Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 25

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 10 29, 21:26)
Gražu, buvo, tokių gal 99% jau nežinia kiek metų. doh.gif  Man tai negražu, nes nuvalkiota ir neįdomu 4u.gif Žinoma, skonis yra subjektyvus dalykas, bet tendencijos aiškios ir kažkaip norisi tai, kas neatgyvena, o link madingų tendencijų. Google daug info suvedus, kad ir "kitchen design trends 2015". Jei ir yra baltos virtuvės, tai dažniausiai matinės, taip pat baltos matinės klasikinės su filingais, ir nei vienos blizgios, viskas, tai praeitas etapas 4u.gif

Filinginė gražu, jei patinka klasikinis namų interjeras, bet jei patinka modernus, tai filinginės tikrai ne schmoll.gif Tai kas tada lieka, tik balta arba pilka spalva, o nei žalių nei raudonų ar dar kokių spavų ir nėra ax.gif
Atsakyti
Pas mus pvz. moderni klasika, tai tinka saikingi filingai. O šiaip tai daug gi tų spalvų, tik kodėl norima užsiciklinti tik ant baltos blizgios? doh.gif Jau apart jos tai kitokių derinių ir spalvų nerasta biggrin.gif Net jei blizgi, tai kodėl būtinai balta? 4u.gif
Atsakyti
Aš manau, kad balta spalva yra viena iš dažniausiai pasirenkamų, nes prie jos paprasta derinti patalapos sienas ir kitus baldus. Ir tikrai, kad skoniui draugų nėra, todėl reikia daryti tai, kas visų pirma bus gražu tau pačiam, o ne aklai, ką diktuoja mada ar gražu kaimynei Petrutei ax.gif
Atsakyti
Tai baltos blizgios dėl to ir bujojo, kad buvo kaip pas kitus ir pas visus. O dėl to interjerai tapo vienodi, vienas į kitą panašūs, jokio individualumo ar savitumo, konvejeris ir tiek. Be to balta blizgi suteikia šaltumo, atšiaurumo. Itin mažose erdvėse tikrai neblogas sprendimas, bet jei pakanka erdvės, tai galima pagalvoti ir apie individualų dizainą, o ne apie masinį copy-paste.
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 10 29, 21:17)
O tai kokios siuo metu madingos? As kiek maciau gyvai virtuviu,tai man kazkaip gan graziai atrodo baltos blizgios..

čia daug baltų rasit http://bo-laget.se/i...ration/filter/# ir blizgiu ir ne.
Šiaip gerai Jums patarė, rinkitės kas patinka/tinka. Mados toks dalykas, kad apsisuka ratu ir grįžta, tiesa kiek pasikeitę. Kadangi baltų blizgių bumas praėjo, tai turit šansą plokštę pigiau gauti.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 10 30, 13:20)
čia daug baltų rasit http://bo-laget.se/i...ration/filter/# ir blizgiu ir ne.
Šiaip gerai Jums patarė, rinkitės kas patinka/tinka. Mados toks dalykas, kad apsisuka ratu ir grįžta, tiesa kiek pasikeitę. Kadangi baltų blizgių bumas praėjo, tai turit šansą plokštę pigiau gauti.

Būtent 4u.gif Virtuvė nekeičiama taip dažnai kad vaikytis madų, svarbu kad patiktų smile.gif
Atsakyti
Tai baltos blizgios ir yra madų vaikymąsis 4u.gif Tik tiek, kad ta mada jau išsikvėpė. Lygiai taip pat kažkada visi vaikėsi virtuvėje siauro baro mados, su apverstom pakabintom taurėm virš jo. Juk buvo tokia mada, beveik visi taip darė, o kai pasibaigė, tai lygiai taip pat visi nori atsikratyti tos nesąmonės, nes jau tada buvo baisu, o dabar pagaliau praregėjo, kad tikrai baisu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 10 31, 09:20)
Tai baltos blizgios ir yra madų vaikymąsis 4u.gif Tik tiek, kad ta mada jau išsikvėpė. Lygiai taip pat kažkada visi vaikėsi virtuvėje siauro baro mados, su apverstom pakabintom taurėm virš jo. Juk buvo tokia mada, beveik visi taip darė, o kai pasibaigė, tai lygiai taip pat visi nori atsikratyti tos nesąmonės, nes jau tada buvo baisu, o dabar pagaliau praregėjo, kad tikrai baisu. bigsmile.gif

na as virtuves madu nesivaikau,nes virtuve ilgam, o mados juk keiciasi.. dar pries kelis menesius net nezinojau, kad balta blizgi virtuve madoje biggrin.gif tiesiog vaiksciojant po parduotuves, ziurint internete patiko sviesios blizgios virtuves, na o kaip mazai virtuvei, baltas variantas pagalvojau labiausiai ir tiktu. tikrai negalvoju, kad va madoje dabar tokia virtuve, todel ja darysiuos pas save. man tiesiog graziai ji atrodo, todel. o ne del madu.. o ir kitu spalvu alternatyvu mazytei virtuvei nelabai randu, manau tamsios ar ryskios spalvos netiktu, beto man ir nepatinka tokios.. smile.gif
Atsakyti
Jei jau vaikytis madų, tai dabar turėtumėt darytis baltą su filingais, nes jos ateina į madą biggrin.gif o šiaip į temą, tai paklausėt ar labai nepraktiška, o gavot atsakymą kaip nuvalkiota ir nuobodu. Panašu, kad atsakymo į savo klausimą nesulauksit, nes gi svarbiausia, kad nebemadingas jūsų pasirinkimas biggrin.gif kiek pamenu, dar šioje temoje buvo diskutuota apie blizgią plokštę iš praktinės pusės, perverskite temą nuo pirmų puslapių - turėtumėt rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 31, 12:02)
anašu, kad atsakymo į savo klausimą nesulauksit, nes gi svarbiausia, kad nebemadingas jūsų pasirinkimas biggrin.gif kiek pamenu, dar šioje temoje buvo diskutuota apie blizgią plokštę iš praktinės pusės, perverskite temą nuo pirmų puslapių - turėtumėt rasti 4u.gif

Aš seku temą, nuomones, nes mano virtuvė dar priešaky. Tai iš visų komentarų sau esu susidarius tokią nuomonę:
balta blizgi- mada (na kaips suprantu jau praeinanati), didina erdvę, dėl praktiškumo-matosi visi nučiupinėjimai (aisšku prieklauso daug nuo šviesos kritimiO0ž, valyti tektų dažnai, tačiau valymas ypaę lengvas, or ;engvesnis nei matinės

balta matinė - nučiupinėjimai matosi mažiau, tačiau valosi sunkiau.

Ilgai sekant virtuvės temas ir virtuvių turėtojų atsiliepimus, man tai toks vazidas susidaręs.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 10 31, 14:05)
Aš seku temą, nuomones, nes mano virtuvė dar priešaky. Tai iš visų komentarų sau esu susidarius tokią nuomonę:
balta blizgi- mada (na kaips suprantu jau praeinanati), didina erdvę, dėl praktiškumo-matosi visi nučiupinėjimai (aisšku prieklauso daug nuo šviesos kritimiO0ž, valyti tektų dažnai, tačiau valymas ypaę lengvas, or ;engvesnis nei matinės

balta matinė  - nučiupinėjimai matosi mažiau, tačiau valosi sunkiau.

Ilgai sekant virtuvės temas ir virtuvių turėtojų atsiliepimus, man tai toks vazidas susidaręs.

Ir aš tą pačią nuomonę susidariau, kad ant blizgios plokštės labiau matosi pirštų antspaudai, bet ir valosi lengviau, ant matinės mažiau matosi - sunkiau valosi. Realiai tai ir vieną, ir kitą reikės pavalyti. Nebus tokio stebuklo, kad nieko nesimatytų ir priežiūros nereikalautų.
Atsakyti
Bet gi viską namie valome, daugiau mažiau, nėra taip, kad "visą gyvenimą" viskas namie nepačiupinėta, nepaliesta, juk ne muziejuje gyvename. Be to dar yra ir asmeniniai higienos įpročiai, vienos šeimininkės ar šeimos nariai viską visur liečia virtuvėje riebaluotais pirštais, tikriausiai teko susidurti su tokiais, kur viskas liečiama, o kiti neturi tokio pripratimo, visada po ranka turi servetėles, popierinius rankšluosčius ar plauna rankas. Todėl ir virtuvės skirtingai teršiasi, maksimaliai ar minimaliai.
Atsakyti