad pilvas tuoj sprogs doh.gif Bet taip pasirodo irgi buna. Reikia praeiti visus etapus mirksiukas.gif Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 12, 21:36)
o aš buvau šiandien pasimatyme wub.gif  taip buvo gera žiūrti į spurdantį mažiuką,tiek malė kojytėmis ir rankytėmis,kad gydytoja vos galėjo išmatuoti,viskas gerai pas mus šiai dienai  smile.gif

Liuks, sveikinu wub.gif Aukit ir stiprekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 12, 20:56)
Rosita, kokie jau dideli jus, oho 4u.gif
O kiek magnio gerti galima i diena? As kol kas geriu 2 pakelius, israsyta buvo 200-400, tai virsiju doze:)
O nospa gal dar galima ar kazka? Man taip baisu tie pilvo isitempimai  doh.gif

wub.gif
Aš magnio po 1vnt geriu.Dėl nospos abejoju g.gif

Va va ir šituos pamiršau parašyt doh.gif jei ką maudena, spazmuoja, skauda (net galvą) galima juos vartot 4u.gif

QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 12, 21:36)
o aš buvau šiandien pasimatyme wub.gif  taip buvo gera žiūrti į spurdantį mažiuką,tiek malė kojytėmis ir rankytėmis,kad gydytoja vos galėjo išmatuoti,viskas gerai pas mus šiai dienai  smile.gif

Džiugu wub.gif aš ir dabar akyse matau pirmąjį salto wub.gif

Boruzyte, wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, bandysiu ta spascupreel 4u.gif
Atsakyti
Na tiksliai nezinau, bet manau, kad nospos negalima. Nes atsimenu nospa liepe gydytoja gerti jau pries gimdyma ir gimdant leido, kad mazintu skausma ir atpalaiduotu. Geriau su gydytoja pasitart.
Atsakyti
[quote=Aivė,2016 01 12, 21:17]
Berods nuo 6 sav., sorry jau neatsimenu, apie savaite gulinejau, veliau ramiai vaiksciojau, po savaites darbe - dar 2 savaites poilsio doh.gif Gulimas rezimas, tai reiskia guleti ramiai kojas suglaudus, tik i wc ir atgal. Jokio maisto gaminimo ar pan. Man gan ilgai dar spazmavo gimda. Bet vaistukai padejo 4u.gif

Aciu, Aive uz pasidalinta patirti 4u.gif Dziugu matyti, kad viskas pavyko sekmingai ir jau netoli finisas 4u.gif
Papildyta:
Liskaus wub.gif
Tie pasimatymai patys nuostabiausi wub.gif Nors labiausiai patiko pas genetike. Vaikiuka is visu pusiu apziurinejo, viska rode, aiskino, o ir uztrunka ilgiau, nei standartine apziura. Nerealu suvokti, kad tas spurdantis stebuklelis gyvena ne kur kitur, o pas tave pilvelyje wub.gif ryt ir as einu, tikiuosi, kad parodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 01 12, 21:54)
Na tiksliai nezinau, bet manau, kad nospos negalima. Nes atsimenu nospa liepe gydytoja gerti jau pries gimdyma ir gimdant leido, kad mazintu skausma ir atpalaiduotu. Geriau su gydytoja pasitart.

Nospa gali stipriai atpalaiduoti kakleli, del to ir nerekomenduoja, ypac 2 ir 3 trimestre wub.gif
Atsakyti
Priraset čia oho ho thumbup.gif džiaugiuosi, kad visos puikiai augat thumbup.gif o aš tyliai laukiu ketvirtadienio echo wub.gif vis dar jokių nėštukiškų pojūčių nejaučiu g.gif tik greičiau pavargstu, o gal tiesiog sustingau nuo ramaus rėžimo lotuliukas.gif
lithuania.gif
Atsakyti
Kaip dabar jautiesi po hyper?

Oi, merginos, kaip gerai, kad jus cia esat ir galim visos pasitarti, pasidalinti patirtim ir isgyvenimais. Atrodo gydytojo issiklausineji, bet vistiek paskui klausimu kyla ir kyla....
O del hyper mano savijauta jau zenkliai pagerejusi, zinoma iki galo pasveikusi nesu. Pilve dar nemazai skyscio, kepenu fermentai pakite, baltimu kraujyje truksta, bet jau skausmu nebera, isleido is ligonines, bet namu rezimas dar paskirtas. Iki visisko pasveikimo dar reikes laiko.
Del leidziamu skystinanciu, man ligoninej leido fraksiparina, dabar kai isejau is ligonines pati leidziuosi Clexane. Kaip ir minejau tiek TR tiek LT neleido ju nutraukti, nors ir pasirode kraujas, kaip supratau juos man skyre todel, kad nuo hyper sutirstejo kraujas. Bet gal as klystu. Dar man pries pasirodant kraujui dvi dienas tai pyle prakaitas, tai krete saltis, matomai harmonu disbalansas, gal dar tai man issauke ta kraujavima. Kol kas siandien daugiau kraujo nepasirode, bet pats kraujas buvo sviezut sviezutelis, kaip ka tik is zaizdos..

Rosita, ir kitos senbuves labai dziugu del jusu ir jusu mazuju pilvuku gyventoju, kaip noreciau jau buti jusu etape...kai atrodo tiek nebedaug liko iki susitikimo su savo mazaisiais stebuklais, bet kiekvienam reikia praeiti savo...
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 12, 20:33)

Mane irgi tie issiputimai ir amzinas oro kaupimasis kamuoja, bet kiek skaiciau daugeliui merginu taip buna. Kaip ir rasai, man irgi kartais atrodo, kad gimda isitempia ir irgi ant vakaro daugiau, bet gal cia nuo maisto ir hormonu, as dar ir maziau judu dabar.

O merginos, ka jus manot apie vitamino d vartojima nestumo metu? As kasdien po laseli isgeriu, bet gal nera gerai?
Atsakyti