Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Merginos,
Gal kuri netycia turi tokiu kelniu parduot 96 cm klubams? Speju 4-6 dydis....
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Mergaites, gal kas vakar gavot sierra laiska su 40 proc nuolada ir galetumete pasidalinti? Butume labai dekingos 4u.gif

6pm turi Tommy Hilfiger batuku geromis kainomis, gal kam ko prisireiks rolleyes.gif

Mergaites, junkites prie sierratradingpost - 40 proc nuolaida galioja tiek EMU'kam tiek UGG'am, kraunu krepseli 4u.gif

Netrukus imsime krepseli Jcrewfactory - 35 proc nuolaida ir free shippas, gal kas nores prisijungti

Taip pat renkame:

Oldnavy - 40 proc nuolaida su koduku

GAP - 40 proc nuolaida su koduku

Bananarepublic - 35 proc nuolaida su koduku

Vitacost - 15 proc nuolaida

Drugstore - 20 proc nuolaida skin care skyreliui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 22 rugsėjo 2015 - 09:30
[quote=Kate25,2015 09 21, 22:54]
gal butu norinciu jungtis prie nycandcompany? daug nuolaidu

nuoroda
Papildyta:

mergiukai, gal galit pasakyt, suknyčių dydžiai atitinka jų size chartą? ar didintos, mažintos?
Atsakyti
old navy ar galioja hot deal?
Atsakyti
[quote=vilnele136,2015 09 22, 10:01]
[quote=Kate25,2015 09 21, 22:54]

nuoroda
Papildyta:

mergiukai, gal galit pasakyt, suknyčių dydžiai atitinka jų size chartą? ar didintos, mažintos?
[/quote]
As jungciausi prie nyandcompany. Turiu pora sukneliu dydziai atitinka. Labai faini rubeliai, tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Laba diena,

ar užsakot iš http://www.c21stores.com ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ram9ne @ 2015 09 22, 10:33)
old navy ar galioja hot deal?

Negalioja schmoll.gif yra parasyta detalese
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2015 09 22, 10:38)
As jungciausi prie nyandcompany. Turiu pora sukneliu dydziai atitinka. Labai faini rubeliai, tikrai rekomenduoju.

prisijungiau ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2015 09 21, 22:54)

nuoroda

Nelabai suprantu, yra koks papildomas off, ar kainos jau tokios, kokios nurodytos. Puslapy rašo, kad procentaliai mažina pagal kiekius, bet tikriausiai ne viskam g.gif
Atsakyti
O gal Talbots renkate? Kaip drabuziu dydziai ar atitinka ju pateikta lentele, gal kas patartumete?
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2015 09 22, 11:16)
Nelabai suprantu, yra koks papildomas off, ar kainos jau tokios, kokios nurodytos. Puslapy rašo, kad procentaliai mažina pagal kiekius, bet  tikriausiai ne viskam g.gif

Aš irgi nelabai supratau, bet reik man vienos sukneles ir psio doh.gif , nors jeigu ten nusiminusuotu, taip kaip man googlas večia, tai man reikėtu dar šio to. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lankute @ 2015 09 22, 09:47)
Laba diena,

ar užsakot iš http://www.c21stores.com  ? smile.gif

Taip
QUOTE(ciu @ 2015 09 22, 10:16)
Nelabai suprantu, yra koks papildomas off, ar kainos jau tokios, kokios nurodytos. Puslapy rašo, kad procentaliai mažina pagal kiekius, bet  tikriausiai ne viskam g.gif

Na isidekit reikiamos prekes tiek vnt, kiek perkant jau turetu duoti nuolaida ir pasitikrinsit, ar minusuoja. Ir taip su kiekviena prekyte mirksiukas.gif
Atsakyti