Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(mjforever @ 2015 09 13, 10:53)
tai malonėkite nuleisti mane ant žemės  4u.gif

Gyvenimas jus nuleis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amsele @ 2015 09 13, 20:55)
Miuncheno traukiniu stotis uzdaryta, keleiviai evakuoti, isminuotojai iesko bombos.  doh.gif http://www.bild.de/r...61686.bild.html

show must go on... doh.gif
Atsakyti
Ginkluota lietuvių gauja Danijoje apiplėšė juvelyrinių dirbinių parduotuvę

http://www.15min.lt/...tuve-592-527595

čia kad prisimintumėt, dėl ko ir nuo ko ES šalys jau keli metai ant referendumų slensčio išstoti iš ES arba bent užsidaryti sienas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 09 13, 21:39)
po Karklės festivalio

o kam pardavinėja š visokį? tegu valgo namuose ar kavinėse, o į festivalį tik klausytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 09 13, 17:48)
O žydai tau patinka?

O negrai krikščionys?

Indai induistai?

QUOTE(Nastya @ 2015 09 13, 18:25)
Gal pagaliau susiprotėjo, tik gaila per vėlai

Būk gera, atsakyk į aukščiau pacituotus klausimus blush2.gif
QUOTE(waterland. @ 2015 09 13, 19:07)
Požiūriu ir matau vargšus žmones. Vieniems jau vėlu padėti, kitiems dar galima. Tai gal padedam saviems, o jau kai soti ir laiminga tauta būsim galėsime remt Afriką.
drinks_cheers.gif

Ir kodėl jie vargšai? Gimę, augę, gyvena taikoje. Turėjo nemokamą vidurinį išsilavinimą. Nemokamą aukštos kokybės sveikatos apsaugą. Teisę į religiją. Teisę i žodžio laisvę. Įstatymais reglamentuotą saugumą. Teisę į rinkimus. Ir tt.
bet vistiek vargšai? Nes ant tiek buki, kad nesugeba būt nebuduliais, nors turi visas galimybes, kaip pvz aš, kaip kiekvienas lt pilietis. Vat man žinok tokių negaila.nes čia yra tikrosios siurbėlės ir parazituojantys individai.

QUOTE(Monteverte @ 2015 09 13, 21:53)
o kam pardavinėja š visokį? tegu valgo namuose ar kavinėse, o į festivalį tik klausytis ax.gif

Laisva rinka.
Bet akivaizdu, kad lietuviai geba būt ne mažesnėm kiaulėm. Ir dar savoj tėvynėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 13 rugsėjo 2015 - 22:10
Ziuriu zinias per visas pagrindines DE televizijas ir savo akim nebetikiu. swoon.gif Staiga net pradejo rodyt reportazus, kaip vengrai pabegeliams padeda. Nors dar vakar tai buvo neimanoma. Toks jausmas, kad Vokietija issiblaive nuo durnaropiu per 1 diena. Beje, rode interviu ir su pabegeliais, kurie jau zino, kad DE uzdaro sienas. Tai jie labai aiskiai pasake, kad vistiek ras buda patekt i Vokietija. Atkreipiu demesi - ne i Europa aplamai, bet konkreciai i Vokietija. Kitos salys ju nedomina. Taip kad lietuvaites, nusiraminkit, i LT antpludzio nebus. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amsele: 13 rugsėjo 2015 - 22:33
QUOTE(Amsele @ 2015 09 13, 20:55)
Miuncheno traukiniu stotis uzdaryta, keleiviai evakuoti, isminuotojai iesko bombos.  doh.gif http://www.bild.de/r...61686.bild.html

tuoj bombų ieškojimas taps EU kasdienybe irnesakyk.gif
patys prisileidžia, o poto verks protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 13 rugsėjo 2015 - 22:35
QUOTE(Nastya @ 2015 09 13, 23:35)
tuoj bombų ieškojimas taps EU kasdienybe  irnesakyk.gif
patys prisileidžia, o poto verks  protest.gif

ar tik nenori Tu nuversti Vokietijos vyriausybės?

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 09 13, 21:02)
Gal visas reikalas visai ne vaizduotėje, o tiesiog žmogiškume ir padorume?

Man su gailestingumu ir padorumu viskas gerai.
Tik ar atvykėliams gerai? Bombos, galvų pjaustymas, stovyklų griovimas.

Mano kolega musulmonas. Kiekvieną dieną girdžiu pasiūlymus atsiversti ir koks mano MB žiaurus, kad aš dirbu, o ne vaikus gimdau. Ir kokių dziugiu balseliu spygauja, kad va plinta musulmonizmas.

GAILE, nors temą ne apie TV pagalbą, bet ten dažniausiai ligonius rodo. Alkoholizmas juk liga. Kaip ir depresija. O kur dar tėvų pavyzdžio nebuvimas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 09 13, 23:45)
ar tik nenori Tu nuversti Vokietijos vyriausybės?

nusivers patys jei užsinorės irnesakyk.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(waterland. @ 2015 09 13, 23:52)
Mano kolega musulmonas. Kiekvieną dieną girdžiu pasiūlymus atsiversti ir koks mano MB žiaurus, kad aš dirbu, o ne vaikus gimdau. Ir kokių dziugiu balseliu spygauja, kad va plinta musulmonizmas.

jeigu kasdien šneka, tai reiškias per daug ramiai reaguoji biggrin.gif man pasakytų kartą ir jam užtektų biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Cia skaitos senbuviai, anot kai kuriu - jau integravesi ES bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
O kas toliau, kai atvykeliu vis daugeja ir daugeja? Atvyksta tokie, kurie nuo pirmu akimirku ikele koja kelia riauses. Kurie net nesiruosia integruotis ir laikytis europietisku gyvenimo taisykliu.
Taigi, ka tokio panasaus isdarineja musu buduliai, gal galima pvz ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 13 rugsėjo 2015 - 23:12
QUOTE(Nastya @ 2015 09 13, 23:01)
jeigu kasdien šneka, tai reiškias per daug ramiai reaguoji  biggrin.gif man pasakytų kartą ir jam užtektų  biggrin.gif

Mandagi stengiuosi buti. Nevisada išeina. Bet anot jo kalbėjimas apie Dievą jau yra Dievo šlovinimas. Ir dar frazė "women behind"
Papildyta:
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 09 13, 23:09)
Taigi, ka tokio panasaus isdarineja musu buduliai, gal galima pvz ?  bigsmile.gif

Ten points goes to Suvaikejusi. Labai laiku vaizdinės priemonės.
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 09 14, 00:09)
user posted image

Cia skaitos senbuviai, anot kai kuriu - jau integravesi ES  bigsmile.gif 
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
O kas toliau, kai atvykeliu vis daugeja ir daugeja? Atvyksta tokie, kurie nuo pirmu akimirku ikele koja  kelia riauses. Kurie net nesiruosia integruotis ir laikytis europietisku gyvenimo taisykliu.
Taigi, ka tokio panasaus isdarineja musu buduliai, gal galima pvz ?  bigsmile.gif

mda, aš susilaikysiu nuo komentarų biggrin.gif

Papildyta:
user posted image
Nu sorry, negalėjau neįdėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 13 rugsėjo 2015 - 23:19