Viksė viską išriš dar net dovanų negavus.

kaip fainiai jus cia

Siandien vaizdu nebus

QUOTE(Matelyk @ 2015 12 05, 20:29)
As savo siuntinuka geriausiu atveju gausiu pirmadieni arba paste pasiimsiu antradieni, nes daviau ofiso adresa. Naminis pastas dirba nuo 9 iki 17 val .(kas toki darbo laika sugalvoja...) Nei pries darba, nei po darbo... O dar pirmadieni vakare po darbo darbinis kaledinis vakarelis. Siaip tai darbe turime toki 'kruta' pastininka-kiekviena diena ateina su pachmelo kvapu ir nepamirsta pasakyti, kad uz aciu nepastroish dachu (kazkada net paklausiau ar jam tikrai tos dachos reikia, juk vargas). Bet visus siuntinukus saziningai i rankas atduoda, net i pasta eiti nereikia...
Bus vaizdų bus ir ne bet kokių
žiūrėkite visos sulaikiusios kvapą...
Dabar viskas nuo pradžių...ryte paštininkė įteikė dėžutę

dėžutė buvo lengvutė, greičiausiai bus velta dovana
Kadangi ryte turėjau skubiai išvažiuoti, dėžutės neatidariau, nors vaikai įkalbinėjo atidaryti ir akies krašteliu pasižiūrėti, bet norėjau neskubėdama apžiūrėti...visą dieną nekantravau...ir pagaliau dėžutė atidaroma

jau įpakavimo grožis

įtarimai pasiteisino dovana tikrai velta...nuostabaus grožio kosmetinė

kosmetinės viduje atvirukas ir apveltas muiliukas
labai norėjau tokio muiliuko
(kažin iš kur mano fėja sužinojo
)

Papildyta:
dar ne visos dovanos...fėja man nuvėlė minkštutį, šiltutį šalikėlį, kuris šildys mane visą žiemą

Dovanos pačios gražiausios, pačios nuostabiausios, viskas labai labai patiko

Didelį didelį AČIŪ tariu savo nuostabiąjai fėjai Fancycolor
Ačiū už dovanas ir geras emocijas

Dabar viskas nuo pradžių...ryte paštininkė įteikė dėžutę
dėžutė buvo lengvutė, greičiausiai bus velta dovana

jau įpakavimo grožis

įtarimai pasiteisino dovana tikrai velta...nuostabaus grožio kosmetinė

kosmetinės viduje atvirukas ir apveltas muiliukas

Papildyta:
dar ne visos dovanos...fėja man nuvėlė minkštutį, šiltutį šalikėlį, kuris šildys mane visą žiemą

Dovanos pačios gražiausios, pačios nuostabiausios, viskas labai labai patiko

Didelį didelį AČIŪ tariu savo nuostabiąjai fėjai Fancycolor

QUOTE(*Radvileee @ 2015 12 05, 23:34)
Ech... Ir vel nepataikiau... Gal mano nuojauta jau Kalediniu atostogu isejo...☺ Super super dovaneles ☺
Bet koks sutapimas - sudalyvauti šitame žaidime mane pakvietė Fancycolor ir sutikusi dalyvauti gavau nuo jos dovaną 
Pasidžiaugusi dovanomis, pagalvojau apie Vikse, kad nuojauta jau antrą kartą apgavo

Pasidžiaugusi dovanomis, pagalvojau apie Vikse, kad nuojauta jau antrą kartą apgavo

Vau kaip grazu
tas salikas skyletas koks idomus, man su velimu nedraugaujaunciai tai labai naujoviskas ir nematytas
Nu bet ir vel dovana pamelus
kosmetine kokia grazute, o muiliukas tai isvis super duper, as turiu du is ankstesniu swapu, bet taip vonioj ir neisbandziau, nu gaila kazkaip... laikau spintoj, tam atvejui jei kokia kandis usklystu netycia
bravo bravo fejai
Papildyta:
pagalvojau, nu kaip grazu butu toks azuras ant sukneles ar paladines apacios
gaila, kad velt nemoku

bravo bravo fejai

Papildyta:
pagalvojau, nu kaip grazu butu toks azuras ant sukneles ar paladines apacios

Keičiu nuomonę apie veltus daiktus

Aišku, viską stebiu
Visų darbai ir dovanos nuostabios
, bet šis ažūras pakerėjo!!!

Visų darbai ir dovanos nuostabios