Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

QUOTE(dydo @ 2015 11 21, 12:52)
speju gal vikse?

sokiai.gif
Papildyta:

2015-tų Kalėdinis SWAP:

1. juratela
2. roka - Rzivilele
3. _agnute_
4. blansyte
5. mėlinytė
6. sirenute - Viksė
7. fancycolor
8. Viksė
9. Rzivilele - dydo
10. jusda
11. libaja
12. Dydo - perspek mama kad lauktu pastininko rolleyes.gif
13. *Radvileee

SWAP dovanu albumas

Atsakyti
Isanalizavus dovanu siuntimo-gavimo desningumus pagal sarasa, dabar butu mano eile gauti dovana is Rokos... Rzivilele siunte ir gavo, Dydo siunte ir gavo, Roka gavo, Vikse siunte. Dydo turetu gauti is Sirenutes...
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 11 21, 14:16)
Isanalizavus dovanu siuntimo-gavimo desningumus pagal sarasa, dabar butu mano eile gauti dovana is Rokos... Rzivilele siunte ir gavo, Dydo siunte ir gavo, Roka gavo, Vikse siunte. Dydo turetu gauti is Sirenutes...

Oho... kaip šachmatuose išskaičiavot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 21 lapkričio 2015 - 14:18
QUOTE(Viksė @ 2015 11 21, 13:57)
Dydo- 4u.gif  Spejimas teisingas. Kas lankosi mezginiu temose, manau, mano "braiza" nesunkiai gali atpazinti smile.gif

och, o as slapta vyliaus, kad gausiu is vikses dovana biggrin.gif labai man tavo darbai prie sirdies wub.gif kiek ziurejau visi iki vieno patiko.

pziuresim ar spejimas apie sirenute pasiteisins, su nekantrumu laukiu, kada pamatysiu savo dovana rolleyes.gif bet bijau, kad man bus sunku atspeti savo feja, nes tik keliu dalyviu darbus apziurejau blush2.gif bijau, kad teks prasyt pagalbos
Atsakyti
Merginos, tikrai visų nuostabios dovanos wub.gif Pati kepurių nenešioju, bet šis komplektukas laaabai patiko wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū Vikse už nuostabias dovaneles wub.gif wub.gif net ir vaikai džiaugėsi smile.gif vaikšto ratais aplink eglute ir klausia kada valgysim blink.gif
Atsakyti
Labai miela dovana wub.gif

O aš tai sergu, negaliu net paimti darbelio į rankas doh.gif surietė ne tik peršalimas, bet ir nugara cry.gif
Na, bet gerai, kad vyras namie, valgyt padarė, viską aptvarkė, tai biskį pasnaudus geriau pasijutau, sakau reikia ir čia pasicekavinti, dovanėles apžiūrėti nuostabias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2015 11 21, 17:41)
Ačiū Vikse už nuostabias dovaneles  wub.gif  wub.gif  net ir vaikai džiaugėsi smile.gif vaikšto ratais aplink eglute ir klausia kada valgysim  blink.gif

Gero nesiojimo. Skaiciau, kad kepures nelabai megstate, bet gal nors retkarciais panesiosite, sniega zada sinoptikai. O jei ka-dukros sunesios smile.gif O eglute ir buvo labiau orientuota i vaikus smile.gif

QUOTE(dydo @ 2015 11 21, 15:54)
och, o as slapta vyliaus, kad gausiu is vikses dovana  biggrin.gif labai man tavo darbai prie sirdies  wub.gif kiek ziurejau visi iki vieno patiko.

Aciu smile.gif Parasykite man az, gal ka nors sutarsime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 21 lapkričio 2015 - 18:32
QUOTE(Viksė @ 2015 11 21, 19:30)
Gero nesiojimo. Skaiciau, kad kepures nelabai megstate, bet gal nors retkarciais panesiosite, sniega zada sinoptikai. O jei ka-dukros sunesios smile.gif O eglute ir buvo labiau orientuota i vaikus smile.gif
Aciu smile.gif Parasykite man az, gal ka nors sutarsime  mirksiukas.gif

Butinai parasysiu bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ojetau, kokia dovana nuostabi wub.gif wub.gif labai labai gražu wub.gif
Juratela, laikykis ir sveik 4u.gif
Atsakyti
Dovana labai miela. Įdomu jas ten per metališkai prisiūti.
Juratela sveik greičiau..

Atsakyti
Mano išmanusis neišmaniai pakoregavo žinutę. Norėjau paklausti kas ten prie kepurės per metaliukai prisiųti.
Atsakyti