QUOTE(san @ 2015 09 25, 15:51)
o mano registruotų muitinė nekabino
Panašu, kad tada mano kabiona del to, kad imu eurais ir dolerine suma visada viršija leistiną
QUOTE(ivetacom @ 2015 09 25, 16:09)
Kas cia per arbatos trialsose pasirode, gal vertos demesio
...
sudedu krepseli doleriais leistina suma, persijungiu i eurus ir visada tvarkingai gaunu
manau, tos pacios, tik kad pakuote kita, nebe skardine dezute, kur buvopme prisipirke, nes ir ant dezutes organic parašyta...
....
kiek maždaug gaunasi eurais tokiu būdu žsakant subtotal?
Aš eurias padarau apie 21,75, tai $ ant dezes turbut virsija visada ir del to visada laiska gaunu.
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 09 25, 17:34)
Nors toks anekdotas gavosi: deklaruoju prekes - pau d'arco 1 vnt., ...., ...., siunčiu print screen'ą. Siuntinį paleidžia, gaunu, o ten vietoj pau d'arco - kavos mėginukų 3 dėžutės

. Kažin, jiems klausimų nekyla, kai nesutampa prekės
jie turi teise, bet ne pareiga siuntinius atidarineti. Jei butu atidare, butu prisikabine, dazniausiai neatverineja siuntiniu.
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 25, 23:54)
Gal esat pirke suniui ka is iherbo?
Kaip tik gavau draugei sita sampuna suniui, bet dar neatidaviau, tai nezinau atsiliepimu. Tiek kad kvapas geras nuziurejau
http://eu.iherb.com/...oz-360-ml/17707
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 09 26, 02:49)
Turiu si sampuna, tik pirkau kai 10% nuolaida taike. Na sudetis nera 100% grazi, bet man jis patinka.
Et, paveluotas komentaras, taip ir nenusipirkau tada, nes nebuvo tokiu girianciu
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 26, 07:59)
Vestuviu metiniu proga gavau nuo vyro dovanu
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 27, 08:13)
Kuo galima pakvepinti 3.5 metu mergaite?
Vaikams jau n tų Hugo mistų parsiuntus esu - vanilinių ir levandinių - tik mazomis 60 ml pakuotemis, labai patogus kvepaliukai. Vaikams ir nereikia, kad ilgai kvepetu, svarbu procesas

Vanilinis labiau kvepia mergaitems, berniukui - levandini, nes kaip jis be kvepalu, irgi butinai norejo

Pasakiau, kad mikdo levandos, tai kai nemiga buna, tai pasipurskia ant nosinaites prie pagalves - ir ka, uzmiega geriausiai!

Svarbu tikejimas
http://eu.iherb.com/...hugo mist 60 ml