sveikos, gal kas turite kokį pigu.lt koduką

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 09 26, 11:31)
vakar pirkau per pc su nemokamu siuntimu
http://www.yoox.com/ man taip pat nuo vakar raso HALF PRICE STANDARD DELIVERY tai yra 10e siuntimo kaina
Merginos, gal galetumet rekomenduot vyrui antiperspiranta? Apie naturaluma nekalbu - tikrai reikia veiksmingo, kad blokuotu prakaita. MB labai prakaituojantis, o ir darbas reikalauja oficialios aprangos - tai nelabai koks vaizdas, kai vyras su slapiom marskiniu pazastim
.
Iki siol CLARINS naudojo ir labai dziaugesi, bet juk visi po kurio laiko tampa nebe tokie veiksmingi. Praso surast kazka kitokio

Iki siol CLARINS naudojo ir labai dziaugesi, bet juk visi po kurio laiko tampa nebe tokie veiksmingi. Praso surast kazka kitokio

QUOTE(Giedre Gr @ 2015 09 26, 13:02)
Merginos, gal galetumet rekomenduot vyrui antiperspiranta? Apie naturaluma nekalbu - tikrai reikia veiksmingo, kad blokuotu prakaita. MB labai prakaituojantis, o ir darbas reikalauja oficialios aprangos - tai nelabai koks vaizdas, kai vyras su slapiom marskiniu pazastim
.

Gal driclor padėtų?

gal kas nors noretu prisijungti prie Landsend.co.uk uzsakymo?
iki sekmadienio vakaro galioja kodas "Buy 1 item, save 15%. Buy 2, save 20%, Buy 3 save 25%"
siusciau tiesiai i LT. 7,5£ siuntima dalintume is uzsakanciuju skaiciaus.
jei noretumet jungtis, rasykite i AZ.
iki sekmadienio vakaro galioja kodas "Buy 1 item, save 15%. Buy 2, save 20%, Buy 3 save 25%"
siusciau tiesiai i LT. 7,5£ siuntima dalintume is uzsakanciuju skaiciaus.
jei noretumet jungtis, rasykite i AZ.
QUOTE(iloiva26 @ 2015 09 26, 12:00)
sveiki,
gavau 35 proc. koduka rubams ir batams mytoys.de, gal kas kaune rinktu, prisijungciau
iloiva26@gmail.com
gavau 35 proc. koduka rubams ir batams mytoys.de, gal kas kaune rinktu, prisijungciau
iloiva26@gmail.com
Labai norėčiau prsijungti, jeigu neatsiras galinti nupirkti, galiu rinkti ir aš, tik aš koduko neturiu
QUOTE(Jurgitakar @ 2015 09 26, 13:01)
http://www.yoox.com/ man taip pat nuo vakar raso HALF PRICE STANDARD DELIVERY tai yra 10e siuntimo kaina
Ir man ta pati raso. Isidekit preke i krepsi ir eikite mokejimo link. Rodys shipping 0,00
QUOTE(Kimora @ 2015 09 26, 12:50)
Labai norėčiau prsijungti, jeigu neatsiras galinti nupirkti, galiu rinkti ir aš, tik aš koduko neturiu
As ir Kaune jungčiausi prie mytoys

Gal kas galėtų mytoys kodą -35 padovanoti?
man krepšyje automatiškai pritaiko -10 proc. ir dar kodo langelis yra, tai tada įdomu, gautusi -45?
man krepšyje automatiškai pritaiko -10 proc. ir dar kodo langelis yra, tai tada įdomu, gautusi -45?

Merginos, gal uzmatete kur toki princesiu rinkinuka butu galima isigyti?