Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra dėmesingų, švelnių, ištikimų sutuoktinių?

Toks klausimas kilo, ar turit tokiu sutuoktiniu?
Ar vis dar po daug Santuokos metu(bent 10+) vyrai islieka geri, demesnigi, jautrus moteriai savo, istikimi ir tuo paciu vyriski ?
Kazkaip gyvenime is vis mazai pati sutinku svelniu, demesingu vyru ir pazystamos moterys skundziasi, kad tas svelnumas, demesys arba buna tik pradzioj santykiu arba tik prie svetimu zmoniu, o jei vyras kulturingas, mokantis rodyti demesi moteriai, tai daznai ir neistikimas....
Tai ar buna tokiu gerieciu ar as cia per daug noriu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 09 21, 20:46)
Toks klausimas kilo, ar turit tokiu sutuoktiniu?
Ar vis dar po daug Santuokos metu(bent 10+) vyrai islieka geri, demesnigi, jautrus moteriai savo, istikimi ir tuo paciu vyriski ?
<…>
Tai ar buna tokiu gerieciu ar as cia per daug noriu?  ax.gif

Išlieka.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 09 21, 21:46)
Tai ar buna tokiu gerieciu ar as cia per daug noriu?  ax.gif

Taip, būna smile.gif Tai nėra per didelis noras.
Atsakyti
Kad būtų visas išvardintas komplektas, tai tikriausiai gana retas atvejis.
Maniškis ne išimtis. Mes kartu 18 metų, susituokę - 15 metų.
Švelnus - Taip. Ir dar kaip wub.gif
Ištikimas - taip. Bent jau neteko net suabejoti.
Dėmesingas - NE gun_bandana.gif . Nei progas atsimena, nei dovanas dovanoja, nei komplimentų nesako. Tik paskutiniu metu po musų santykių krizės bando kažkiek taisytis šioje vietoje. Bet labai sunkiai, labai.
Atsakyti
Taip yra. Mes su vyru bendrai jau virš šešių metų kartu, gal ir trumpokai, bet žiūrint į savo tėvų pavyzdį tai galiu drąsiai teigti, kad yra ax.gif
Atsakyti

Smagu del tu, kurios tokius turi, o as prie tu kaip smire smile.gif vat to viso komplekto kazkodel nera.
Ir aplinkui kiek vyru pazystu, tai kazkurios detales truksta, jei istikimas tai ir nelabai moka prie tos moters prieit, komplimentu pasakyt, padaryt masaza, kai ji pavargus, ar kazkaip kitaip palepint smile.gif O jei tuos dalykus moka,apsukrus (daznai koks verslininkas) tai dazniausiai ir neistikimas buna, cia is draugiu patirciu...
Maniskis geras zmogus , Santuokoj jau beveik 20 metu, aisku, ivairiu isituaciju buvo per ta laika ir smagiu dienu ir liudnu, bet kuo toliau tuo labiau pasiilgstiu paprasciausio svelnumo( ne lovooj), nu atrodo kartais, kad is vis nepastebi, neisklauso, nors kai tai pasakau, sako nusisneku, kad mane myli ir t.t. bet atrodo empatijos nelabai yra arba ji kazkur giliai pasislepus smile.gif O gal jau nebesinori stengtis? gal galvoja kur cia pabegsiu.... g.gif
Kazin kaip vyrams patiems atrodo, kada ir kodel norisi buti demesingiems ir svelniems moteriai ir kada nebesinori?
Atsakyti
Išlieka smile.gif Visą komplektą išlaikė nuo pat pažinties pradžios iki dabar.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 09 22, 00:26)
Kazin kaip vyrams patiems atrodo, kada ir kodel norisi buti demesingiems ir svelniems moteriai ir kada nebesinori?

Efektyviausia būtų šį klausimą savo vyrui užduoti prie vakarienės. Tegul sukasi.
Atsakyti
Yra tokių...jau 15 metų toks.
Atsakyti
Matydama savo tėvuką, galiu drąsiai teigti kad yra wub.gif Deje, jis praeito amžiaus palikuonis, dinozauras verysad.gif , konservatyvus, mandagus ir ištikimas, praėjus 47 santuokos metam vis labiau mylintis mano mamą... wub.gif Man net gaila žiūrėt kaip jis verkia, kai mama suserga, kiekvieną dieną abu gyvena taip, lyg ji būtų paskutinė...
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 09 22, 01:26)
Smagu del tu, kurios tokius turi, o as prie tu kaip smire smile.gif vat to viso komplekto kazkodel nera.
Ir aplinkui kiek vyru pazystu, tai kazkurios detales truksta, jei istikimas tai ir nelabai moka prie tos moters prieit, komplimentu pasakyt, padaryt masaza, kai ji pavargus, ar kazkaip kitaip palepint smile.gif O jei tuos dalykus moka,apsukrus (daznai koks verslininkas) tai dazniausiai ir neistikimas buna, cia is draugiu patirciu...
Maniskis geras zmogus , Santuokoj jau beveik 20 metu, aisku, ivairiu isituaciju buvo per ta laika ir smagiu dienu ir liudnu, bet kuo toliau tuo labiau pasiilgstiu paprasciausio svelnumo( ne lovooj), nu atrodo kartais, kad is vis nepastebi, neisklauso, nors kai tai pasakau, sako nusisneku, kad mane myli  ir t.t. bet atrodo empatijos nelabai yra arba ji kazkur giliai pasislepus smile.gif O gal jau nebesinori stengtis? gal galvoja kur cia pabegsiu.... g.gif 

Na, aš turbūt jau per daug susitaikiusi su vyriška prigimtimi, bet net nesitikiu, kad vyras ateis man pečių masažuot. Tiesiog įpratau pasakyti ko noriu čia ir dabar, gal galėtum nugarą pašveisti, gal galėtum paglostyti ir pan. Man užtenka, kad jis yra toks, koks yra, o jei dar norisi kažko ekstra, tai nesunku pasiprašyt, kol kas padaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 23 rugsėjo 2015 - 18:48
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 23, 18:38)
Matydama savo tėvuką, galiu drąsiai teigti kad yra  wub.gif Deje, jis praeito amžiaus palikuonis, dinozauras  verysad.gif , konservatyvus, mandagus ir ištikimas, praėjus 47 santuokos metam vis labiau mylintis mano mamą...  wub.gif  Man net gaila žiūrėt kaip jis verkia, kai mama suserga, kiekvieną dieną abu gyvena taip, lyg ji būtų paskutinė...

Verkia kai suserga? blink.gif Kas cia per tryzniojimas? Geriau i vaistine nubegtu, ar arbatos padarytu. Ot nauda is vyro, kuris del kiekvieno persalimo zmonos verkia.
Atsakyti