QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 26, 14:12)
Aciu uz palaikyma Misku aviete

as tikiuosi viskas susigyvens ...negaliu pavesti dukros ir zento....kaip nors su Dievulio pagalba ir Jusu bei artimuju palaikymu .
Klausiau kaip darbe man seksis ? issilaikysiu jame?
Aciu labai.
Į darbą, manau, eisite kaip tikra darbšti bitutė. Būsite pasiryžusi dirbti ir užsidirbti, įrodyti savo našumą. Manyčiau, aplinka ten bus pakankamai konkurencinga, galbūt jausite postūmį ir paskatą iš šalies neužmigti ir stengtis. Piniginiu atžvilgiu galite kažkiek nusivilti, nes galimai iš pradžių jausitės dirbanti daugiau, sunkiau nei gaunate, bet logiškai mąstant, ar pradžia gali būti kitokia? Visur reikia įdarbio ir užsitikrinimo. Didelių problemų dėl finansų neturėtų kilti, darbe tikrai išsilaikysite ir su laiku netgi sakyčiau ten jausitės visai neblogai
QUOTE(mirackle @ 2015 09 26, 18:01)
O aš visada galvojau, kad, jei tik įmanoma, verta bandyti sulipdyti šeimą, išimtiniai atvejai smurtas šeimoje, alkoholis, piktybinė neištikimybė. Turiu labai gerų draugų šeimą, kai dėl vyro neištikimybės buvo ant skyrybų slenksčio, bet po ilgadienų tarpusavio pokalbių, nuoskaudų išsakymo, vėl "sulipo" žmonės, ir net dar dviejų vaikų susilaukė. Sako, kad būtent ir trūko tų pokalbių, kurie padėjo suprasti vienas kitą, o dabar meilė netgi didesnė nei žalios draugystės pradžioje. galvoju, kad nieko labai stebuklingo nebus kuriant naujus santykius, jei tos pačios klaidos daromos
Svaja, įsivaizduoju, kad turėtų būti sunku visiškai naujoj vietoj, kitoj šaly, juk viskas kitaip nei namie. O ar turit su kuo pasikalbėti, išsakyti kaip jaučiatės (ne patarimų klausti, o tik išsikalbėti)?Juk išėjot iš komforto zonos ir turit vėl susikurti savo jaukų pasaulėlį, o tam reikia ir laiko, ir sveikatos, optimizmo, palaikymo...
Aviete, vėl grįžtu pas Jus dėl besitęsiančios mano nestandartinės situacijos. Jei turit jėgų išmeskit kortas dėl manęs. Kaip ir sakėt anksčiau - protas prieš jausmus, kol kas laimi tiek mano, tiek vyruko K protas, tačiau kartkartėmis stebiu proto "išėjimą" pavalkatauti. Klausimas-koks kortų patarimas man? Ačiū jei atsakysit
Aš irgi tokios nuomonės, kad skyrybos turi būti tik pats paskutinis lašas taurėje, kai viskas išbandyta. Šeima yra didžiausia vertybė, privalu ją puoselėti ir stengtis vardan to. Žinoma, abiems pusėms.
mirackle, malonu, kad užėjote čia

Vyras jums vis dar jaučia simpatiją ir artumą, netgi tokią švelnią romantiką, sumaišytą su liūdesiu ir susižavėjimu. Jūs jo akyse esate labai "grieko verta" moteris, jaučia jums pagarbą ne tik simpatiją. Kas jo manymu trukdo judviejų draugystės vystumuisi: praktiniai sumetimai. Greičiausiai, pinigai, kurie neleidžia jums susikurti komfortiškų sąlygų būti drauge. Tas jam labai "kerta" per smegenis, varo tarsi į tokį kiautą, jaučiasi šiek tiek akligatvyje, kai nori kažką daryti keisti, bet kartu tai jį ir blokuoja. Galbūt mažina entuziazmą ir slopina tikėjimą, kad išvis čia kažką įmanoma pakeisti. Jeigu norite, kad šitas bendravimas kažkur verstų ir būtų perspektyvus, tai kortų patarimas labai aiškus - reikia kardinalaus ir ryžtingo pokyčio, nes toks mindžikavimas duos tik vienatvę dviese ir depresiškumą, kuris pliuso draugystei nepridės. Globaliau žvelgiant, tai jūsų santykiai turi potencialą, bet atrodo abu esate šiek tiek primigę ant laurų ir tarsi net bijote sklaidyti tą miglą, kuri dabar jus gožia. Lyg ir yra noras, bet kartu stiprus stabdis ir baimė.
QUOTE(Marta 2 @ 2015 09 26, 18:06)
Laba diena merginos
Misko aviete, noriu parasyti Jus padelioti kortas mano klausymui jei galima.
Savo gyvenime vis noredama kazko geriau manau klaidu pridirbau ....as taip galvoju... Todel nesu patenkinta,laiminga ir vienisa...Jokio stimulo.irtis pirmyn ...norisi isnykti....ne mirti o tik kad dingti kad nerastu niekas ....zodziu ruduo gal kaltas nuotaika depresyvi....bet taip noretusi sviesos ir silumos....
Mano gyvenime artimu metu 6men imkim keisis I gera gyvenimas,atrasiu nora dziaugtis? Ko galiu tiketis ?
Ka pataria kortos?
Labai aciu .... nuosirdziai.
Marta, po kiekvienos nakties būna rytas

Nors tikrai suprantu jūsų būseną, mane irgi dažnai ji kankina, sunkiai iškenčiama, bet kur dėsiesi žmogus...
Pokyčiai į gyvenimą gali ateiti per judesį, veiklą, susijusią su materealumu, pinigų mainais ypač fiziniu darbu. Paprasčiau tariant net savanoriavimas ar papildomas darbas, įsirengiant mini sodelį duotų naudos ir geresnių emocijų. Jums reikia ne tiek dvasinės veiklos (knygų skaitymas, joga, meditacija), kiek įtraukti save į realų judesį. Išlindimas iš komforto zonos, savo kūno pajautimas, prakaito praliejimas jums suteiktų ir psichologinį nusiraminimą