Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Salvince @ 2015 09 28, 08:22)
Kokia kaina mazdaug gaunasi kasmyriuko?

Kokie 36 dol pagal mane...iki lt 42 (aukstoji matematika) 4u.gif
Cia pavariau "is akies" irgi vis neapsisprendziu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vinija: 28 rugsėjo 2015 - 07:30
Labas rytas,

Mergaites, esu ant rysio, sluojam bluefly, kodukas veikia biggrin.gif Labai laukiam prisijungianciu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 28 rugsėjo 2015 - 09:27
QUOTE(Nedute04 @ 2015 09 27, 11:58)
gocontigo - 25 proc nuolaidos kodukas, superines gertuves

Sveikos, parekomenduokite gertuvę kavai. Ir kiek jos daugmaž sveria?

apie 0.4 kg ....

perku sitas
http://www.gocontigo...-clean-lid.html
Atsakyti
Mergaites, koki sieros koduka turit?

Aciu uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
Truksta vieno kasmyriuko nuolaidai gauti, gal kas prisijungtu kol dar galioja nuolaida? mirksiukas.gif
Zinoma, galima ir daugiau, galime rinkti dar viena krepsiuka biggrin.gif

Primenu, kad turime 10 proc koduka yoox - ispardavimas iki 90 proc, siandien paskutine ispardavimo diena, junkites thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2015 09 28, 10:44)
Mergaites, koki sieros koduka turit?

Aciu uz siuntinuka  4u.gif

Aciu jums 4u.gif

Sierratradingpost turime 35 proc nuolaidos koduka su 0.99 $ siuntimu, galioja UGG ir visam kitam geriui, galime imti iskart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2015 09 28, 11:02)
Truksta vieno kasmyriuko nuolaidai gauti, gal kas prisijungtu kol dar galioja nuolaida? mirksiukas.gif
Zinoma, galima ir daugiau, galime rinkti dar viena krepsiuka biggrin.gif

Primenu, kad turime 10 proc koduka yoox - ispardavimas iki 90 proc, siandien paskutine ispardavimo diena, junkites thumbup.gif
Papildyta:
Aciu jums 4u.gif

Sierratradingpost turime 35 proc nuolaidos koduka su 0.99 $ siuntimu, galioja UGG ir visam kitam geriui, galime imti iskart thumbup.gif

Atsiųskyt nuorodą, prašau, į kašmyriukus. Nes senesnėse renkantis prekę rašo: this item is no longer avalaible. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lankute @ 2015 09 28, 11:07)
Atsiųskyt nuorodą, prašau, į kašmyriukus. Nes senesnėse renkantis prekę rašo: this item is no longer avalaible.  blink.gif

Prasom 4u.gif
Hayden kasmyrai
Atsakyti
Hayen kasmyriukai atitinka dydzius ?
Atsakyti
Labas rytas. Sakykit, mergytes, kuri gal turit HUNTER botus, ar dydziai atitinka? 4u.gif
Mano toks dydis, 37,5- tai pastoviai per didelius batus nusiperku. O HUNTER yra 7 arba 8 dydziai, tai pasimetusi, kuri imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2015 09 28, 07:21)
Labas rytas. Sakykit, mergytes, kuri gal turit HUNTER botus, ar dydziai atitinka?  4u.gif
Mano toks dydis, 37,5- tai pastoviai per didelius batus nusiperku. O HUNTER yra 7 arba 8 dydziai, tai pasimetusi, kuri imti  g.gif

turiu vaikiškus, tai man jie platūs atrodo biggrin.gif nes vaiko koja 18,3, o botukų viduje 19 cm, o jam nuo kojos krenta net su jų ta originale kojine biggrin.gif gal kiek padėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2015 09 28, 11:21)
Labas rytas. Sakykit, mergytes, kuri gal turit HUNTER botus, ar dydziai atitinka?  4u.gif
Mano toks dydis, 37,5- tai pastoviai per didelius batus nusiperku. O HUNTER yra 7 arba 8 dydziai, tai pasimetusi, kuri imti  g.gif

Aš pirkau per merginas iš USA Hunters original tall US7/UK5 atitinka 38. Ir tikrai atitinka, nešioju 38, puikiai tinka smile.gif
Pirkau iš Hunters puslapio.
Tiesa pirkau ir Hunters kojines, bet kažkaip nenešioju jų visai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 28 rugsėjo 2015 - 10:50
Mergaites, gal dar kam kasmyriuku?
Renkam nauja krepseli, labai mazai truksta, noriu nupirkti, kol galioja kodukas mirksiukas.gif
Atsakyti