Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(waterland. @ 2015 09 15, 16:40)

Mano tevai bendrabucio kambariuke mus su broliu uzaigino kol namus padorius uzgyveno. Viso auksto seimos virtuve viena kaip ir dusu dalinosi. A kuo jie geresni?

Ir pasitaikius galimybei gyventi ne susigrūdus barake, o normaliai, būtų atsisakę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 09 15, 15:43)
Ir pasitaikius galimybei gyventi ne susigrūdus barake, o normaliai, būtų atsisakę?  biggrin.gif

Galimybės ateina tik stipriai pasistengus ir daug darbelio įdėjus. O loterijoje sekasi tik vienetams.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 15, 16:41)
Tikėtina. Gal jų vyrai tiek dirbs, kad vieni šeimas išlaikytų. Deja, taip, darbas jiems ne prioritetas, bet šaudyt dėl to, kad jie nori geresnio gyvenimo, negalima. Beje, Sirijoj irgi moterys nedirba? Man jie atrodo labiau europietiška šalis, nei kitos musulmoniškos. Kas lankėtės Sirijoj, papasakokit. Nes pvz Egipte dirbančias dvi moteris temačiau ax.gif

Ne tikėtina, o faktas.
Dėl šaudymų - idiotiškas pasiūlymas, ir tiek. Šioje visoje situacijoje mane labiausiai nervina tai, jog vietoj normalaus sprendimų paieškų, viskas paremiama emocijomis - tai vieni idiotai skelbiasi su plakatais "welcome, welcome", tai kiti idiotai šaudyti nori.

Ir plėšosi marškinius iki negalėjimo abi pusės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 09 15, 15:46)
Ne tikėtina, o faktas.
Dėl šaudymų - idiotiškas pasiūlymas, ir tiek. Šioje visoje situacijoje mane labiausiai nervina tai, jog vietoj normalaus sprendimų paieškų, viskas paremiama emocijomis - tai vieni idiotai skelbiasi su plakatais "welcome, welcome", tai kiti idiotai šaudyti nori.

Ir plėšosi marškinius iki negalėjimo abi pusės  biggrin.gif

Kokie pasiūlymai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 09 15, 15:40)
Google tavo paslaugoms 4u.gif

Iš kur žinai?

Nerandu tongue.gif

Logiškai mąstau. Iš ko gi gyvent nedirbdami?

QUOTE(waterland. @ 2015 09 15, 15:40)
Kur as sakiau ka nors apie saudyma. Apie elementaria savygyna kalba eina. O bausciau ypac ziauriai gabentojus.
Koki nuotraukose vaizda matau apie ta ir kalbu.
Faktai akis bado. Tik kazkam per rozinius okuliorus nesimato.
Nusisnekejot
Puiki nuotrauka.
Kazkaip itariu kad vel bus emigrantai lietuviai prikisti.
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Mano mintys surasytos mandagioje formoje. Pritariu.

Mano tevai bendrabucio kambariuke mus su broliu uzaigino kol namus padorius uzgyveno. Viso auksto seimos virtuve viena kaip ir dusu dalinosi. A kuo jie geresni?

Nejauti skirtumo tarp gyvenimo pabėgėlių stovyklos palatkėj ir savo vaikystės gyvenimo?

QUOTE(Maja Di @ 2015 09 15, 15:41)
Tikėtina. Gal jų vyrai tiek dirbs, kad vieni šeimas išlaikytų. Deja, taip, darbas jiems ne prioritetas, bet šaudyt dėl to, kad jie nori geresnio gyvenimo, negalima. Beje, Sirijoj irgi moterys nedirba? Man jie atrodo labiau europietiška šalis, nei kitos musulmoniškos. Kas lankėtės Sirijoj, papasakokit. Nes pvz Egipte dirbančias dvi moteris temačiau ax.gif

Draugė prieš 12 m buvo. Sakė jokių burkų, nei parandžų buvo neprivaloma nešiot. Daug moterų net plaukų nedengė, mokėsi dirbo, lyčių segregacijos nebuvo
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 09 15, 16:42)
O, jau diagnozės prasideda? Ar žinojai, kad sveikų nėra, yra tik neištirti 4u.gif

Po diagnozės dedamas taškas.
O aš tik klausiu, kas čia per fruktas kiekvieną žodį supranta paraidžiui.

Iš serijos:
Onytė: Suvalgiau visą lėkštę makaronų.
Petriukas: O, kvaiša, juk liežuvį turbūt susipjaustei blink.gif

Taip ir čia biggrin.gif
Atsakyti

Atleiskit ant pasalpu kaip Jus sakot sedi tik veltedziai arba neigalus. Niekaip neisivaizduoju kaip kokiam Londone oriai gyvent galima is pasalpu. Egzistuoti taip. Dirbti reikia visur jei nori tureti. Paskaiciavau. Kompanijoje kurioje dirbu10 musulmonu vyru. Visi po kelis karts per diena uzsidaro melstis. Kadangi jie kolegos zinau apie ju seimas. Nei viena moteris nedirba. Dirbanti moteris jiems negarbe.
Taip kad nustokit suokti apie sienos pazeideju darbstuma.

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 09 15, 14:41)
Jokie jie ne karo pabegeliai, o iprasti ekonominiai migrantai  irnesakyk.gif
Papildyta:
"Serbija įspėjo, kad neįsileis nė vieno iš Vengrijos teritorijos grįžtančio asmens. "

Gerai, kad tik ekonominiai migrantai, bijau, kad didele dalis nebutu teroristai, dzichadistai, ar juodieji zmogeliukai Rasijos siusti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 09 15, 16:49)

Draugė prieš 12 m buvo. Sakė jokių burkų, nei parandžų buvo neprivaloma nešiot. Daug moterų net plaukų nedengė, mokėsi dirbo, lyčių segregacijos nebuvo

Ir ką? Iš Sirijos pabėgėlių visoje toje masėje mažuma, manyčiau. O kiek iš Afganistano, etc?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 09 15, 15:49)
Nerandu  tongue.gif

Logiškai mąstau. Iš ko gi gyvent nedirbdami?

Blogai ieškai.

Taigi pašalpas siurbs.
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 09 15, 15:49)
Po diagnozės dedamas taškas.
O aš tik klausiu, kas čia per fruktas kiekvieną žodį supranta paraidžiui.

Daugiau tolerancijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 09 15, 15:49)

Nejauti skirtumo tarp gyvenimo pabėgėlių stovyklos palatkėj ir savo vaikystės gyvenimo?

Jauciu. Pirma tevai savo rankomis laisve atkovojo, antra mes dirbom. Nuo vaikystes vasaros kaime. Nesedejom ir nerekem duokit. Per sienas nelipom. Kitiems savo bedu nekrovem. Visa ka turiu rankytem ir smegeneliais uztarnauta.
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 09 15, 16:40)

Būtent
Atsakyti