Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai,ragaujam,kaupiam atsargas

QUOTE(Chiromante @ 2015 11 07, 10:33)
Kai man tetulė porino apie kažkokius pomidorus, užaugančius iki 2 kg, kažkaip  sunkiai tikėjosi smile.gif . O pirmasis  milžinas - čia ne tavo buvo золото green cheroke ?  Pamenu,buvo kažkur 1.700 kg. Atsisiunčiau aš jį smile.gif

o eros'ai tai čia ne auris'ai?

Jo, abu milžinai mano. T.y. Gusevo, kurie pas mane augo.
Erosas tai dieviško skonio pomidoras. Bet tik rudenį.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 11 07, 11:34)
Aha,vadinasi reik ieškot kaip tir peniai atrodo  bigsmile.gif Tiek skaitau čia apie juos,ale nemačiau iki šiol  rolleyes.gif

Special for you mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 11 07, 11:19)
wub.gif
erosuipamainos tikrai neieškosiu,rudeniniui valgymui jis man pats pačiausias wub.gif turiu dar ir aš jų ne mažai....vezuvijų dar turėč gaut,o daugiau...ieškau tokių miltingų,derlingų,su mažai sulčių ir sėklų.Gaminau šiemet pomidorų sūrį,kas valgė,visiems lb patiko ax.gif
Chiro,erosai kaip penis tik geltoni mirksiukas.gif

Gonzikiuk, mestelk man receptuką, a mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 11 07, 10:39)
Jo, abu milžinai mano. T.y. Gusevo, kurie pas mane augo.
Papildyta:
Special for you  mirksiukas.gif

Ot tai dėkui bigsmile.gif aciuks.gif nu tikrai gražuoliai. O tai čia originalūs pavadinimai,ar iš serijos Gonziko dryžiai,Ex blindos ar Mičiko dramblys? biggrin.gif

O kaip tie zoloto cheroke? Gusevas sako,kad skaniausi iš jo kolekcijos. Panašu į tiesą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 11 07, 10:42)

Gonzikiuk, mestelk man receptuką, a  mirksiukas.gif

recepto nėr,iš lempos dariau...eksperimentinis gaminys,lietuvių kalba nete nieko neradau...
nuplauni pomidorus,išimi žiedsosčius,supjaustai gabalais ,šiek tiek patraiškai,kad sulčių atsirastų,tada verdi.Kai jie suminkštėja,nupili sultis,tada likusią tirštą masę sublenderiuoji ir vėl verdi ,kol daugiau nei pusė masės nugaruoja...Tada duodi pasireikšti savo mėgstamiems prieskoniams,mano atveju buvo česnakas ir čili,kitame-bazilikas.nepersūdyk,nes paskui džiūdama masė 5-7kartus sumažėja,atatinkamai išlenda druska.pabaigoj dedu pektiną,duodu dar užvirt,ataušta ir į sūrmaišį.storo nedaryk,nes labai sunkiai,net su pektinu ,džiūva
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 11 07, 10:46)
Ot tai dėkui bigsmile.gif  aciuks.gif  nu tikrai gražuoliai. O tai čia originalūs pavadinimai,ar iš serijos Gonziko dryžiai,Ex blindos ar Mičiko dramblys?  biggrin.gif

O kaip tie zoloto cheroke? Gusevas sako,kad skaniausi iš jo kolekcijos. Panašu į tiesą?  biggrin.gif

erosai iš apkasų,originalūs ax.gif neieškok,avily susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 11 07, 11:02)

erosai iš apkasų,originalūs ax.gif neieškok,avily susitarsim mirksiukas.gif

wub.gif mielai iki tavęs atlėkim su vyru. Su vyneliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 11 07, 11:46)
Ot tai dėkui bigsmile.gif  aciuks.gif  nu tikrai gražuoliai. O tai čia originalūs pavadinimai,ar iš serijos Gonziko dryžiai,Ex blindos ar Mičiko dramblys?  biggrin.gif

O kaip tie zoloto cheroke? Gusevas sako,kad skaniausi iš jo kolekcijos. Panašu į tiesą?  biggrin.gif

Plinta kaip peniai, gali būt aurija, močiute gavusi pries 30 metu kaip udavolstva gnoma.

O gusevui daug skaniausiu yra. Skanus. Bet ne skaniausias šiemet tas cherooke.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 11 07, 12:02)
recepto nėr,iš lempos dariau...

Geras tavo iš lempos. Reiks pamėgint. Kiekparų džiūna? Orkaitėj?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 11 07, 11:11)
wub.gif mielai iki tavęs atlėkim su vyru. Su vyneliu  bigsmile.gif

nebūk čia gera biggrin.gif ,rašiau ,žiemą svečių į šuns būdą nepriimu,vasarą į kaimą -visada prašom mirksiukas.gif aišku,iš anksto įspėjus...netikėtų svečių nemėgstu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 11 07, 11:51)
Geras tavo iš lempos. Reiks pamėgint. Kiekparų džiūna? Orkaitėj?

savaitę mažiausiai iki tokio,kad prie pečiaus kabint galėtum.na matai,man išeidavo tik ryte ir vakare įjungt,nes dieną kaime būdavau.
o,Ate tupi apačioj,jos paklausk ,ji ragavo...gal jai ir nepatiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 lapkričio 2015 - 12:10
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 11 07, 12:01)
nebūk čia gera biggrin.gif ,rašiau ,žiemą svečių į šuns būdą nepriimu,vasarą į kaimą -visada prašom mirksiukas.gif aišku,iš anksto įspėjus...netikėtų svečių nemėgstu schmoll.gif

Nu net sapne nedaeitų atsigrūst pas ką nors be įspėjimo bent prieš porą dienų blink.gif Pati tokių reiškinių pernešt negaliu. Galima tiesiog prie būdos laiptų išnešt - nėr ten ko vidun grūstis biggrin.gif Siųlau tokį variantą, nes tas siuntimas man atrodo toks sunkus reikalas - pati, tiesa, niekada nieko kolkas neesu siuntus, tai gal klystu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 11 07, 12:49)
nes tas siuntimas man atrodo toks sunkus reikalas - pati, tiesa, niekada nieko kolkas neesu siuntus, tai gal klystu  rolleyes.gif

lyg nei viena dar nepatrūko g.gif tongue.gif tu dar rankaliokis veisles ,kurių noooo,paskui až"an man įmesi
Atsakyti
Gonzikai, o kiek i suri dejot pektino?
Saldaus nebandet?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 11 07, 13:01)

savaitę mažiausiai iki tokio,kad prie pečiaus kabint galėtum.na matai,man išeidavo tik ryte ir vakare įjungt,nes dieną kaime būdavau.
o,Ate tupi apačioj,jos paklausk ,ji ragavo...gal jai ir nepatiko ax.gif

Nu blyn, sudominai. Gal reik da pamėgint? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 11 07, 22:02)
Nu blyn, sudominai. Gal reik da pamėgint?  mirksiukas.gif

Laba, skoniui draugų nėra. Kai gauni dovanų - valgyk valgius. Kai reikėtų pačiai gamint- schmoll.gif .
Jei tiesiai, atvirai. Produktas geras, skanus, o bet tačiau - reikalaujantis labai daug laiko.Mūsų šeimynai džiovinti pomidotai geriau patinka.
Gonzikai, nesupyk prašau. Va obuoliniai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 11 07, 22:13)
Laba, skoniui draugų nėra. Kai gauni dovanų - valgyk valgius. Kai reikėtų pačiai gamint- schmoll.gif .
Jei tiesiai, atvirai. Produktas geras, skanus, o bet tačiau - reikalaujantis labai daug laiko.Mūsų šeimynai džiovinti pomidotai geriau patinka.
Gonzikai, nesupyk prašau. Va obuoliniai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu darbo daug, ale įdomiai skamba- pomių sūris. wub.gif Kažkaip labai sugundė. Tik šiemet virt ar kitąmet..
Atsakyti