Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

LAPKRIČIO 11 kooperacija:

Vilnius, Pašilaičiai (arba prie roka prijunkit)
1. jurace
Atsakyti

1. jurace

Jeruzale, iki ~7-8 kg (Lina, bet siunciam i Lvovo g. adresa, dalinu Jeruzalej).
1 natina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 05 lapkričio 2015 - 18:00
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 05, 10:57)
O jūs temos pirmos žinutės nenorite paskaityt? Ten labai daug atsakymų į jūsų klausimus.
Apie stambiagabarites prekes taip pat parašyta, kad reikia klausti konkretaus klausimo apie konkrečią prekę.
Jei jūs sistemoje, į pristatymo adresą, rašote UK adresą, apsipirkinėjate ir laukiate iš Tukio sąskaitų. Nieko papildomai daryt nebereikia.

O jūs nenorite pati ją paskaityti? biggrin.gif Aš ją skaičiau triskart ir į savo klausimus atsakymo neradau, todėl ir klausiu. Va, į vieną atsakėt, ačiū.

Taip, parašyta, kad reikia asmeniškai klausti. O aš norėjau konkrečiau. Bet gal jau yra kažką siuntę ir nors preliminariai ta suma aiški. Na kad matytųsi, ar aplamai verta siųstis tokį dalyką, ar ne. Gal ten atsiuntimas kainuoja triskart brangiau, negu pats daiktas, ir visai neverta? Tai tada nė žiūrėt nepradedi...

QUOTE(Kriiste @ 2015 11 05, 10:58)
uzsisakot asmenine fura is Linutes - ir pasikraunat - atves jums - ot problema radot  lotuliukas.gif

Nu lotuliukas.gif A kas čia yr, kai pagalvoji lotuliukas.gif
Atsakyti
Jauciu pareiga padekoti, kad buvo atsizvelgta i mano pastabas ir komanda issprende nesusipratima 4u.gif
Ziuriu, kad jei kas blogai, tai puolam bambeti, rasyti viesai, o apie gerus dalykus nutylima. Dar karta ACIU mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Uzsakiau argos, vakar bande vezti tukiui, gavau e-meila, kad nepavyko pristatyti siuntos, todel reikia persitarti laika pristatymo g.gif meila rasiau jiems, jokio atsakymo, duotas tik tel ju, kaip dabar elgtis?
Ar tiesiog bandys vezti kol pristatys ar neves net?

Kiek perku, pirma karta toks bajeris doh.gif
Atsakyti
Laba diena. Sakykite, ar Klaipėda gavo praeito trečiadienio siuntinius? O tai aš jau pradedu nerimauti. Sumokėjau iš kart kai gavau sąskaitą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 11 05, 19:34)
Taip, parašyta, kad reikia asmeniškai klausti. O aš norėjau konkrečiau. Bet gal jau yra kažką siuntę ir nors preliminariai ta suma aiški. Na kad matytųsi, ar aplamai verta siųstis tokį dalyką, ar ne.  Gal ten atsiuntimas kainuoja triskart brangiau, negu pats daiktas, ir visai neverta? Tai tada nė žiūrėt nepradedi...
Nu lotuliukas.gif A kas čia yr, kai pagalvoji lotuliukas.gif

Konkrečiau tai reiktų žinoti koks daiktas, iš kur, kaip supakuota, kaip greitai parvežti ir į kur.

QUOTE(linxmute @ 2015 11 06, 08:27)
Jauciu pareiga padekoti, kad buvo atsizvelgta i mano pastabas ir komanda issprende nesusipratima  4u.gif
Ziuriu, kad jei kas blogai, tai puolam bambeti, rasyti viesai, o apie gerus dalykus nutylima. Dar karta ACIU mirksiukas.gif

Ačiū Jums 4u.gif

QUOTE(motce @ 2015 11 06, 11:34)
Laba  4u.gif

Uzsakiau argos, vakar bande vezti tukiui, gavau e-meila, kad nepavyko pristatyti siuntos, todel reikia persitarti laika pristatymo  g.gif  meila rasiau jiems, jokio atsakymo, duotas tik tel ju, kaip dabar elgtis?
Ar tiesiog bandys vezti kol pristatys ar neves net?

Kiek perku, pirma karta toks bajeris  doh.gif

Taip, iškrėtė pokštą. Atvežė kaip maistą, plikas prekes, ir sakė taip buvo užsakyta. Pirmą kartą pas juos girdžiu. Bet, pati paėmiau dvejus garažus ir dar kažką, kas supakuota. O kodėl dar ir emailą atsiuntė, neįsivaizduoju g.gif

QUOTE(liuandra @ 2015 11 06, 13:00)
Laba diena. Sakykite, ar Klaipėda gavo praeito trečiadienio siuntinius? O tai aš jau pradedu nerimauti. Sumokėjau iš kart kai gavau sąskaitą.  smile.gif

Jus parasykite siuntos data, as galesiu patikrinti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 06, 13:09)

Jus parasykite siuntos data, as galesiu patikrinti.

Spalio 28 d. Virs 7 kg, tai kaip ir i namus tureciau gauti. Bet is kurjeriu jokiu ziniu
Atsakyti
Asdoj saldainiai vel po 4 gbp, kazkas labai norejo.

Sedziu laiminga valgau ir rasau smile.gif nors nesu saldainiu megeja, bet kazkaip celebrations nepavyksta atsispirti biggrin.gif
Atsakyti

1. jurace
1 natina
2. zalia ruta
Atsakyti

1. jurace
1 natina

Atsakyti

1. jurace
1 natina

Jei kas nori Klaipėdoje, priimčiau Sportininkuose.
1. linxmute
Atsakyti