Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 25

QUOTE(Terroriste @ 2015 09 17, 15:48)
saldytuva pakeiskit vietom su orkaite, bus patogiau, nes i saldytuva dazniau landziosit. Ir kriaukle kiek per toloka gaunasi nuo virykles ir saldytuvo. Patogiau kai arciau.

QUOTE(Karvute @ 2015 09 17, 21:13)
4u.gif Balsuoju uz paskutini varianta, nezinau, bet man jis graziausias, slepkite gartrauki, sumazinsite dulkiu kaupimosi vietu, daugiau spinteliu - jega! pagal plana matau turesite sandeliuka, tai jeigu dar imanoma, durys darykite kaip virtuvinio spalva, atrodys, kaip virtuvinio komplekto pratesimas, stakta dekite ligiai su virutviniu juosta, ka islosite, i gi duru atidarimo plota. dazniausiai kai duris atsidaro, tai ten jau prarasta vieta, o cia ar taip ar taip durys, ir to praejimo tunelio nesimatys. kazi ar gerai paaiskinau savo minti. g.gif

na pritariu saldituva keiskite su orkaite, visteik tas kampas bus panaudotas tikrai neskardai deti mirksiukas.gif  apti turiu panasiia, ten stovi kaitlentes ir puodu priedai biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Tikrai pasinaudosiu patarimais drinks_cheers.gif Dėl durų gera idėja thumbup.gif reiks vyrą pradėt terorizuot cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2015 09 18, 09:56)
Kokiu tikslu užsukimas kairėje? man atrodo daug iš jo neišlošiama.
Virtuvė gan didelė, gal patogiau būtų planuoti salą arba pussalę?

iš vizualizacijų, tai daryčiau arba spinteles su paslėptu gartraukiu, arba atskirai atvirą gartraukį be spintelių šalia  g.gif

Užsukom, nes vyrui siena "plika atrodo" lotuliukas.gif
Norėjome daryti salą bet projektuotojas pasakė, kad neišeis.... virtuvė per maža blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2015 09 18, 11:05)
Papildyta:
Užsukom, nes vyrui siena "plika atrodo"  lotuliukas.gif
Norėjome daryti salą bet projektuotojas pasakė, kad neišeis.... virtuvė per maža  blink.gif

Jeigu virtuvė taip, kaip parodyta plane, nuo svetainės atskirta siena, tai aš salos neplanuočiau, bet ir prie trečios sienos spintelių nesukčiau. Jei gerai įžiūriu, tai jūsų virtuvė per abi sienas bus daugiau nei 5m+sandėliukas. Vietos pasidėjimui atrodo pakankamai. Geriau virtuvėje šalia tos plikos (anot jūsų vyro biggrin.gif ) sienos ir lango pasistatyčiau nedidelį stalą šeimos pusryčiams ar vakarienei smile.gif iš to užsukimo ant trečios sienos gaunate tik vieną stalčių bloką ir papildomai kampinę spintelę, kuriai arba reikės kokios karuselės, kad butų patogu arba bus nepatogi naudotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 18 rugsėjo 2015 - 12:04
QUOTE(Di72 @ 2015 09 17, 16:24)
Dar kartelį bandysiu sutrukdyti  ax.gif

Įkeliu keletą pavyzdžių. Labai lauksiu kritikos  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia ne pilnas namo projektas.....  bet virtuvė ir aplinkinės patalpos matosi

user posted image

super mano vizija labai panasi,bet as piesiausi L formos virtuve neuzsukau to kampo kaireje. ir net neisivaziduoju spalvu,bet dvieju tamsios ir sviesios zaidimas labai grazus wink.gif gartraukio norejau kaip jusu pirmame variante,bet visgi graziau atrodo kai pasleptas wink.gif pasakykit kokio dydzio langas nupiestas?
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 09 18, 11:59)
Jeigu virtuvė taip, kaip parodyta plane, nuo svetainės atskirta siena, tai aš salos neplanuočiau, bet ir prie trečios sienos spintelių nesukčiau. Jei gerai įžiūriu, tai jūsų virtuvė per abi sienas bus daugiau nei 5m+sandėliukas. Vietos pasidėjimui atrodo pakankamai.  Geriau virtuvėje šalia tos plikos (anot jūsų vyro biggrin.gif ) sienos ir lango pasistatyčiau nedidelį stalą šeimos pusryčiams ar vakarienei smile.gif iš to užsukimo ant trečios sienos gaunate tik vieną stalčių bloką ir papildomai kampinę spintelę, kuriai arba reikės kokios karuselės, kad butų patogu arba bus nepatogi naudotis  4u.gif

mes stalą planavom prie lango, kuris yra kairėj pusėj.... bet jis šiek tiek praėjimą užstos. Taip gal gerai sakot, patrauktumėm stalą į tos spintelės vietą.

QUOTE(Delfinaa @ 2015 09 18, 12:14)
super mano vizija labai panasi,bet as piesiausi L formos virtuve neuzsukau to kampo kaireje. ir net neisivaziduoju spalvu,bet dvieju tamsios ir sviesios zaidimas labai grazus wink.gif gartraukio norejau kaip jusu pirmame variante,bet visgi graziau atrodo kai pasleptas wink.gif pasakykit kokio dydzio langas nupiestas?

Langas lyg 2x2 m. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di72: 18 rugsėjo 2015 - 14:05
Sveiki,
Reikia nusimanančių patarimo. Kaip geriau statyti įmontuojamą orkaitę: po kaitlente ar atskirai,aukščiau, kad matytusi kas viduje kepa nepasilenkus? Klausinėjaus pažįstamų, vienos pataria vienaip kitos kitaip. Pvz.: po orkaite nepatogu, nes lankstytis reikia, aukščiau pakelta - nepatogu pamaišyt jei reikia, tik iš šono galima, išimant blėtutes galima musiplikyt. Va ir pasimečiau doh.gif Esu nedidelio ūgio, tik 164 cm blush2.gif Visą laika turėjau stacionarią dujinę...
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2015 09 18, 20:07)
Sveiki,
Reikia nusimanančių patarimo. Kaip geriau statyti įmontuojamą orkaitę: po kaitlente ar atskirai,aukščiau, kad matytusi kas viduje kepa nepasilenkus? Klausinėjaus pažįstamų, vienos pataria vienaip kitos kitaip. Pvz.: po orkaite nepatogu, nes lankstytis reikia, aukščiau pakelta - nepatogu pamaišyt jei reikia, tik iš šono galima, išimant blėtutes galima musiplikyt. Va ir pasimečiau  doh.gif Esu nedidelio ūgio, tik 164 cm  blush2.gif Visą laika turėjau stacionarią dujinę...

Jei tik virtuvės plotas leidžia, darykit akių lygyje. Nereikės lankstytis.
Nelabai suprantu ką nepatogu maišyti? g.gif
Dabar daugelis orkaičių turi teleskopinius begėlius, skardą ištraukiat su begeliais ir jie prilaiko skardą pakol jus vartot maistą. Nieko nekrenta. cool.gif Pažiūrėkite nuo 1:48. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2015 09 18, 19:07)
Sveiki,
Reikia nusimanančių patarimo. Kaip geriau statyti įmontuojamą orkaitę: po kaitlente ar atskirai,aukščiau, kad matytusi kas viduje kepa nepasilenkus? Klausinėjaus pažįstamų, vienos pataria vienaip kitos kitaip. Pvz.: po orkaite nepatogu, nes lankstytis reikia, aukščiau pakelta - nepatogu pamaišyt jei reikia, tik iš šono galima, išimant blėtutes galima musiplikyt. Va ir pasimečiau  doh.gif Esu nedidelio ūgio, tik 164 cm  blush2.gif Visą laika turėjau stacionarią dujinę...

Tik aukščiau, čia toks net nesvarstytinas dalykas man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2015 09 18, 20:07)
Sveiki,
Reikia nusimanančių patarimo. Kaip geriau statyti įmontuojamą orkaitę

Priklauso nuo to, kokio dydžio Jūsų nauja virtuvė bus. Jei stalviršio lieka pakankamai, daryčiau viršuje. Tikrai nejaučiu jokio nepatogumo "pamaišant", kas ten gali būti nepatogu? Pasiekimas toks pat, kaip ir apačioje sumontuotos, tik lenktis nereikia biggrin.gif, ir visai ne iš šono, o iš priekio. Išimant blėkas taip pat sėkmingai galima nusiplikyt ir tada, kai orkaitė apačioj, nes taip dar daugiau judesių reikia atlikti - pasilenkus ištraukti, pakelti, nunešti, padėti, tuo tarpu, kai orkaitė viršuje, jų mažiau - ištraukti, nunešti, padėti ir viskas tiesia nugara.
Jei įkeltumėt virtuvės baldų ir patalpos planą viskas aiškiau būtų ir patarti daugiau galėtumėm.
Visad įsiklausykit į patariančių argumentus, kodėl taip, o ne kitaip ir atsirinksit, kas Jums priimtina wink.gif.
Atsakyti

Sveiki,
SM neduoda įkelti paveikslėlių nuorodų kažkodėl sad.gif Negaliu parodyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2015 09 18, 19:07)
Sveiki,
Reikia nusimanančių patarimo. Kaip geriau statyti įmontuojamą orkaitę: po kaitlente ar atskirai,aukščiau, kad matytusi kas viduje kepa nepasilenkus?

del sito tai nera prasmes kelt auksciau, nes gi pati zinosit ka i orkaite idejot.
Atsakyti
Aš paantrinsiu, kad orkaitė akių lygyje yra gėris dar ir tuo atveju, jei šeimoje yra mažų vaikų arba jie planuojami. Mes esamuose namuose turim orkaitę po kaitlente ir, kaip taisyklė, pradedančiam vaikščioti vaikui už orkaitės rankenos labai patogu laikytis, kol kepa durelės karštos, kai iškepa irgi turi vaiką kišti kur nors į kėdutę, nes baisu, kad išėmus kepinius ir nespėjus uždaryti pirštų neįkištų.
Naujoje virtuvėje orkaitę planuoji tik pakeltą. Ir pačiai patogiau naudotis, ir dėl vaikų saugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 19 rugsėjo 2015 - 12:01
QUOTE(Vamora @ 2015 09 19, 12:06)
Sveiki,
SM neduoda įkelti paveikslėlių nuorodų kažkodėl sad.gif Negaliu parodyti sad.gif

Kaip taio neduoda? Tiesiog copy paste čia patalpinkit internete patalpintos nuotraukos adresą, nekelkit paveiksliuko, jei neišeina smile.gif.
Atsakyti