Įkraunama...
Įkraunama...

Apie depresijos šmėklą

Nu taip taip, aš irgi sakau, kad niekam čia mes neįdomūs.... Ale vistiek. O dėl bendravimo, man geriau neprievartaut savęs, o laukt, kai pagerėja.

NU BET RIMTAI NEBANDEI DETEKTYVŲ??? biggrin.gif biggrin.gif MAN RODOS NEBŪNA TOKIŲ ŽMONIŲ. biggrin.gif biggrin.gif (juokauju čia jei ką).
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 09 13, 17:59)
Nu taip taip, aš irgi sakau, kad niekam čia mes neįdomūs.... Ale vistiek. O dėl bendravimo, man geriau neprievartaut savęs, o laukt, kai pagerėja.

NU BET RIMTAI NEBANDEI DETEKTYVŲ??? biggrin.gif biggrin.gif MAN RODOS NEBŪNA TOKIŲ ŽMONIŲ. biggrin.gif biggrin.gif (juokauju čia jei ką).

Aš iš prigimties romantike:) lentynose vien meiles romanai smile.gif))
Atsakyti
Tai mano rekomenduota autorė tiks. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 09 13, 18:59)

Mes tuo klausimu vienodos, turbūt. unsure.gif Kuo daugiau dėl bet ko reikia prievartautis, tuo blogiau, kažkaip ne vadovėliškai. unsure.gif

Būna, aš irgi iš tokių. Bet aš dabar davatka, tai atitinkamą literatūrą ir skaitinėju. Pvz., dabar skaitau katalikų pasaulio leidinių tokią knygą, kaip krikščioniškai (ne)draugaut su bernais. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paskui A.Saulaičio apie `molį` skaitysiu. Ir Magnificat skaitau. Ot, pasigyriau. tongue.gif

Visą savaitgalį pramiegojau. Gal be reikalo, nes jaučiuos geriau morališkai.
Papildyta:
Mėja, bet ta ta firma užsiima tokiu reikalu, kad natūralu, kad vyrai ten `vyraus`. g.gif Nenusiteik iškart, kad blogai.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 09 13, 17:58)

Vagoneliuose.
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2015 09 13, 17:43)
Sveikos,

Laukiu krepsinio smile.gif

NOrejau paklausti, gal kuri parekomenduotumet paskaityti kokia knyga. Lengvai skaitoma, inesanti pozityvumo i galva.. Nemazai esu skaiciusi, bet kazkaip pataikau ant tokiu sunkiai skaitomu.. ;/ na nezinau kazkaip neatrandu tokios kad bent siek tiek pagydytu siela smile.gif

As beprotiskai bijau zmoniu verysad.gif  Manes niekaip neapleidzia toks jausmas, kad aplinkiniai i mane ziuri ir apsnekineja. Bijau susitikti kaimynus, vengiu iseiti i miesta, kankina jausmas kad visi spokso i mane.. Sunku labai paaiskinti ta jausma. Stengiuosi isvaziuoti is miesto, kuo toliau nuo zmoniu. Leidziu laika pas save sodyboj, arba viena namuose sedziu. Kai nebegaliu buti vienatvej, einu pas tevus. Su jais jauciuosi saugi, bet jau vien ka reiskia nueiti iki ju namu  doh.gif  akis nuleidusi, greitu greitu zingsniu einu, kad neduok D kanors susitiksiu. Kazkoks kosmaras

zinok dazniausiai zmonems idomus tik jie patys ir dauguma jaudinasi, ka apie juos pacius pasakys, kaip jie patys atrodo. o jei jau kazkas pradeda i kitus baksnoti, greiciausiai zino, kad pas juos pacius tokia "sikna", kad geriau uzmaskuoti puolimu, kol dar kiti nepamate. 4u.gif

QUOTE(meja82meja @ 2015 09 13, 18:10)
Cia lb daug vyru.man nepatinka... verysad.gif

o su tavim vagonely moteris? kiek ten tu vagoneliu? ir isvis, kur jus esat? rajone kokiam? ten vagoneliu aikstele kokia, ar kas?
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 09 13, 21:07)
o su tavim vagonely moteris? kiek ten tu vagoneliu? ir isvis, kur jus esat? rajone kokiam? ten vagoneliu aikstele kokia, ar kas?

As 1 vagonely,kas man lb patinka.pasilaiciu mikro rajone,cia baigineja nama ir cia tie vsgoneliai.
Tam paciam rajone ir mano drauge gyvena:)

As suprantu kad cia vyru teritorija.,bet dieve nemaniau,kad ju tiek daug bus.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 13, 23:47)

As suprantu kad cia vyru teritorija.,bet dieve nemaniau,kad ju tiek daug bus.

Nebijok tu vyru, gal kaip tik su kazkuo susipazinsi ir pakeisi ta poziuri i vyrus 4u.gif linkiu sekmes 4u.gif

man tai vyru truksta, darbe vien moterys, draugu vyru ir nerasta, tai turiu tik saviski ir viskas doh.gif biggrin.gif

siaip laaabai sunkiai siryt issiridenau is lovos doh.gif nekenciu pirmadieniu schmoll.gif
Atsakyti
labai žiauriai geras paveiksliukas
būtų gerai kad pasiekus ta telefona pagalba butu
bet deja

labai nuliudino Pinot noir
kas cia daba....
Atsakyti
Pirma darbo diena uzskaityta:) man cia patinka,tik laaaaabai pavargau.

Night,ka veiksi savaitgali?gal nori su manim i bernardinu parka?gal dar kuri vilniete nori?
Atsakyti
pas mamą važiuosiu savaitgalį, tai gal kažkada kitada
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 14, 16:02)
pas mamą važiuosiu savaitgalį, tai gal kažkada kitada

mmm,ok smile.gif
Atsakyti