Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai,ragaujam,kaupiam atsargas

QUOTE(kaktuselis @ 2015 09 30, 10:33)

auginu jau keletą metų, bet tik ne Nojaus sėklų, o iš sėklų parduotuvės, ten pakuotė kitos firmos. O pomidorai stambūs, augalas sveikas, aukštas, vėlyvesni, gero skonio (primena jaučio širdis, bet neturi skystumo). Paieškokit kito fasuotojo, arba merginos pačios kada išsiima.
Atsakyti

šiemet auginau pirma karta, labai patiko, būtinai auginsiu,
vienas iš derlingiausiu pomidorų, aukštas (apie 3 m), augalas tvarkingas ( ne džiunglės, kurių nekenčiu), mėsingas, labai panašus į Corazoną (tik sėklos kelis kart pigesnės biggrin.gif ), ir forma, ir svoriu (vid. apie 300 g) , didžiausias 680 g,
neturi labai ryškaus skonio, būna skanesnių, bet man skanus
kokio gamintojo sėklos nepamėnu, bet pakelis ne toks, kaip čia parodytas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goda_47: 30 rugsėjo 2015 - 13:18
http://www.e-seklos....idorai_red_pear
Atsakyti
Kur laikote i dezes sudetus pomidorus? Kokia temperatura jiems tinkamiausia?
Atsakyti
QUOTE(ienor @ 2015 09 30, 11:20)

QUOTE(vija zemaite @ 2015 09 30, 11:48)

QUOTE(Goda_47 @ 2015 09 30, 12:55)
šiemet auginau pirma karta, labai patiko,

ačiū
Atsakyti
gal auginote, kokie atsiliepimai?

Pritariu, tik rinkčiaus kito gamintojo https://www.google.c...443789989686352
tikrai labai gera veislė.
Atsakyti
Red Pear mano irgi vienas mėgstamiausių, bent vienas visada būna sodinamas kiekvienais metais. Pastebėjau, kad kai būna karšta ir gerai sunoksta, tai būna labai saldus ir skanus.
Atsakyti
4u.gif sveikos mergaitės,...Kaip elgtis-jau kitą savaitę išskinti visus , ar dar galima palikti g.gif praneša , kad jau bus konkretus 0 , o ne tai kad šalnos g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 10 02, 13:18)
4u.gif sveikos mergaitės,...Kaip elgtis-jau kitą savaitę išskinti visus , ar dar galima palikti g.gif praneša , kad jau bus konkretus 0 , o ne tai kad šalnos g.gif

pora naktu pas mus rodo 2-3,paskui vel 10-14 naktimis
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2015 09 30, 09:33)

man tai Corazon ir derlingesnis, ir skanesnis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2015 10 02, 12:18)

jei praneša nulį, tai bus gerokos šalnos. Aš pas save skinsiu. Kažkiek atsparesnių hibridų paliksiu - o jeigu atsilaikys?.. bigsmile.gif Tada derės toliau smile.gif Bet paprastai pas mane anksti nušąla viskas, o paskui iki Kalėdų gražus oras būna smile.gif
Atsakyti
g.gif tai va...galvoju todėl...dar daug pomikų visai žalių ir neaužaugusių... g.gif gal dar paliksiu tokius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 10 02, 13:55)
gal dar paliksiu tokius... g.gif

gal nepalik, prognozėse jau minusas šviečia.
Atsakyti