Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

Viksė viską išriš dar net dovanų negavus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fancycolor: 04 gruodžio 2015 - 15:53
kaip fainiai jus cia smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Siandien vaizdu nebus g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2015 12 04, 16:27)
kaip fainiai jus cia smile.gif  blush2.gif

Prašom į kompaniją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2015 12 05, 20:29)
Siandien vaizdu nebus  g.gif  unsure.gif

As savo siuntinuka geriausiu atveju gausiu pirmadieni arba paste pasiimsiu antradieni, nes daviau ofiso adresa. Naminis pastas dirba nuo 9 iki 17 val .(kas toki darbo laika sugalvoja...) Nei pries darba, nei po darbo... O dar pirmadieni vakare po darbo darbinis kaledinis vakarelis. Siaip tai darbe turime toki 'kruta' pastininka-kiekviena diena ateina su pachmelo kvapu ir nepamirsta pasakyti, kad uz aciu nepastroish dachu (kazkada net paklausiau ar jam tikrai tos dachos reikia, juk vargas). Bet visus siuntinukus saziningai i rankas atduoda, net i pasta eiti nereikia...
Atsakyti
Bus vaizdų bus ir ne bet kokių biggrin.gif žiūrėkite visos sulaikiusios kvapą...

Dabar viskas nuo pradžių...ryte paštininkė įteikė dėžutę
user posted image
dėžutė buvo lengvutė, greičiausiai bus velta dovana g.gif Kadangi ryte turėjau skubiai išvažiuoti, dėžutės neatidariau, nors vaikai įkalbinėjo atidaryti ir akies krašteliu pasižiūrėti, bet norėjau neskubėdama apžiūrėti...visą dieną nekantravau...ir pagaliau dėžutė atidaroma

user posted image
jau įpakavimo grožis wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
įtarimai pasiteisino dovana tikrai velta...nuostabaus grožio kosmetinė wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
kosmetinės viduje atvirukas ir apveltas muiliukas wub.gif wub.gif wub.gif labai norėjau tokio muiliuko wub.gif (kažin iš kur mano fėja sužinojo g.gif )

user posted image

Papildyta:
dar ne visos dovanos...fėja man nuvėlė minkštutį, šiltutį šalikėlį, kuris šildys mane visą žiemą wub.gif wub.gif wub.gif user posted image

user posted image

Dovanos pačios gražiausios, pačios nuostabiausios, viskas labai labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Didelį didelį AČIŪ tariu savo nuostabiąjai fėjai Fancycolor wub.gif 4u.gif Ačiū už dovanas ir geras emocijas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2015 12 05, 23:34)
Didelį didelį AČIŪ tariu savo nuostabiąjai fėjai Fancycolor  wub.gif  4u.gif

Ech... Ir vel nepataikiau... Gal mano nuojauta jau Kalediniu atostogu isejo...☺ Super super dovaneles ☺
Atsakyti
Bet koks sutapimas - sudalyvauti šitame žaidime mane pakvietė Fancycolor ir sutikusi dalyvauti gavau nuo jos dovaną smile.gif
Pasidžiaugusi dovanomis, pagalvojau apie Vikse, kad nuojauta jau antrą kartą apgavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Radvileee: 05 gruodžio 2015 - 23:02
Vau kaip grazu bigsmile.gif tas salikas skyletas koks idomus, man su velimu nedraugaujaunciai tai labai naujoviskas ir nematytas thumbup.gif Nu bet ir vel dovana pamelus biggrin.gif kosmetine kokia grazute, o muiliukas tai isvis super duper, as turiu du is ankstesniu swapu, bet taip vonioj ir neisbandziau, nu gaila kazkaip... laikau spintoj, tam atvejui jei kokia kandis usklystu netycia smile.gif
bravo bravo fejai bis.gif
Papildyta:
pagalvojau, nu kaip grazu butu toks azuras ant sukneles ar paladines apacios bigsmile.gif gaila, kad velt nemoku unsure.gif
Atsakyti
Keičiu nuomonę apie veltus daiktus blush2.gif
Atsakyti
Dar pasigirsiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Aišku, viską stebiu lens.gif biggrin.gif
Visų darbai ir dovanos nuostabios thumbup.gif , bet šis ažūras pakerėjo!!! wub.gif
Atsakyti