Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2015 10 09, 14:17)

Maisto uzsakymu pristatymai galimi:

Sestadieni, sekmadieni 10-21 val.
Pirmadieni - penktadieni 11-14; 17-21 val.

Uzsisakius butinai pranesti. Yra pakavimo mokestis 2.30 euro.
Aciu.

Čia nuolatinis toks grafikas?
Atsakyti
Vakar rasiau du laiskus, kad mano siuntinuko siandien nesiusti, bet ne I viena negavau automatinio atsakymo, kad laiskas gautas. Ar gavote mano laiskus? Gal automatinio atsakymo nebebuna jau isvis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2015 10 21, 08:18)
Vakar rasiau du laiskus, kad mano siuntinuko siandien nesiusti, bet ne I viena negavau automatinio atsakymo, kad laiskas gautas. Ar gavote mano laiskus? Gal automatinio atsakymo nebebuna jau isvis? g.gif

As ir jums jau parasiau keleta laiskuciu,bet negavau nei automatinio pranesimo nei atsakymo sad.gif

Parasykite prasau ar mano siuntinukas buvo issiustas 14 diena kaip rasete
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2015 10 21, 09:31)

Jei gaunte sąskaitą, vadinasi siuntinys išsiųstas.
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2015 10 21, 08:09)
Čia nuolatinis toks grafikas?

Oi ne.

Ketvirtadieni, penktadieni, kt pirmadieni, antradieni 10-14; 17-21 val
Sestadieni; sekmadieni 10-21 val

QUOTE(ligituka @ 2015 10 21, 10:31)
As ir jums jau parasiau keleta laiskuciu,bet negavau nei automatinio pranesimo nei atsakymo sad.gif

O jums sistema nerodo info?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 21, 10:44)
Oi ne.

Ketvirtadieni, penktadieni, kt pirmadieni, antradieni 10-14; 17-21 val
Sestadieni; sekmadieni 10-21 val

O jums sistema nerodo info?

Rodo kad sandelyje,tik pasitikslinu,nes as gavau emaila is jusu, jog baigiasi siuntos sandeliavimo laikas ir ji bus issiusta spalio 14 diena...del to ir tikslinuos,kaip cia yra,kodel saskaitos negaunu...
Atsakyti
parasykit,prasau,kada man tiketis antros dalies siuntos,nes ryt jau pask darbo diena. man reikiw sia sav gaut
Atsakyti
Dėmesio visiems EBAY mylėtojams: - ebay TIK ŠIANDIEN išleis spec. nuolaidos kodą. Kodas bus paskelbtas 4 UK laiku, LT laiku 18 val. Šis kodas suteiks 20 proc. nuolaidą visoms prekėms, kurios kainuos ne mažiau nei 20 svarų. 20 svarų galite sudaryti iš skirtingų prekių, svarbu jas sudėti į krepšelį ir mokėti vienu metu. Kodas galios tik iki 22 val vakaro, LT laiku 00.00. Kodas galioja tik ebay.co.uk
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 10 22, 13:24)
parasykit,prasau,kada man tiketis antros dalies siuntos,nes ryt jau pask darbo diena. man reikiw sia sav gaut

ech.nei vienur nei kitur atsakymo negaunu verysad.gif o man skubiai sia savaite reikia trukstamos siuntos, kuri kartu neateojo
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 10 22, 18:57)
ech.nei vienur nei kitur atsakymo negaunu verysad.gif  o man skubiai sia savaite reikia trukstamos siuntos, kuri kartu neateojo

Manyciau, kad kaip visada registruota su sekancia siunta. Paziuresiu ryt tiksliai parasysiu jums emailu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 22, 20:53)
Manyciau, kad kaip visada registruota su sekancia siunta. Paziuresiu ryt tiksliai parasysiu jums emailu.

negerai taip, man sia savaite reikia,gi turejau gaut viska bendrai sia savaite
Atsakyti
Sveiki, o 10.14 d. siunta bus dalinama siandien ar dar negauta? Pas ka mano siuntinukas keliauja nezinau, bet siandien 19h isvykstu ir nebusiu iki veliniu, tai jei siandien negausite, as galesiu atsiimti tik 31-01 d. Tikiuosi nepyksite 4u.gif
Atsakyti