Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

http://www.bluefly.c...ly?cm_vc=DIRECT sie gaunasi su nuolaida 35,60 ?

o kurie po 40 dol kazmyriukai ?
Atsakyti
dar karta kartoju, kad tikslia kaina galiu pasakyti tik nupirkus wink.gif merginos jungiasi su ivairiom prekem, 44,5 kasmyrai gavosi po 36,49 praeitam uzsakyme.. wink.gif

sekanciam gali buti kita kaina, bet perku su 250 - 50 dol wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yezy: 27 rugsėjo 2015 - 15:46
kokias spalvas kasmyru perkate? neissirenku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(yezy @ 2015 09 27, 15:37)
dar karta kartoju, kad tikslia kaina galiu pasakyti tik nupirkus wink.gif merginos jungiasi su ivairiom prekem, 40,5 kasmyrai gavosi po 36,49 praeitam uzsakyme.. wink.gif

sekanciam gali buti kita kaina, bet perku su 250 - 50 dol wink.gif

bet tu kasmyru populiaruju kaina man rodo 44,50 dol , kuriu cia kaina 40 dol ?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 09 27, 16:38)
kokias spalvas kasmyru perkate? neissirenku  doh.gif
Papildyta:
bet tu kasmyru populiaruju kaina man rodo 44,50 dol , kuriu cia kaina 40 dol ?

as rinkausi tarp raudono rusvo ir pilko. Tai paiemiau rusva ir pilka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Estete* @ 2015 09 27, 15:40)
as rinkausi tarp raudono rusvo ir pilko. Tai paiemiau rusva ir pilka  ax.gif

cia ju kainyte gavosi 36,49 dol su nuolaida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 09 27, 16:43)
cia ju kainyte gavosi 36,49 dol su nuolaida?  ax.gif

ne taip manau yezzy irase. nuo 44,50 $ -18% gaunasi 36.49 $. sita uzsakyma taip turetu gautis. o BMW ana uzsakyma nupirko man pilna kaina kaip suprantu, tai dabar aiskinuosi ar negalima grazint ano ir is naujo perpirkt su nuolaida g.gif
Atsakyti
ne ta kaina parasiau smile.gif 44,5 pigiausi kasmyriukai
Atsakyti
QUOTE(*Estete* @ 2015 09 27, 16:46)
ne taip manau yezzy irase. nuo 44,50 $ -18% gaunasi 36.49 $. sita uzsakyma taip turetu gautis. o BMW ana uzsakyma nupirko man pilna kaina kaip suprantu, tai dabar aiskinuosi ar negalima grazint ano ir is naujo perpirkt su nuolaida g.gif

aš irgi gražinčiau bigsmile.gif bet už gražinimą sumokėsim ir tas pats gausis panašiai (abejoju ar iš viso galima) .Ale kai yra gerai,tai norisi dar geriau drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 09 27, 16:55)
aš irgi gražinčiau  bigsmile.gif bet už gražinimą sumokėsim ir tas pats gausis panašiai  (abejoju ar iš viso galima) .Ale kai yra gerai,tai norisi dar geriau  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

ropoja yra skirtumas kur moket 44,50 o kur 36,50 smile.gif galutiniam kontekste koki 10 euru skirsis manau, o jie nesimeto ax.gif na siaip ar taip as tik uzklausiau, nes maciau parasyta free return, tai galvoju gal nemokamas g.gif nes jei taip, tai tikrai apsimoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Estete* @ 2015 09 27, 16:59)
ropoja yra skirtumas kur moket 44,50 o kur 36,50 smile.gif galutiniam kontekste koki 10 euru skirsis manau, o jie nesimeto ax.gif na siaip ar taip as tik uzklausiau, nes maciau parasyta free return, tai galvoju gal nemokamas g.gif nes jei taip, tai tikrai apsimoka ax.gif

Tai aš tik pritariu drinks_cheers.gif bet netikiu,kad galima ax.gif bet būtų žiauriai faina drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
reikia vienos pasijungiancios bluefly su vienu megztuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Estete* @ 2015 09 27, 15:59)

Bet tai Lauretai koks vargas su tais grazinimais gautusi ir laiko kiek sugaistu, kazin ar apsiims grazinti ax.gif 4u.gif

Merginos, o persisviecia tie kasmyrai ar storesni jie? smile.gif
Atsakyti