Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių veislės, nuo kuriu nebūtų namuose plaukų.

QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 23, 08:55)
Aš iš cornish'ų temos susidariau įspūdį, kad yra ir tų plaukų, ir maudyti savininkės mėgsta ne taip jau retai.
Anyway, ačiū už pataisymą. Gal autorė atkreps dėmesį ir į šią veislę.

Taip, galbūt parašo kažkuri, kad katinas šeriasi. Tačiau tai nėra nuolat. Tai susiję su kažkokias veiksniais- stresas, liga, sausas oras, netinkamas maistas. Tačiau to šerimosi paprastai nepamatysi ant lovos. Tai labiau jaučiasi tik katiną paglosčius, kada pūkai pakyla
Kad maudyti mėgsta, tai temoj tikrai nepastebėjau smile.gif Gal kažkuri mergina užklausė kaip teisingai reikėtų maudyti, dėl to kitos merginos pasidalino savo patirtim. Savo kates aš maudau dažniausiai tik prieš parodas. Pas mano mamą gyvena kelios "pencininkės" katės. Galvoju, viena greičiausiai jau kokie 4 metai kaip nemaudyta smile.gif
Atsakyti
Trumpaplaukiai gali būti labai skirtingi. Na, kad ir paminėtieji kornišai bei britai. Dvi visiškai skirtingos veislės su visiškai skirtingais kailiais, tekstūromis ir t.t. Britai apskritai sakyčiau yra vieni labiausiai besišeriančių katininių atstovų iš visų veislių, nes jie turi tankų poplaukį, šeriasi ne tik sezonais, šeriasi ištisai kiaurus metus. Siūlyčiau autorei domėtis apie tokias veisles, kurios neturi poplaukio, šėrimasis bus gana mažas arba ir visai išvengiamas dalykas jeigu negailėsite pinigų geram maistui, nekelsite įvairių stresinių situacijų, taip pat kastruosite/sterilizuosite, kad hormonai negrotų ant to pačio šėrimosi įtakojimo... smile.gif
Atsakyti
Burmos thumbup.gif
Atsakyti
BURMOS !!!! thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turėjau trumpaplaukę, tai irgi 10 metų atvargau ir ištisai vaikščiojau apsivėlus jos kailiu. Dabar gyvenu jau 9 metus su Sibiriniu katinu, tai tikrai negaliu atsidžiaugti. Pirmiausia, tai nuostabiu charakteriu, o labiausiai, kad plaukai nesimėto visur. Aišku, kad jis irgi šeriasi, bet čia viskas vyksta kažkaip kitaip. Jo kailis minkštas ir įdomiai veliasi ir galima iš jo vilnos megzti kojines, bei velti kokius daiktus. Jis kaip koks Angoros triušis.

Merginos rašė apie Burmas, tai tikrai pritarčiau.
Atsakyti
Kornvalio reksai visiskai nesiseria. Nematysite plauku, nei kai nulips nuo lovos, nei kai nuo jusu keliu nulips, nes ju neturi. Sis katinas neturi kailio, tik puka. Patikekit, mano vyras megsta tvarka, net ir jam neuzkliuvo sis katinas.
Atsakyti
Mes taip pat planuojam įsigyti katytę, taip apsisprendėm ties kanadų sfinkse, papirko savo charakteriu ir žinoma, kad neturi tų kailinių... biggrin.gif Nes prieš kelis metus turėjom ilgaplaukį mišrūniuką, tai jau buvo įgrisę tie plaukai ant rūbų... doh.gif
Atsakyti