QUOTE(Boruzyte7 @ 2016 01 12, 21:26)
Jei galima paklausti, nuo kelintos savaites jums buvo gulimas rezimas? Del ko skyre? Man gine planuoja namu rezima skirti, bet tai ne tas pats, kaip gulimas.. Nors gal ryt mane apziurejusi ir persigalvos
Berods nuo 6 sav., sorry jau neatsimenu, apie savaite gulinejau, veliau ramiai vaiksciojau, po savaites darbe - dar 2 savaites poilsio

Gulimas rezimas, tai reiskia guleti ramiai kojas suglaudus, tik i wc ir atgal. Jokio maisto gaminimo ar pan. Man gan ilgai dar spazmavo gimda. Bet vaistukai padejo
Papildyta:
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 12, 21:33)
Spascupreel dar yra zvakutes? O tuos spazmus reikia slopinti? Jei zinociau, kad nieko tokio,kenteciau ir tiek
As net nesuprantu, del ko man skauda, ar gimda isitempia, ar oras zarnose ar dar kazkas...
Tabletes gal paprasciau, padejus po liezuviu. Slopinam jeigu skauda, o del ko ji spazmuoja sunku pasakyti. Ne visom taip buna. Man dar labai pute pilva, atrode kad pilvas tuoj sprogs

Bet taip pasirodo irgi buna. Reikia praeiti visus etapus

Laikykis
Papildyta:
QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 12, 21:36)
o aš buvau šiandien pasimatyme

taip buvo gera žiūrti į spurdantį mažiuką,tiek malė kojytėmis ir rankytėmis,kad gydytoja vos galėjo išmatuoti,viskas gerai pas mus šiai dienai
Liuks, sveikinu

Aukit ir stiprekit