Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(I.Elija @ 2016 01 21, 19:38)
Visur is jusu postu vien sarkazmas ir visazinio pareiskimai.

Ir dažniausiai ne į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 01 18, 18:38)
mums irgi viešbutis išėjo 500€ pigiau nei bookinge

QUOTE(Mulka70 @ 2016 01 21, 19:16)
Pasižiūrėkite bookinge ir quickroomsuose, pernai gegužei Puerto de la cruze viešbutis La caravela su HB skyrėsi beveik dvigubai, šiemet tas pats biggrin.gif

QUOTE(roosas @ 2016 01 18, 18:03)
Nors viena pavyzdėlį kur bookingo kaina yra trečdaliu didesnė tuo pačiu metu tame pačiame viešbutyje iš kitos kompanijos.

Kiek aš randu, tie dideli kainų skirtumai tik jei imi su maitinimu pvz. HB ar AI. Jei įvedu be maitinimo - kainų skirtumas 30-50 eurų už savaitę dviems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2016 01 22, 08:34)
Aš kalbu ne apie vasarį, bet apie kainas viešbučiuose. O jei nematote šiaurinės pusės salos grožio, tai nuoširdžiai gaila Jūsų.

Sala išvažinėta skersai išilgai, nei vienos dienos be išvykos nebuvo šiaurinė pusė gražesnė, nei pietinė tik gyventi vasari ten netinkama. Ir prašyčiau supermamyčių manes neužgaulioti ir nedurninti. Mulka70- nuoširdžiai prašau negailėti. Tema baigta-sėkmės.
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Gal kuri esate šiuo metu Tenerifėj ar Kanaruose ir galėtumėt pasakyti kokios šiuo metu yra kuro kainos?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norkyt @ 2016 01 22, 12:28)
Sveikos, merginos smile.gif Gal kuri esate šiuo metu Tenerifėj ar Kanaruose ir galėtumėt pasakyti kokios šiuo metu yra kuro kainos?

Ačiū smile.gif

http://www.komparing...ruz-de-tenerife
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2016 01 22, 16:22)

Kol supermamytės mėgaujasi geromis kainomis-atsakymo nelaukite, aš pasistengsiu kad mane išmestų iš šio foromo, bet čia yra tik keletas moteriškių kurios diktuoja savo politiką, svaikit toliau supermamos, man koktu nuo jusų samprotavimų ir kokios jus kietos- vau , jei kas asmeniškai aš ižeidžiau mano numeris +37069977822, paskambinkite- atsiprašysiu, tik nereikia taip .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 22 sausio 2016 - 23:04
Gal kas rekomenduotų vertų restoranėlių Fuertėje? Kur skanu ir kainos draugiškos.
Ir labai domina, jei kas užmatėt, kur maisto turgūs vyksta, ar koks žvejų turgelis šviežios žuvies?
Atsakyti
QUOTE(Norkyt @ 2016 01 22, 13:28)

Ačiū smile.gif

Mes siuo metu Fuerteventuroj bendzinas 0.89e
siandien temp buvo pakilusi buvo iki 29.5 vakar 25
oras puikus maudomes kasdiena.
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2016 01 22, 22:57)
Kol supermamytės mėgaujasi geromis kainomis-atsakymo  nelaukite, aš pasistengsiu kad mane išmestų iš šio foromo, bet čia yra tik keletas moteriškių kurios diktuoja savo politiką, svaikit toliau supermamos, man koktu nuo jusų samprotavimų ir kokios jus kietos- vau , jei kas asmeniškai aš ižeidžiau mano numeris +37069977822, paskambinkite- atsiprašysiu, tik nereikia taip .....

Visiškai nestabilios psichikos individas...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 01 24, 00:11)
Visiškai nestabilios psichikos individas...

Aciu, jus tokia pat. Ginate savo nuomone iki galo, bet gal kiti mato kitaip jus
Atsakyti
Oho kokios karstos diskusijos vyksta biggrin.gif As nematau kad kazkas cia pirstu savo nuomone. Paklause, atsako is savo patirties, kam uzsipuldineti bereikalingai. Nesutinka nuomone tai normalu, bet nesipykit. Kazkas zino kur pigiau kazka rasti, kazkas tuo netiki ir neprivalau to irodinet. Dauguma cia musu yra kurie keliauja ne pirma karta ir savarankiskai ir per agenturas ir visu skirtinga nuomone, kas ir butu jeigu kiekvienas pradesime su pykciais savo tiesas irodinet?

O dabar prie klausimo smile.gif kas lanketes ir zinot tiklsu adresa GK zuvies ir ukininku turgu? Aciu butu malonu, jei kas pasidalintumet wink.gif
Atsakyti
Ir as su klausimuku cool.gif gal kas parekomenduos kur skaniai pavalgyti las americas? Gyvensim columbus viesbutuky, maitinimo neemem tai gal patarsit ka nors? Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astija: 25 sausio 2016 - 13:25