Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Noa @ 2015 11 13, 18:16)
"Logistikos ir advokato paslaugos" biggrin.gif
Nors man irgi padėjo, sugadinto siuntinio neėmė, išmetė kurjerį lauk. Tai tas kitą dieną atvežė gerai biggrin.gif

va va - advokatas laaabai reikalingas kartais... rolleyes.gif
Atsakyti
o kas cia per parde ir kas ivyko?
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 11 13, 20:05)
o kas cia per parde ir kas ivyko?

nu bent mano atveju - parde visai normali, yra buve nesusipratimu su jais - bet kazkaip visad parasydavau - issipresdavo... Asda mirksiukas.gif Bet sikart aisku ir nuostolis didesnis (anksciau tai neidedavo ko uz 4-5 svarus, ar su defektais ka idedavo) - neidejo man striukes, uz 42 eurus... Nu as kaip visad parasiau, kad neidejo, negavau - nenoriu pinigu, noriu striukes lotuliukas.gif - TYLA... Prasiau Linutes kad paskambintu - vuoalia - atsakymas: mes labai apgailestaujame, ale jau baigesi 3 dienu terminas, per kuri turejot pastebeti, jog prekes ner... Niekuo padet negalime doh.gif Kaip manot pasijutau? Nu lengvas sokas, jau pirkdama svarsciau, kad pobrange, nu bet baisiai patiko, atgailejau tuos eurukus (ipratus tai pigiau gaut) - ir se tau, nei pinigu, nei striukes... Bet siandien Lina baige su jais derybas, gavau emaila, jok 2-3 darbo dienu begyje pinigeliai ikris i saskaita - uz ka ir esu baisingai dekinga, ieskau kuria parde ta proga nusiaubt lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 13 lapkričio 2015 - 20:24
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 13, 21:22)
Bet siandien Lina baige su jais derybas, gavau emaila, jok 2-3 darbo dienu begyje pinigeliai ikris i saskaita - uz ka ir esu baisingai dekinga, ieskau kuria parde ta proga nusiaubt lotuliukas.gif  wub.gif

Nu jo, jau tie pinigėliai vis tiek peržegnoti, išleidimui skirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 13, 18:45)
prisidedu wub.gif  thumbup.gif , jauciuos ko gero geriau nei per kaledas - dar treciadieni - jauciaus kaip apvogta ir dar is to pasityciota, nuostolis virs 40 euru, bet va Lina suvarke viska, laukiu pinigu pargryztant thumbup.gif

Man beveik 80 svarų būtų nuplaukę per Mothercare darbuotojų žioplumą. Tikrai nebūčiau pati su jais susitarus.
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2015 11 10, 15:49)
LAPKRIČIO 11 kooperacija:

Vilnius, Pašilaičiai (arba prie roka prijunkit)
1. jurace

Jeruzale, iki ~7-8 kg (Lina, bet siunciam i Lvovo g. adresa, dalinu Jeruzalej).
1 natina

Jei kas nori Klaipėdoje, priimčiau Sportininkuose.
1. linxmute

Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen

Kaunas, Šilainiai, Aleksotas
1. Sadi
2. eufrozina

Kaunas,
1. Anira 12 , Pas Daimen tik mazuciukai siuntinukai 4u.gif

Kaunas, Romainiai
1. giedrute_o

Vilnius, Seskine (netoli turgelio/akropolio) Butu gerai, zmogus su bent 1kg smile.gif
1. Murcikas
2.

Norėčiau prisijungti prie laukiančių siuntinio Kaune prie McDonald. Parašiau kad išsiųstu su artimiausia siunta, tai matyt lapkričio 18 išsiųs. Kokia čia tvarka? Emailu Tukio klausiau, aišku atsakymo negavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lape Snape: 13 lapkričio 2015 - 21:36
QUOTE(Lape Snape @ 2015 11 13, 21:33)
Norėčiau prisijungti prie laukiančių siuntinio Kaune prie McDonald. Parašiau kad išsiųstu su artimiausia siunta, tai matyt lapkričio 18 išsiųs. Kokia čia tvarka? Emailu Tukio klausiau, aišku atsakymo negavau.

Tai dar neaisku, ar išvis bus ta kooperacija 11 18. Jei ta pirkėja nieko nepirko ir nelaukia siuntos, tai gal nebus tos atsiėmimo vietos.
Atsakyti
O brach, netgi asda jau taip pradejo daryt. bet gi mes realiai nespesime per tris dienas apziureti kol i lt gaunam doh.gif man is paskutiniu su jais suduzes puodukas, vienas is 4. bet nieko neatrase, na ir dzin galvoju. o striuke ***** uz 42 e irgi buciau ilgai galvojusi ar imti, nebent super grazu, ir dar negauti kaput doh.gif

is paskutiniu nuotykiu man tik boots idejo tik 1 eye q, ir 5 neidejo, teko jims irgi paskambineti paciai, lyg patikejo, persiunte vel. nu ale ir taip svaras uzkilo ir taip jau spaudzia visur, tai ir su pardem dar cirkai.
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2015 11 13, 14:53)

QUOTE(Kriiste @ 2015 11 13, 18:45)

Smagu, kad pavyko isspresti reikalus.

QUOTE(Lape Snape @ 2015 11 13, 22:33)

Na, atsakymai i kokia cia tvarka, yra isvardinti salygose. Taip taupomas tiek jusu, tiek musu laikas. O, konkreciai is jusu, paskutinis gautas emailas yra spalio 19 diena, prasymas uzlaikyti siunta. Mes ja ir laikome. Ketvirtadieni patys persiuntem jums priminima, kad siunta nebebus sandeliuojama, kol kas nieko negavome atgalios. Bet, kaip ir minejau: viskas yra isaiskinta salygose.

QUOTE(Murčikas @ 2015 11 14, 12:35)
O brach, netgi asda jau taip pradejo daryt. bet gi mes realiai nespesime per tris dienas apziureti kol i lt gaunam  doh.gif  man is paskutiniu su jais suduzes puodukas, vienas is 4.  bet nieko neatrase, na ir dzin galvoju. o striuke ***** uz 42 e irgi buciau ilgai galvojusi ar imti, nebent super grazu, ir dar negauti kaput  doh.gif

is paskutiniu nuotykiu man tik boots idejo tik 1 eye q, ir 5 neidejo, teko jims irgi paskambineti paciai, lyg patikejo, persiunte vel. nu ale ir taip svaras uzkilo ir taip jau spaudzia visur, tai ir su pardem dar cirkai.

As pastebejau, kad nebera taip lengva, kaip buvo anksciau. Paskambini, patiki. Deja, taip manau yra del to, kad padaugejo tokiu atveju, kaip negavau, sudauzyta ir pan. Dabar praso rimtesniu irodymu. Parduotuves nebenori prisiimti atsakomybes uz transportavima nuo UK iki jusu tasko, nebeapmoka siuntimu ir pan. Ir, nebesutinka, kad apie problemas butu pasakytas po savaites ar dvieju. Logiskai galvojant, jos teisios, juk siuntimas prekiu i UK g.gif
Atsakyti
Gal kuri žino, čia kažkada senai viena narė dėjo nuorodą, kad prenumeruojasi maisto dėžę kiekvieną mėnesį, nerandu per google konkrečiai kur, jų dabar labai daug, bet ten buvo įvairaus maisto, gėrimų, o tas kur dabar randu tai arba vien saldumynai, arba šviežias maistas, arba viskas rūkyto, nu nerandu, kad būtų daug visko ir įvairaus.
Papildyta:
QUOTE(Danni @ 2015 11 14, 13:55)
Gal kuri žino, čia kažkada senai viena narė dėjo nuorodą, kad prenumeruojasi maisto dėžę kiekvieną mėnesį, nerandu per google konkrečiai kur, jų dabar labai daug, bet ten buvo įvairaus maisto, gėrimų, o tas kur dabar randu tai arba vien saldumynai, arba šviežias maistas, arba viskas rūkyto, nu nerandu, kad būtų daug visko ir įvairaus.

Jau nereik, radau
Atsakyti
jeigu negautumete laiskucio , nes negavau pranesimo kad jums nusiustas, tai prasau sulaikyti siuntinukus iki kol surinksiu 7 kg . Aciu 4u.gif
Atsakyti
as irgi issiunciau kad nesiustumet mano, kaupsiu didesniam svoriui 4u.gif
Atsakyti