Pirmiausia atsiprašau savo Fėjos, kad priverčiau ilgai laukti su reportažu apie dovanėlę. bet norėjosi atidaryti siuntiniką ne bet kada, ne bet kaip. Norėjosi sau leisti pasidžiaugti taip ilgai laukta akimirka.
Ir dovana buvo verta laukimo.
Pati sau pavydžiu tiesą sakant ir galiu pasakyti, kad mano Fėja tikra stebukladarė, auksinių rankų šeimininkė
Taigi
TADAAADAAAAAMMMMMM Atidariusi dėžutę radau šias dvi dovanėles.

Išpakavusi vieną radau puodelį su megztuku. Dabar mano arbatėlė nesušals ir dar labaiu mane šildys

Tada deganti iš nekantrumo atidariau antrą dovanėlę. Radau mielą, rankų darbo atviruką, su šiltais žodžiais. Siunčiau bučkį savo Fėjai.

Toliau ..... likau be žado.
Manęs laukia pats šilčiausias, tobuliausiais snoodas, ir neraliai daili ir miela kepurė.

Komplektuką tikrai nešiosiu ir kartu ir atskirai. Kepurė labai man tinka, o snoodas dar labiau

Bet tai dar ne viskas.
Iš pradžių galvojau, kad pirštinės, nes labai jau kažkas gražu buvo, bet pasirodo tai kojinės. ne bet kokios kojinės, o prabangios, bus mano išeiginės

Taigi, jau galit man pavydėti.
AČIŪ LABAI LABAI MANO FĖJAI,UŽ ŠILUMĄ, MEILĘ SUDĖTĄ Į DOVANĖLĘ. Tikrai nešiosiu, mylėsiu. Echhh. Tiesiog esu labai laiminga.
Aš jau, man rodos, žinau, kas mano Fėja, o kas nežino, paspėliokit