Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2015 11 18, 19:20)
Jeigu Amazon, tuomet viskas gerai.

jei su siuo 4 siuntiniai yra tai tada viskas OK smile.gif

o beje ar buna paskutiniu metu siuntu i Jonava?
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2015 11 18, 17:19)
Deja, buvo laiškų ir vėliau... Kartoju laišką ir tikiuosi kad bus atsakyta...
Gal reikėtų susirūpinti, jei dalis klientų laiškų Jūsų nepasiekia...

Mano laisko speju taip pat negavote nes norejau siunta atideti. O gavau saskaita.
Na bet ka jau padarysi smile.gif
Kazkas su e mailu pas jus negerai kad stringa ";)
Atsakyti

Lina, patarkite ka daryt ax.gif
Parduotuve pries gera menesi atsauke uzsakyma, parasydama laiska, kad prekiu sandelyje nebeliko. As paprasiau banke, kad panaikintu rezervuota suma, nusiuntusi jiems parduotuves laiska. Uzsakymas buvo darytas spalio 9 diena, dabar jau lapkricio 18.

O siandien gaunu emaila, kad siuntinys man issiustas, su visais tracking number. Pradzioj pamaniau kokia nors klaida...Ilindau i ju psl, nu tikrai issiunte siandien doh.gif
Kaip man jiems sumoketi dabar ? g.gif g.gif g.gif
Sita parduotuve :
cotswoldoutdoor.com
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2015 11 18, 20:14)
Mano laisko speju taip pat negavote nes norejau siunta atideti. O gavau saskaita.
Na bet ka jau padarysi smile.gif
Kazkas su e mailu pas jus negerai kad stringa ";)

Jus savo pranesima per velai atsiuntet. mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2015 11 18, 20:46)
Lina, patarkite ka daryt  ax.gif
Parduotuve pries gera menesi atsauke uzsakyma, parasydama laiska, kad prekiu sandelyje nebeliko. As paprasiau banke, kad panaikintu rezervuota suma, nusiuntusi jiems parduotuves laiska. Uzsakymas buvo darytas spalio 9 diena, dabar jau lapkricio 18.

O siandien gaunu emaila, kad siuntinys man issiustas, su visais tracking number. Pradzioj pamaniau kokia nors klaida...Ilindau i ju psl, nu tikrai issiunte siandien  doh.gif
Kaip man jiems sumoketi dabar ?  g.gif  g.gif  g.gif
Sita parduotuve :
cotswoldoutdoor.com

Gali buti, jie bandys dar karta nuimti pinigus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 18, 21:22)

Gali buti, jie bandys dar karta nuimti pinigus?  g.gif

Bandysiu tada saskaitoje palikt daugiau pinigu ir palauksiu kelias dienas ax.gif
Nera man dar taip buve. Virs menesio ir be jokio pasitikslinimo issiunte man prekes. Gal man ju nebereikia po tiek laiko. doh.gif
Atsakyti
O uzsakyma tikrai atsauke? Gal tiesiog pranesimas buvo, kad veluos?
Atsakyti
Ar šią savaitę man siunta išvyksta? Nes sistemoje rodo, kad Pirkinys UK sandėlyje, sąskaitėlės nėra.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2015 11 18, 21:47)
Ar šią savaitę man siunta išvyksta? Nes sistemoje rodo, kad Pirkinys UK sandėlyje, sąskaitėlės nėra.

Jus liepet siusti kita savaite.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 18, 21:30)
O uzsakyma tikrai atsauke? Gal tiesiog pranesimas buvo, kad veluos?

na laiskas toks :
Good Morning
Thank you for your order.
Unfortunately, we have sold out of .................
I have tried to source the item from our stores to no avail and we are not expecting any future deliveries from the supplier, therefore, I have had to cancel this item.

No monies will be debited from your card, however you may still see a reservation payment for a few days but this will disappear.
Please accept my sincere apologies for the inconvenience this has caused and please do not hesitate to contact us on: 01666 575 500
Kind Regards,

Tai supratau, kad uzsakymas atsauktas, nes ir prie uzsakymo mano ju psl raso cancel.
Atsakyti
O maniskis isvyko? 4u.gif Nes praeita savaite gavau laiska, kad baigiasi sandeliavimo menuo (atrasiau, kad OK), tai taip suprantu, kad turejo isvykti siandien? Tukio sistemoj rodo, kad uk sandelyje...
Atsakyti
Labai labai prasome suprasti, kad siuo metu yra ypac didelis siuntu kiekis, ir ju tvarkymas uztrunka bemaz dvigubai ilgiau. Siuntos, kaip ir anksciau antradieniais vakare yra perskirstytos, kas isvyksta, kas ne. O statusai bus pakeisti, ryt/poryt. Bet, jei jusu siunta yra lapkricio 18 d skyrelyje, vadinasi ji prie isvykstanciu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 18, 21:15)
Jus liepet siusti kita savaite.

Supratau. Turėjau galvoje, kad kita savaitė tai ši (16-22), nes laišką rašiau jums prieš 6 dienas, lapkričio 12. Na, bet nieko skubaus, palauksim dar savaitę. Nesusišnekėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 18 lapkričio 2015 - 22:06