Įkraunama...
Įkraunama...

Ingis

QUOTE(siekla @ 2015 09 21, 16:00)
Nes pasiskaicius atrodo, Lietuva tokia tamsi sub., skyle (net joje viskas skamba keistai), kad jei vaikas ne Antanas ir Paulius, tai butinai kazkoks nenormalus.


Panašu, kad pati iš dar didesnės sub. skylės, jei pačiai tas vardas ant tiek keistas, kad net temą sukūrėte, norėdama kitų skylinių nuomonę išgirsti.

Atsipūskit, atsigerkit limonado ir pavadinkit savo vaiką taip, kaip norit, o ne trydaliokit forumuose, klausdma nuomonės tų, kurių nei gerbiat, nei jūs joms rūpit.

Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 09 21, 15:00)
  Moterys atsipuskit, isgerkit arbatos. Nes pasiskaicius atrodo, Lietuva tokia tamsi sub., skyle (net joje viskas skamba keistai), kad jei vaikas ne Antanas ir Paulius, tai butinai kazkoks nenormalus. Juk ir as is Lietuvos, bet matyt ne is tos pacios  smile.gif

Nu o vaikas, bus kaip vaikas, net jei bus transvstitas, gejus ar tradicines pakraipos. Jo reikalas.

kad tu pati nezinai ko nori, pati atsipusk, arbateles (melisu) pasidaryk. Klausei nuomones, tai moterys ir atsako ka galvoja. Nejau tikejaisi, kad vien liaupses pasipils? Jei suaugus esi, turetum zinoti, kad zmoniu nuomones ir skoniai skiriasi, taigi, susitaikyk su kritika ar visai paprasyk, kad moderatore pasalintu tema ir ramu bus. Nereiks paciai cia piktintis, kad ne visi pagiria.
O, kad buna, jog tevai durnus vardus vaikam duoda, tai irgi faktas. Ir kas, kad vardas tipo toks yra. Paskui vaikai visa gyvenima kankinasi, jei nepasikeicia.

O Ingi kaip berniuko vardas Lietuvoje BAISUS. Nori liauspiu tai ne lietuviskam forume klausinek, gal ten kas pagirs.
Atsakyti
Moterys, moterys 4u.gif imkit nesinervuokit smile.gif

Taigi, kad nuomones norejau, o ne transvestitiskos analizes. Uztektu tikriausiai - patinka ar nepatinka, juk nesat Lietuva atstovaujancios ekspertes, tai palikit ta Lietuva ramybej. Savo nuomone issakykit ir be etikeciu. Beje, prie kokia cia dar pagarba, pagarbiu komentaru sulaukiau mazai, net jei ir neigiamu.
O del nuomones rupejimo, taip tai tiesa, mazai rupi, yra kuo rupintis ir be Supermamu.
Atsakyti
esam lietuves, gyvenam Lietuvoj, lankomies lietuviskam forume, kalbame lietuviu kalba, tai... kodel turim palikti ta Lietuva ramybeje?????????
O jei norejot tik atsakymu taip ir ne, tai reikejo daryt apklausa, maziau komentaru butu buve.
O jei mazai kitu nuomone rupi, tai nereikejo temos aplamai uzvest, tai nereiketu ir pykt, kad ne visi varda isliaupsina. Ar uzveskit tokia tema tos valstybes forume, kur gyvenat ir problemu nebus (gal).

P.S. jokiu nepagarbiu komentaru as cia neperskaiciau, taigi, maziau vaidinkit jautruole.
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 09 21, 20:16)
Moterys,  moterys  4u.gif imkit nesinervuokit  smile.gif



Tai kad pati labiausiai čia ir nervuojatės (ko gero, ir vienintelė).
Paklausėt nuomonės apie vardą, išgirdot, nepatiko, tada apvarėt ir santechnikais išvadinot (jūsų nuomone, čia įžeidimas g.gif ) n+k paprastų vardų biggrin.gif Kiek bobučių pasakų reikia būti prisikaičius, jog įtikėtum, jog vardas nulems profesiją g.gif
Jei Darius - tai, reiškia, tik fūristas.
Jei Ingi - intelektualas, inteligentas, ne į mamą.

Deja, teks nuliūdinti - pažinojau norvegę Ingę, buvo tipiškas garažinis vyrukas biggrin.gif
Atsakyti
Vardas negražus. Vsai negražus. Jei gyvens jis tose skandinavų šalyse ir turės skandinavišką pavardę, tuomet originali rašysena tiktų ir viskas būtų ok. O dabar tas Ingis tai kas? Nei lietuviškas, nei koks skandinaviškas vardas.
Atsakyti
Atleiskit, kokia prasmė lietuviškuose formuose klausinėti apie kitos šalies vardus? Nepatinka man nei Uvė, nei Svenas, nei Tilda. Bet jiems gal nepatinka Antanas ar Rūta.
Atsakyti
Negražus schmoll.gif Moteriškas. O Emilis visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
bet Emilis ir skamba normaliai, vyriskai (Lietuvoje). O jei koks vyras sakytu, kad jo vardas Emili, tai jau ne kaip atrodytu.
Atsakyti
Hm. Vardas gana įdomus. Nieko nenoriu įžeisti, tačiau pirmą kartą pamačius, pagalvojau apie angį (gyvatę). g.gif
Atsakyti
Ingo 4u.gif
As taip pavadinciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2015 09 23, 17:48)
Ingo 4u.gif
As taip pavadinciau ax.gif

kaip Australijos laukinis suo Dingo biggrin.gif
Atsakyti