kushi firmos nauja suknelė - tunika - ilgi marškinukai VIENAME atvežti iš užsienio Man deja mažoka. Stilingą raudoną spalvą puošia nuostabios gėlės Modeliukas susisega sagutėmis. Stilingas 3/4 rankovių ilgis sagučių dėka reguliuojasi Madingas apykaklės sukirpimas Priekis suklostuotas vertikaliomis klostėmis Šone yra diržiukai kuriais galima susirišti priekyje ar nugaroje ir reguliuoti apimtį Apačia dailiai užapvalinta Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Stilingas ilgis - 90 - 80 cm. Dydis - 8. Kaina tik 15 .
Ginatricot firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Lengvas pilkos spalvos audinukas Stilingai sukirpta apykaklė turi juosteles kurios dailiai susiriša - madinga detalė Apačia dailiai užapvalinta Nugarytėje yra daili klostelė Modeliukas susisega sagutėmis. Yra ir atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 49 cm. Ilgis - 72 - 65 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 61 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
Rainbow firmos nauja palaidinukė. Man deja didoka. Gepiurinis stilingos mėtų spalvos audinukas priekyje dailiai išsiūvinėtas gėlėmis Stilingai sukirpta modeliuko apačia Madingo sukirpimo rankovės reguliuojasi sagučių dėka ir tampa madingu 3/4 ilgiu Per krūtinę - 66 cm. Audinukas tamprus - matuota ramybės busenoje. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 50 cm. Ilgis - 70 - 62 cm. Dydis - L(US). Kaina tik 10 .
Lindex firmos nauja palaidinukė. Šių metų spalvytė - balta Gepiurinis audinukas papuoštas dabar taip madingomis dailiomis gėlėmis Rankovytės stilingo 3/4 ilgio ir formos Pats modeliukas irgi varpelio formos Nugarytė dailiai paklostuota Nugarytė ilgesnė už priekį Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 62 - 58 cm. Dydis - M. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 10 .
Divided by H&M firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Stilingos spalvos ir raštai Madingas rankovyčių sukirpimas Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 8. Kaina tik 9 .
Atmosphere firmos nauja papludimio tunika atvežta iš užsienio. Stilinga spalvų gama Mieli paveiksliukai Į rankovių kantus įvertos gumutės. Stilingai sukirpta apykaklė Šonuose yra skeltukai Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 76 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 60 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
MY STAR firmos nauja palaidinukė megztukas VIENAME atvežtas iš užsienio Man deja mažokas. Stilinga spalvų gama - balta - kakavinė Madingos V formos priekis susisega sagutėmis. Jis padailintas karbatkėlėmis bei juostelėmis Labai jaukus ir švelnus modeliukas Audinuko sudėtis: 25% - WOOL. 35% - ACRYLIC. 30% - POLYAMIDE. 10% ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
JENNIFER LOPEZ firmos nauja palaidinė. Stilingą modeliuką puošia taikliai suderinta spalvų gama Palaidinukė varpelio formos - platus kirpimas - užsidėjus audinukas dailiai sukrenta klostelėmis Klostelės puošia ir nugarytę nuo apykaklės Apačiai užapvalinta Priekis susisega dailiomis sagutėmis Kakliukas V formos. Petukai madingai apnuoginti Rankovytės nuo petuko iki kantelio taip pat stilingai atviros Ilgis - 60 cm. Dydis - L, BET PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 10 .
Zara firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą originalų modeliuką puošia raukinukai Jie stilingai keičia rūbelio formą Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltas lengvutis su daiila faktūra audinukas papuoštas mielais kreminės spalvos taškučiais Nugarytę ir priekį viršuje puošia dailios karbatkėlės Viršus iš dvigubo audinuko Stilingo 3/4 ilgio rankovytės Dar viena daili detalė - V formos apykaklę puošia dabar taip madingos juostelės Rankovytės bei pats modeliukas susisega dailiomis sagutėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Stilingas ilgis - 73 cm. Dydis - 12/40. (M). Kaina tik 10 .