QUOTE(Hmmm... @ 2015 09 21, 08:51)
Mano mama buvo ta, kuri keldavosi 5 ryto, kad pagamint tai dienai maisto, nors šildymo ir neišvengdavom (visi skirtingais laikais grįždavom), bet max tik tą pačią dieną, o kitą dieną ir vėl nuo ryto mama virtuvėje plušdavo, laisvom dienom tris kart dienoj vis šviežiai gamindavo. O aš nematau tame nieko gero. Nuvarytus arklius nušauna sako. O kai viską kitiems ir laiko sau nebelieka, tai irgi nei sveikatos, nei gėrio neprideda. Niekam. Mamos nebeturiu. Visą laiką viskas mums buvo, visi apšokinėti ir apipopinti. O savo sveikata laiko pasirūpint ir nebeliko.
Viskam gyvenime reikia pusiausvyros.
P.S.: Monteverte, net ir sveikai gyvenantys/gerai valgantys miršta. Kartais ir nesulaukę pensijos.
Viskam gyvenime reikia pusiausvyros.
P.S.: Monteverte, net ir sveikai gyvenantys/gerai valgantys miršta. Kartais ir nesulaukę pensijos.
Vat butent
Keltis 5.30, kad pagaminčia pusryčius ir dar pietus ,negaliu sau leisti.. Nebent iš vakaro anksti gulu-greit miego pradėtų trukti arba dėmesio koncentracija vakare jau būtų ribine jei guli apie 12 ir keliesi apie 6 - neilgai tempsi, nebent iš prigimties nereikia daug miego..