Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

Labai gražūs darbeliai 4u.gif Įdomu, pakabutis papuošalo gal irgi fėjos gamintas rolleyes.gif

QUOTE(Viksė @ 2015 11 27, 14:32)
... Ir siulai-mano silpnybe (turiu itarima, kad praeitame gyvenime buvau kandisbigsmile.gif

lotuliukas.gif
Aha, minkštučiai siūlai wub.gif
Atsakyti
Kas fėja?
Atsakyti
Tikrai su augaliukais bigsmile.gif

Ale kas fėja g.gif Pradžioj galvojau gal Blansytė, bet nesu tikra, nes ne visų abumus prisimenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 27 lapkričio 2015 - 15:39
Jusda, sakiau, kad mane greit išriši... blush2.gif Labai džiaugiuosi jei patiko, nes tikrai labai nerimavau ir jaudinausi blush2.gif ... O, pakabukas ir auskarai iš mano surinktú augaliukú, aplieti epoksidine derva 4u.gif
Atsakyti
mėlinyte - nuostabu wub.gif Ypač papuošalų detalės su augaliukais - nėra žodžių wub.gif

Ir jūs man dabar pasakykit, tiek grožybių telpa į 10-12eu? Manau itin gausus Swapas šį kartą. Visos taip padirbėjo.
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2015 11 27, 16:50)
O, pakabukas ir auskarai iš mano surinktú augaliukú, aplieti epoksidine derva  4u.gif

blink.gif fantastika... ir as tokio noriu... wub.gif ax.gif

Papildyta:
2015-tų Kalėdinis SWAP:

1. juratela
2. roka - Rzivilele
3. _agnute_ - libaja
4. blansyte - sirenute rolleyes.gif
5. mėlinytė
6. sirenute - Viksė
7. fancycolor - reketuoja pastininka lotuliukas.gif
8. Viksė
9. Rzivilele - dydo
10. jusda - mėlinytė
11. libaja
12. Dydo - *Radvileee
13. *Radvileee

SWAP dovanu albumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 27 lapkričio 2015 - 18:52
QUOTE(mėlinytė @ 2015 11 27, 16:50)
Jusda, sakiau, kad mane greit išriši... blush2.gif  Labai džiaugiuosi jei patiko, nes tikrai labai nerimavau ir jaudinausi  blush2.gif ... O, pakabukas ir auskarai iš mano surinktú augaliukú, aplieti epoksidine derva  4u.gif

Nuostabu wub.gif

QUOTE(roka @ 2015 11 27, 18:19)
mėlinyte - nuostabu  wub.gif Ypač papuošalų detalės su augaliukais - nėra žodžių wub.gif

Ir jūs man dabar pasakykit, tiek grožybių telpa į 10-12eu? Manau itin gausus Swapas šį kartą. Visos taip padirbėjo.

Manau ne viena peržengėm tą ribą ax.gif
Atsakyti
laukiam fancycolor griztancios is uzsieniu ir rodancios ka gavo dovanu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 30 lapkričio 2015 - 16:19
Rytoj jau turetume ir likusios "prinokti"... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 11 30, 17:25)
Rytoj jau turetume ir likusios "prinokti"... smile.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
Matau kad esu gavusi keleta AZ bet niekaip negaliu perskaityti, kazkokias klaidas sm meta unsure.gif
Rasykit man i pasta viska - matelyk(eta)gmail.com
Atsakyti
Siandien kazkas su SM zinutemis nutiko. I el pasta atejo pranesimas, kad SM gavau zinute, bet taip jos ir nesulaukiau
Atsakyti