Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 25

QUOTE(Žydriausia @ 2015 11 05, 12:16)
tai ir su baldais-kiekvienos gi smulkmenois neaprasysi, pvz juk tikrai sutart7yje nerasys kiek cm ispjauti priekyje kaitlente. Vizualizaciojose irgi ne viska gali pamatyti, ypac tas smulkmenas, tai as pavz net nepagalvociau sutartyje aptari, kads saldytuvas bus vienoj linijoj su pintelem, nes man rodos tai savaime aisku. O gal gamintojams savaime aisku kitaip doh.gif

Tikrai kad nedaeitu man irasyti tokio punkto i surarti o patikekite vertetu!!!! " imontuojamos technikos vieta balduose turi buti pagaminta pagal imontuojamos technikos instrukcija".
Nes ju paaiskinimas: mes darom standarta. O mes kaip pirkejai turime teise daryti pagal savo buitine technika. T. Y. Jei raso instrukcijoj kaitlentei skyle pjaut taip ir taip. Tai kodel jie pjauna taip kaip jie nori -pagal standarta ale kazkoki jiems tik zinoma? Arba orkaite? Instrukcijoj aukstis ork. Spintos 60. Ir kai orkaite lieciasi prie stalvirsio ir yra auksciau uz spinteliu dureliu auksti- jiems ne problema. Juk standartas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 05 lapkričio 2015 - 11:57
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 11 05, 12:55)
Tikrai kad nedaeitu man irasyti tokio punkto i surarti o patikekite vertetu!!!! " imontuojamos technikos vieta balduose turi buti pagaminta pagal imontuojamos technikos instrukcija".
Nes ju paaiskinimas: mes darom standarta. O mes kaip pirkejai turime teise daryti pagal savo buitine technika. T. Y. Jei raso instrukcijoj kaitlentei skyle pjaut taip ir taip. Tai kodel jie pjauna taip kaip jie nori -pagal standarta ale kazkoki jiems tik zinoma? Arba orkaite? Instrukcijoj aukstis ork. Spintos 60. Ir kai orkaite lieciasi prie stalvirsio ir yra auksciau uz spinteliu dureliu auksti- jiems ne problema. Juk standartas  biggrin.gif

taip tik savo neišprusimą parodė, kažkokie užsiciklinę savam įsivaizdavime. Ne tokie baldininkai turi būti, oj ne tokie. schmoll.gif tai dar gerai, kad nors taiso.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 11 05, 12:49)
Gal kažkaip šaldytuvo atsidarymas įtakoja? Neturėjau niekad įmontuoto, tai neįsivaizduoju kaip ten tos durys atsidaro.

Šito dalyko niekaip neįtakoja šaldytuvo atsidarymas schmoll.gif . Turiu jau antrą šaldytuvą įmontuojamą ir abiejų fasadai vienoj linijoj su kitais.
Atsakyti
Arkava,

Kazkur esu mates mozaika - tokia, alia zalvario/metalo spalvos (rusvai blizgia).

Manau visai deretu, nes, ziuriu, kad ir kaip bebutu, as virtuves stiliu pavadinciau "moderni klasika" - na, ne muziejine klasika.
Atsakyti
Sveikos, merginos, turiu klausimėlį-kur laikote duoną. Labai nemėgstu duoninių ax.gif
Atsakyti
mozaika - nieko, bet as jos nebeklijuosiu.
prasidirbom jau su dušo padeklu doh.gif

muziejine klasika - 2015 lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(allberto @ 2015 11 05, 12:18)
Arkava,

Kazkur esu mates mozaika - tokia, alia zalvario/metalo spalvos (rusvai blizgia).

Manau visai deretu, nes, ziuriu, kad ir kaip bebutu, as virtuves stiliu pavadinciau "moderni klasika" - na, ne muziejine klasika.

Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2015 11 05, 14:18)
Arkava,

https://www.pinteres...85272765747029/ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 11 05, 11:36)
Tikiuosi didelio nusikaltimo nepadarysiu, jei įkelsiu to išsikišimo iškirptus gabaliukus:

user posted image user posted image

Spręskite, ar tai kliurkas, ar tai normalu ax.gif . Mano nuomone, visai be reikalo tai padaryta.

mane erzintu juodai biggrin.gif 4u.gif
mano saldytuva imontuotas salia istraukiamos ilgos spintos, idealiai lygiai su spinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 05 lapkričio 2015 - 14:21
QUOTE(allberto @ 2015 11 05, 13:18)
Arkava,

Tai kad visi pasiūlymai ir idėjos buvo susiję su modernios klasikos formatu. Konkrečiai arkava virtuvės formatui netinka mozaika. 4u.gif
Atsakyti
kokia grazi spalva virtuves...as planuoju panasiu spalvu visa interjera, tik akd plokste sios spalvos blizgi ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aš taip pat spalviškai panašią virtuvę nužiūrėjus smile.gif man čia žiūrint tik viršutinių ir apatinių spintelių spalvą gražu. Kažkaip skaniai ta spalva žiūrisi ax.gif user posted image
Atsakyti
vo, super, cia mano spalvos thumbup.gif
Atsakyti