QUOTE(vijoleta20 @ 2015 09 18, 20:38)
Gal kas papasakos ko tie babaausiai taip gausiai pas mane dygsta siltnamyje? ko per daug? ko per mazai?
Paskutinese nuotraukose visai ne babausiai, o zvynabudes
Gan keistas ir gan retas grybas dazniausiai maisomas su musmire. Pats nerizikuoju, bet kaimyne ju kepures (bet tik kepure!!s) net neapvirus kepa ir vis dar gyva. Po jos ragavau. Skanu
Pagal knyga skaitosi antros kategorijos grybas. (Pirmos musuose yra tik cikrinis baravykas ir rudmese).
------------------------------
Per AZ atsaket del riesutu
Taip ir maniau, kad nereik gliaudyt, tik nezinojau, kad ir zaliu "sijoneliu" iki sudzius geriau nenulaupyt.
Atsidekodamas pateikiu recepta i tema:
Puskibiris nuluptu pomidoru; 4-5 dideles galvos cesnako; svoguno kiek negaila ir druskos su saiku. Viskas per mesmale. Jei ziemai - galima truputi pavirt, bet siaip nereikia
Visai valgomas padazas gaunasi ir tik is pradziu atrodo, kad skystokas. O kas nuostabiausia, tai tai, kad kai tokio prisivalgai,- zmona nebezino/neuzuodzia ar as cesnaku prisiedes, ar vel girtas kaip kiaule