Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

Mūsų sausis - 261,95 eur

Pagal kategorijas:
Mėsa 10,16
Paukštiena/kiaušiniai 9,96 (šį mėn tik kiaušiniai, paukštienos turėjom iš seniau)
Žuvis 36,88 (jūros gėrybių užpirkimas, dar nė nevalgėm jų)
Pieno produktai 24,25
Daržovės/vaisiai 41,88
Prieskoniai/padažai 13,65
Duona/miltai/kruopos 33,32
Gatavas maistas 44,29 (picos į namus, kebabai, sušiai išsinešti, gatavas maistas iš kulinarijos skyriaus šventėms)
Saldumynai 34,46 (tortas, šakotis, dar kartą tortas, daug šventėm)
Gėrimai 13,10

Daug.. reikia susiimti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2016 02 01, 12:06)

Musu islaidos maistui sausio men. 295. Du suauge, du paaugliai, kartais mama su mumis valgo.

QUOTE(dontstop @ 2016 02 01, 13:53)
Mūsų sausis - 261,95 eur

O pas jus dar yra papildomai išlaidų - pietums darbe, vaikų valgymui darželyje ar mokykloje? Ar čia jau viskas įskaičiuota?

Nes maistas į namus pas mus panašiai susidaro, bet dar labai nemažai eina vaikų ir vyro pietūs ne namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 02 01, 14:24)
O pas jus dar yra papildomai išlaidų - pietums darbe, vaikų valgymui darželyje ar mokykloje? Ar čia jau viskas įskaičiuota?
Nes maistas į namus pas mus panašiai susidaro, bet dar labai nemažai eina vaikų ir vyro pietūs ne namie  ax.gif

Mano pietus (salotos is parduotuves, jogurtai ir t.t.) ieina i bendra suma, vyras ima pietus is namu. Labiausiai tai vaikai islaidauja biggrin.gif , kazkur 50 eur. per menesi dienpinigiu iseina.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 02 01, 16:24)
Nes maistas į namus pas mus panašiai susidaro, bet dar labai nemažai eina vaikų ir vyro pietūs ne namie  ax.gif

Vyras pietus vežasi su savim iš namų, aš šiuo metu nedirbu (auginu leliuką), sūnus pietauja mokykloje, jo pietus čia įskaičiuoti (15 eur, 2 sav valgė po 7,5 eur/sav, vieną sav buvo atostogos, 1 sav nešėsi maistą iš namų) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2016 01 31, 17:56)
Žodžiu, išlaidom patenkinta savaitės, o ir mėnesio, bendra suma 254,24 eur
kai sausį byvo 556 tai norėjau, kad dabar apie 400 būtų ir ne daugiau, tai įvykdžiau su kaupu  thumbup.gif

Sakiau, kad galima taupiau mirksiukas.gif Smagu, kad pavyko du kart geriau.
Pas mane sausis islaidus gavosi. Uzteko siek tiek atleisti vadeles, kad islaidos isaugtu 20% dry.gif
QUOTE(pagyvenus @ 2016 02 01, 08:56)
Bandžiau šiek tiek sumažinti kepinius (sausus pusryčius pagrinde) ir prie jų einančius pieną ir jogurtus, siūlydama alternatyvoje daržovių salotas.

O kada jie tuos sausus pusrycius valgo? Nes jei pusryciams, tai ir man netiktu darzoviu salotos.
Siaip islaidos geros (aisku, reiketu sulaukti vyriskos dalies papildymo), tik pramoniniams saldumynams daug. Kept namie pigiau kazin ar gausis, bet bent jau sudetis aiski buna. Kad ilgiau uztektu, reikia kepti pyraga per visa skarda, o ne klasikineje pyrago formoje. Sviestiniu sausainiu forma labai gerai saldosi, galima vienu kartu daugiau pasidaryti ir dali teslos uzsaldyti.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 02 01, 16:42)
Sakiau, kad galima taupiau  mirksiukas.gif Smagu, kad pavyko du kart geriau.
Pas mane sausis islaidus gavosi. Uzteko siek tiek atleisti vadeles, kad islaidos isaugtu 20% dry.gif

O kada jie tuos sausus pusrycius valgo? Nes jei pusryciams, tai ir man netiktu darzoviu salotos.

niu taip, sakei, žinau, kad kartais įmanoma, ir labai pasistengus.
kai nebuvo daug ėjimų out tai kažkaip iš kart jaučias.
ši savaitė tai ir bus "pigi" maisto atžvilgiu, nes aš ryt skrendu gimtinėn, tai atmetus tas išlaidas nemanau kad maniškis daug prekinsis vienas biggrin.gif

dėl pusryčių tai jo, salotų aš ir nelab norėčiau, bet man atrodo čia gak vakare ar per pietus, nes dažnam tinka sausi pusryčiai vakare irgi...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2016 02 02, 20:22)
dėl pusryčių tai jo, salotų aš ir nelab norėčiau, bet man atrodo čia gak vakare ar per pietus, nes dažnam tinka sausi pusryčiai vakare irgi...

sausus pusryčius pripažįstu tik miusli, kur avižos, džiovinti vaisiai, riešutai. Kitaip tai vienas cukrus, ypač tie pasaldinti. Ir žinoma kad netinka vakare, nes tai angliavandenių ir energijos šaltinis. Na, gal kokiam paaugliui po treniruotės, kol sulauks baltyminio maisto g.gif
Atsakyti
Musu sausio menesio islaidos kiekvienais metais buna isbalansuotos, ne isimtis ir sie smile.gif Esame keturiu asmenu seima - du sauge ir du mokyklinukai vaikai.

Alkoholis - 4,88eur.
Angliavandeniai (ieina miltiniai produktai ir kruopos) - 17,08eur.
Baltymai (suriai, kiausiniai, grietine, sviestas...) - 15,27eur.
Valgymas darbe - 2eur.
Gerimai (sultys, vanduo) - 8,30eur.
Kava (vedu atskirai, nes idomi bendra suma) - 7,58eur.
Kavines - 36,06eur.
Maiseliai (prie maisto, nes kitaip man ju nereiketu. cia kad zinociau kiek zioplumas kainuoja smile.gif) - 0,48eur.
Mesa - 4,57eur.
Mokykloj pietus vaikams - 33 eur.
Padazai ir prieskoniai - 11,99eur.
Sventems (tortai, uzkandukai, saldumynai, pagrindinis patiekalas-gimtadienis buvo. viska susumavau i bendra kategorija) - 65,17eur.
Riesutai - 7,75eur.
Vaisiai ir darzoves - 22,69eur.
Zuvis - 15,77eur.

VISO: 252,59eur.

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 02 03, 08:39)
Musu sausio menesio islaidos kiekvienais metais buna isbalansuotos, ne isimtis ir sie smile.gif Esame keturiu asmenu seima - du sauge ir du mokyklinukai vaikai.

Alkoholis - 4,88eur.
Angliavandeniai (ieina miltiniai produktai ir kruopos) - 17,08eur.
Baltymai (suriai, kiausiniai, grietine, sviestas...) - 15,27eur.
Valgymas darbe - 2eur.
Gerimai (sultys, vanduo) - 8,30eur.
Kava (vedu atskirai, nes idomi bendra suma) - 7,58eur.
Kavines - 36,06eur.
Maiseliai (prie maisto, nes kitaip man ju nereiketu. cia kad zinociau kiek zioplumas kainuoja smile.gif) - 0,48eur.
Mesa - 4,57eur.
Mokykloj pietus vaikams - 33 eur.
Padazai ir prieskoniai - 11,99eur.
Sventems (tortai, uzkandukai, saldumynai, pagrindinis patiekalas-gimtadienis buvo. viska susumavau i bendra kategorija) - 65,17eur.
Riesutai - 7,75eur.
Vaisiai ir darzoves - 22,69eur.
Zuvis - 15,77eur

VISO: 252,59eur.

aiskumo delei "Baltymai" pervadinciau i "Pieno produktai", nes zuvis ir mesa irgi tuomet turetu buti priskirta ten smile.gif bet kai pavardinote skliausteliuose tuomet aiskiau, praejusi karta visai buvau nesupratus Jusu biudzeto smile.gif
O siaip islaidos 4 thumbup.gif
Atsakyti
As truputi paveluotai su savo sausio islaidom... 254€ isleista maistui parduotuveje ir 31€ pas mesininka ir dar 15€ kepykloj. Dziaugiuos kaviniu islaidom: isleidau tik 18.2€, kai buvau ispardavimuose su draugem biggrin.gif Islaidos si menesi truputi iskreiptos, nes vyras turejo daug komandiruociu, tai pietus valge darbo saskaita (kokiu 10k/men).
Ai, dar vos nepamirsau vaiko maisto islaidu pas aukle (namie gaminti pietus + pirktinis jogurtas, vaisiu tyrele, sausainiai ar kokie pakramtukai). Tai tiem pavakariam dar isejo apie 14€.
Tai viso gaunam 332.2€ dviem zmonem + metinukui.
Vasario menesi ketinam tustint saldikli smile.gif
Atsakyti
Musu sausis ( du dirbantys asmenys):
Duonos gaminiai: ~ 5 eur;
Pieno produktai: ~19 eur;
Mesa ir jos gaminiai: ~21 eur;
Darzoves ~ 15 eur; ( pamegom saldytas darzoves g.gif )
Vaisiai: ~ 10 eur;
Kiausiniai: ~ 5eur;
Nealkoholiniai gerimai: ~ 6eur;
Saldumynai: ~7 eur;
Kiti produktai: ~17 eur;
Maistas darbe: ~12eur;
Maistas ne namie: ~ 28 eur; ( pagaliau pavyko siek tiek sumazint)
Gimimo dienos vaises ( tortas, uzkandziai): 33 eur;

Viso :~ 178 eur.
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2016 02 07, 22:02)

Viso :~ 178 eur.

Šauniai 4u.gif
Atsakyti