Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 20, 13:08)
Na nesirskite jau taip,visai neblogas zodis ta tundra biggrin.gif o jus cia isikudakavot biggrin.gif

Jus paraset-as atsakiau smile.gif negalima nepritart? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 09 20, 11:09)
Aš turiu Gabor aulinukus parsisiuntusi - fantastiški batai, minkštutė oda. Tik man didoki, įtariu kad šiek tiek didinti. Ir sunku parduoti, nes vardas Lietuvoje nelabai populiarus. Bet batukai  wub.gif  wub.gif

na nezinau kodel turetu buti sunkus parduoti, berods kas antroje avalynes parduotuveje galima rasti sio vardo batus, o batai tikrai nuostabus kiek teko matyti, tik kainos ju nera zemos , 4u.gif

kokius turite?

turiu susidejusi i krepsi kelis variantus laukiu kada kaina siek tiek nukris wink.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 09 20, 12:09)
Aš turiu Gabor aulinukus parsisiuntusi - fantastiški batai, minkštutė oda. Tik man didoki, įtariu kad šiek tiek didinti. Ir sunku parduoti, nes vardas Lietuvoje nelabai populiarus. Bet batukai  wub.gif  wub.gif

kokia išmierą turite ir kokį modeliuką ax.gif

gal kuri susigundytu nusipirkti ir sau paspirtuka MICRO
noreciau prisijungti ax.gif

is cia:
http://www.3s-sports...er-white-200mm/
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 09 20, 12:29)
O kodel turetu visi jas zinot? smile.gif as nezinau ir tundra nesijauciu tongue.gif

aš pasirodo irgi tundra lotuliukas.gif man tas Gabor gal ir buvo girdėtas kažkada, bet deja nieko nesako. kadangi batų parduotuvėse nesilankau, praeinu pro vitrinas ir to pakanka, o yoox, kuriame perku tik itališką avalynę, Gabor nėra, tai nežinau, kas čia per stebuklas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 20, 11:42)
Gaborai 100% vokiski labai kokybiski batai. Turiu vienus batus - kojines, jiems metu 15! jie atrodo kaip nauji biggrin.gif ir dabar spoksau i vienus, tik internete nera mano norimos spalvos biggrin.gif

o kaip Gabor dydžiai? Atitinka? ar galima lyginti su Tamaris dyžiais?
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2015 09 19, 20:07)
gal žinot realių atsiliepimų apie tokį modelį?

Pirkau pavasari sunui maxi modeli, o sau si suaugusiems skirta. Vaziuoja smagai. Daznai isvaziuojam kartu pasivezint. Raso, kad tinka svoriui iki 100 kg, bet uzlipa retkarciais ir vyras (nors virsija sia riba).
As pirkiniu kol kas patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2015 09 20, 14:19)
o kaip Gabor dydžiai? Atitinka? ar galima lyginti su Tamaris dyžiais?

Taip.
Tamaris batu nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 20, 12:23)
Na nezinau koks turi but zmogus tundra,kad nezinotu tokiu prekes zenklu kaip Gabor,Hogl... doh.gif  blush2.gif

Jei zmogus nezino kazkokio prekinio zenklo, jis tikrai nera tundra. Kaip ir nematau didelio pranasumo ta prekini zenkla zinodama.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 20, 12:33)
Na todel,kad zenklas yra tikrai garsus,avalyne be galo kokybiska,man pvz net Ecco jam neprilygsta mirksiukas.gif

Na ecco lenkia gaborus ir dar kaip. Siaip Vokietijoje Gabor avalyne renkasi labiau vyresnio amziaus zmones. Ji labai patogi. Faktas. Kokybiska. Irgi faktas. Taciau per brangi. Jie nera tokie stebuklingi, kokia ju kaina pradine.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 20, 14:22)
Taip.
Tamaris batu nezinau  g.gif

Pagelbekit ; jei man reikia C13 crocs , arba J1 , tai koki Youth rinktis - 1YOUTH , ar 13YOUTH ...susisuko galva ...
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 09 20, 14:56)
Pagelbekit ; jei man reikia C13 crocs , arba J1 , tai koki Youth rinktis - 1YOUTH , ar 13YOUTH ...susisuko galva ...

Mane be galo painioja tos raides ir zymejimai. Cia amazone toks zymejimas? Paziurekit i koki dydi vercia ta 1Youth salia esantis size chartas. Jei tai nera big kids, tada bus normalus EU33.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti