QUOTE(kerija @ 2015 09 24, 11:07)
Na neblogas atsakymas

Gerai, kad pasiūlėte, dabar žinosiu, imsiu tik aukštesnės klasės kambarius, skraidysiu tik Europinėmis avialinijomis ir visiškai nebeteks dėl nieko nervintis. Tiesa, kokia viena kelione ko gero keliauti teks mažiau per metus, bet be nervų
Tai nesinervinkit ir keliaukit
QUOTE(roosas @ 2015 09 24, 14:30)
Oho, čia pasirodo ir milijonierių yra, tik nesuprantu kam čia šiame forume sėdima- imi nusiperki kelionę su viskuo ir kam sukti galva bei ieškoti kur ką pataupyti. Ar čia vadinasi- "pasigirkim prieš tautiečius"
Man atrodo kad daugiausia čia galvas užriete kas paskolų prisiėme.
As ir nesuprantu

Man forumas reikalingas tam, kad kuo daugiau gauciau info is keliavusiu, o ne kuo pigiau nukeliauciau. Jei jus sedit tik tam, kad kuo pigiau, tai tada ir tenka duoti pakisas, nes gi noris pigiau, bet gi geriau, ane
Man atrodo, kad tie, kurie pasieme paskolas is viso nekeliauja, o jei keliauja, vadinasi puiku

Niekada nemegau skaiciuoti svetimu pinigu, tai nelabai domejausi, jums, matau, smalsu ilysti i svetima pinigine
Papildyta:
QUOTE(punkis @ 2015 09 24, 15:32)
Gal galėtumėte patarti kaip geriau aplankytį Las Palmą:
1. Su mašina-bet ar nebus taip, kad pusę dienos reikės ieškot vietos parkavimui?
2. Su autobusu-ar įmanoma viską apeiti, ar paskui dar reikės su atobusais iki lankytinų vietų vykti (domina senamiestis, botanikos sodas, Kolumbo muziejus, paplūdimys)?
Mes vaziavom su masina ir be vargo radom prisiparkuoti. Tik senokai buvau, nepamenu kiek kainuoja valanda, bet tikrai nebrangiai