Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 25

QUOTE(Banti @ 2015 10 25, 23:51)
Aš ir rozečių maniakė, stengsiuos jų daryt kaip įmanoma daugiau smile.gif Dabartiniam bute viskas su prailgintojais, nu nieko nėr blogiau  doh.gif

Prašau patarimo dėl kriauklės.. Norėčiau geriamo vandens sistemos, gal žinot ar yra galimybė išsimušt kriauklėje skylę iškart ir tam? Skaičiau čia, kad išmuša dozatoriams papildomai.. Ar čia kriauklėse jau iš pat pradžių būna numatytos tam galimybės ar gali padaryti individualiai? Kalbu apie standartines granitines, akmens masės ir pan. Konkrečios dar nesu nusižiūrėjus. Gal kuri darotės? Kokiu būdu montuosit? Į kriauklę ar į stalviršį?

Yra plautuvių, kuriose numatytos papildomos vietos dozatoriui arba antram kraniukui (kas ką nori, tas tą montuojasi), t.y. iš blogosios pusės yra paruošta vieta papildomos skylės mušimui. (pvz. Franke BFG 61-62, BFG 651-78, MRG 610-58, MRG 611-62, MTG serija) Būna žmonės ryžtasi gręžti nenumatytoj vietoj, bet nerekomenduočiau to daryti. Į stalviršį jei montuotumėt tą vieną maišytuviuką, tuomet nesigautų simetrija (nebūtų maišytuvai vienoje eilėj). O jei montuot abu į stalviršį, tuomet jis be kalbų turi būti ne drožlių plokštės.
Šiaip rinkoj yra maišytuvų, kurie turi jungtį filtruotam vandeniui, t.y. yra dvi rankenėlės ir du išbėgimai. Tik žiūrint į kokį stilių taikot.
Atsakyti
Sveiki,

gal galetumete rekomenduoti kokia firma, kuri galetu pagaminti ir pritvirtinti apsaugini stikla ant sienos? Uz nekosmine kaina? smile.gif Gal kas jau ieskojote, ar siaip turit kontakta?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 10 26, 09:25)
O jei montuot abu į stalviršį, tuomet jis be kalbų turi būti ne drožlių plokštės.

irnesakyk.gif

Tam ir yra komplektacijoje tarpines po maisytuvu.
O siais laikais ir silikonas yra. Tiesiog galima uzsilikonuoti ispjauta krasta.
Juk vanduo i kriaukle bega... O nuo vieno kito laso vandens tai tikrai stalvirsiui nieko nenutiks...
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2015 10 26, 12:20)
irnesakyk.gif

Tam ir yra komplektacijoje tarpines po maisytuvu.
O siais laikais ir silikonas yra. Tiesiog galima uzsilikonuoti ispjauta krasta.
Juk vanduo i kriaukle bega... O nuo vieno kito laso vandens tai tikrai stalvirsiui nieko nenutiks...

teoriškai taip, o praktiškai tai vis tiek prisitaško aplink kriauklę. Dar vienas dalykas - su kai kuriais maišytuvais kažkiek lašų grįžta atgal ir nusėda ties ta vieta, kur sukinėjasi kranas arba ten, kur stalviršis jungiasi su maišytuvu.
Atsakyti
Man ir į stalviršį kažkaip nesinori.. Mačiau, kad yra kranas su filtru iškart, bet labai jau brangus ir filtrai brangiai gaunas vėliau.. Pabandysiu paieškot Tanites minėtų kranų su jungtim gal tikrai variantas man būtų. Ačiū smile.gif Beje, jei kurios tokiais naudojatės, labai lauksiu atsiliepimų bigsmile.gif
Atsakyti
Pora kartų kitų narių buvo klausta bet niekas netsakė apie "Baldų Studija" Vilniuje.. Gal šį kartą bus atsiliepimų? rolleyes.gif
Atsakyti
Soriukas, ne toje temoje parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 10 26, 22:08)
Man ir į stalviršį kažkaip nesinori.. Mačiau, kad yra kranas su filtru iškart, bet labai jau brangus ir filtrai brangiai gaunas vėliau.. Pabandysiu paieškot Tanites minėtų kranų su jungtim gal tikrai variantas man būtų. Ačiū  smile.gif Beje, jei kurios tokiais naudojatės, labai lauksiu atsiliepimų  bigsmile.gif

http://www.aquasanit...uvai/1/2663-326

esu užmačiusi tokį, gyvai atrodo visai dailiai ir simetriškai, ir kaina nėra kosminė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
ar būtų galinčių patarti, pakomentuoti? Idėją jau kaip ir turiu, bet vis abejoju ir norisi, kad pažvelgtų kas nors iš šono ar logiškai čia viską susidėliojau. 3D vaizdas toks truputį balaganas, nelabai radau su kuo tiksliai sudėlioti spinteles, bet principas manau matosi. Ta pirma spinta - tai šaldytuvas. Kriauklės kairėje yra indaplovė. Spintelių gale būtų toks pusbaris prisėdimui.
O galbūt kažkas mato visai kitokią idėją pažvelgę į mano planą? blush2.gif
user posted image

Bendras patalpos planas. Šalia yra valgomasis su dideliu stalu ir virš jo svetainė.
user posted image

Labai laukiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fleksi @ 2015 10 27, 13:41)
Sveikos visos,

Jei jau planuojate pusbariu užbaigti virtuvę ir atskirti erdvę, tai ar ne geriau būtų atsisakyti U formos virtuvės, t.y. prie tos sienos, kur pusbaris spintelių išvis nedaryti ir pasidaryti talpią salą ar pussalę su sėdimomis vietomis iš svetainės pusės maždaug toje vietoje kur pusbaris? Pasidėjimo vietos nepralošite ir išvengsite vienos kampinės spintelės, o ir ką nors ruošti, pjaustyti prie salos, atsisukus į svetainę, bendraujant su namiškiais yra maloniau.
Nežinau kodėl (gal dėl kampinių spintelių), bet į U formos virtuves aš žiūriu gana skeptiškai. Gal jūs turite savų priežasčių kodėl suplanavote būtent taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 27 spalio 2015 - 13:07
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 27, 14:06)
Jei jau planuojate pusbariu užbaigti virtuvę ir atskirti erdvę, tai ar ne geriau būtų atsisakyti U formos virtuvės, t.y. prie tos sienos, kur pusbaris spintelių išvis nedaryti ir pasidaryti talpią salą ar pussalę su sėdimomis vietomis iš svetainės pusės maždaug toje vietoje kur pusbaris? Pasidėjimo vietos nepralošite ir išvengsite vienos kampinės spintelės, o ir ką nors ruošti, pjaustyti prie salos, atsisukus į svetainę, bendraujant su namiškiais yra maloniau.
Nežinau kodėl (gal dėl kampinių spintelių), bet į U formos virtuves aš žiūriu gana skeptiškai. Gal jūs turite savų priežasčių kodėl suplanavote būtent taip  ax.gif

Ar mintyje turite kažką tokio? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fleksi @ 2015 10 27, 13:41)

To pusbario nedaryčiau - grožio jis nepriduoda, o praėjimą į virtuvę susiaurina (jei dar atidarysim šaldytuvo dureles, jo visai nebelieka). Kaip suprantu jis būtų aukštesnis už likusį stalviršį, vadinas prie jo aukštas baro kėdes reikėtų dėti. Kam reikia tokių namuose? Juk ant jų sunkiau atsisėsti.
Vis nesupratu, kodėl žmonės šaldytuvą tolina nuo kaitlentės ir plautuvės arčiau statydami orkaitės spintą g.gif . Aš džiaugiuosi laiku susisgribusi pas save ir sukeitusi juos vietomis - dirbant virtuvėje tas papildomas žingsnelis link šaldytuvo visai nenaudingas. Keisčiau šaldytuvą su orkaitės spinta vietomis. Dar reikia turėti omeny, kad šaldytuvo durelės atsidaro kiek plačiau nei 90 laipsnių kampu, tai reikalinga, kai norima ištraukti stalčius, lentynas iš jo. Šaldytuvui esant prie pat sienos tas ištraukimas gaunas keblesnis.
Kur galvojate laikyti lėkštes? Ar tas kampas šalia indaplovės nebus naudojamas? Ar kokie nors išvadai padaryti? Kyla daug klausimų, suprantu, kad ne viską išeina subraižyti, tačiau galite surašyti smile.gif.
Kyla mintis apie dviejų eilių virtuvę, plautuvę keliant pie kito lango, tačiau atstumas tarp stalviršių didokas gaunasi - apie 160cm g.gif ...

Papildyta:
QUOTE(fleksi @ 2015 10 27, 14:23)
Ar mintyje turite kažką tokio?  ax.gif

Koks atstumas tarp pussalės ir šaldytuvo gaunas?
Atsakyti