Įkraunama...
Įkraunama...

"Priekabos" prie dviračių

Bandėm važinėti Šeškinėje. Žmonių ne per daugiausia, jei kas, pasitraukia į šoną. Bet dėmesio tai netrūksta 4u.gif - ir pamojuoja, ir šūkteli, ir jei kas persikelti padeda (gal firmos reklamą užsidėti? xixi). Taip ir neaišku, čia labiau vaikiuką ar mamytę palaiko lotuliukas.gif
Šiemet dairysimės, ar dar telpam, nes mergiotė išmojavo ne pagal metus.
Atsakyti
Buvau Kauno TP, vežimaičių yra. Kam reikia, galit nusipirkt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2008 04 18, 01:08)
Buvau Kauno TP, vežimaičių yra. Kam reikia, galit nusipirkt. mirksiukas.gif

gal galetum parasyti kur konkreciai? mes dabar kaip tik ieskom 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, kiek is sono matau - visu Vaikuciu veidukai laimingi (sedinciu priekaboje). Manau patogu ir praktiska !
Atsakyti
aciu regal,
mes jau nusipirkom, kai tik oras atsils truputi leksim isbandyti. parasysiu kaip sekesi.
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 04 15, 09:25)
isivaizduoju, kad mieste nepavaziuosi, nes vezimas platus, tai koki pestiji nusitempt galima kartu mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Naudojames va tokiu prikabinimu
http://www_followme-...glish/index.htm
Bordiurai trukdo, bet neskubant ir letai (ash atsistoju ant zhemes) uzhtraukiant- viskas pavyksta. Praeita pirmadieny nuvarem su traukiniu iki Traku ir atgal y Vilniu parmyniau su dviem dukrom- viena keduteje, kita ant prikabinto savo dviratuko.
Atsakyti
QUOTE(Tacis @ 2008 05 11, 11:31)
Naudojames va tokiu prikabinimu

Kur pirkot ir už kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 05 12, 14:09)
Kur pirkot ir už kiek?  ax.gif

Ish to sveicaro ir pirkom, per interneta. kainavo apie 220 euru berods... Lietuvoj tokiu nemachiau.
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 07 29, 20:35)
Dėkui už sveikinimus 4u.gif Šiandien jau išbandėm ir mano mažiui be galo patiko thumbup.gif . Nors maniškiui dar tik metai ir mėnuo, bet jis kuo puikiausiai išsėdėjo ir aplinkui dairėsi viską iš eilės komentuodamas bei pirštu rodydamas smile.gif

P.S. Iš šios priekabos vežimėlis nepasidaro schmoll.gif . Tai paprastesnis modelis, turbūt todėl ir pigesnis, bet kad ta vežimėlio funkcija vargiai ar reikalinga g.gif

Va mūsų priekabėlė thumbup.gif
user posted image

kaip noriu wub.gif bet mano mergytė labai judri, vienoje vietoje nenusėdi, vežime, dviratuke nesėdi, tai net bijau pirkti priekabą. O jeigu bijos joje sėdėti? g.gif Tėtis tai visas švytėdamas vežtų savo turtą wub.gif O mamka bėgtų ristele, nes nemoku gerai dviračiu važiuoti ir nenoriu mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2008 05 13, 14:25)
kaip noriu  wub.gif bet mano mergytė labai judri, vienoje vietoje nenusėdi, vežime, dviratuke nesėdi, tai net bijau pirkti priekabą. O jeigu bijos joje sėdėti?  g.gif Tėtis tai visas švytėdamas vežtų savo turtą  wub.gif O mamka bėgtų ristele, nes nemoku gerai dviračiu važiuoti ir nenoriu mokytis  ax.gif

tai tada siulyciau pries perkant isbandyti. mes bandeme nidoje praeita vasara, galima buvo issinomuoti, kur dviraciuos nomuoja.
manau, turetu buti ir kituose miestuose...
Atsakyti
QUOTE(garbaniukee @ 2008 05 13, 14:48)
tai tada siulyciau pries perkant isbandyti. mes bandeme nidoje praeita vasara, galima buvo issinomuoti, kur dviraciuos nomuoja.
manau, turetu buti ir kituose miestuose...

bigsmile.gif kaip tik Nidoje birželį atostogaujam thumbup.gif taip ir padarysim, dėkinga už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Gal Kaune kas dar matėt kur pigiau jų pirkti?
Atsakyti