Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

Kooperacijos lapkričio 25d.

Vilnius, Fabijoniškės
1. Danni

Vilnius, Žirmūnai/Snipiškės/Naujoji Vilnia
1. IruleW
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 22, 16:43)
Bet buna idetos ir brangesnes ir didesnio svorio prekes, o brangiau neapmokestina.
Dar gali buti, uzsakei kazka pvz 3 vnt po 200 gr, jei jie neturi sudeda 2 vnt po 300gr. Vnt kaip ir maziau gaunasi.

mano atveju - ne.

Užsakinėjau ir mokėjau tokias tris (po 0,74 svaro, 45 g):
http://groceries.asd...aprika/57704799

Gavau tokias dvi (po 1,70 svaro, akcija - du už 2 svarus, 34 g):
http://groceries.asd...-paprika/390017

Taigi užsakinėjau 135 gramus už 2,22 svaro, o gavau 68 gramus, kainuojančius 2 svarus... Ir gramais, ir pinigais nukentėjau. Gal ten kokybė nuostabesnė, bet paprastos paprikos man nereikia iš viso, aš jos turiu tiek, kad dar galiu parduot, ir LT jos irgi pilna sad.gif

Ir svarbiausia, kad iš esmės ta kaina mizerna, užsisakinėti vien jas kažkaip - per daug vargo... O greta kitko gaut būtų labai malonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 lapkričio 2015 - 18:34
SPORTS DIRECT papildoma 10 proc. nuolaida - tik 24 val.
Papildyta:
QUOTE(Dziugaa @ 2015 11 21, 23:28)
Labai ačiū, kursas tikslus man nėra aktualu. Nelabai suprantu, koks naudojantis tarpininkavimo paslauga pristatymo i LT mokestis ? Ar jis toks pats kaip adreso nuomos, t.y. min 5 eur?

Pasiskaičiuočiau kaip geriau gaunasi, ar kaip tarpininkavimą, ar kaip adreso nuomą.

Ačiū Vi_ktorija; Pakalnute_klp  4u.gif  4u.gif

Ne, minimalus svoris arba 5 eurai yra tik adreso nuomai.
TArpininkavimui nieko panasaus nera. Tiesiog 1.75 euro uz kg ir viskas.

QUOTE(Noa @ 2015 11 22, 19:17)
mano atveju - ne.

Nu cia jau aisku nesamone ideta. Paprika ir rukyta paprika skirtingi skoniai, tai zinoma, kad neteisingai ideta.
Papildyta:
Norit as jums tos rukytos paprikos atsiusiu, jei pasakysit kur ja naudojat? Man taip idomiai, skaniai nuskambejo thumbup.gif
Atsakyti
Pasidalinkite idejomis ka perkat is Amazon juodojo penktadienio proga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 23, 12:33)
Pasidalinkite idejomis ka perkat is Amazon juodojo penktadienio proga  bigsmile.gif

tigi penktadienio laukiam - neperkam dar lotuliukas.gif
Atsakyti
AMAZON kad iki penktadienio jau vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 23, 12:39)
AMAZON kad iki penktadienio jau vyksta  g.gif

sakai jau reik eit pirkt g.gif pas mane krepsys prikrautas - bet laukiu didesniu nuolaidu lotuliukas.gif Gal galetum ka nors padaryt, kad Asda duoti koki koduka rubams (ypac striukems), ar siaip nuolaida padarytu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 23, 13:03)
Norit as jums tos rukytos paprikos atsiusiu, jei pasakysit kur ja naudojat? Man taip idomiai, skaniai nuskambejo  thumbup.gif

Žinot kam? Idealus daiktas vištai marinuoti! Ir šiaip jau paprika su višta gerai. O ta rūkyta tokį gerą skonį suteikia, lyg kepto, lyg rūkyto... O kai pas mane šeimoj du paaugliai, tai keptos vištos yra dažnas maistas, ir smoked paprika eina kaip vanduo, jei jos iš kur nors gaunam biggrin.gif O gaunam tik tada, kai kas nors ir Anglijos parveža - kažkodėl LT jos nėra. Kažin, kodėl? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 11 23, 12:44)
Žinot kam? Idealus daiktas vištai marinuoti! Ir šiaip jau paprika su višta gerai. O ta rūkyta tokį gerą skonį suteikia, lyg kepto, lyg rūkyto...  O kai pas mane šeimoj du paaugliai, tai keptos vištos yra dažnas maistas, ir smoked paprika eina kaip vanduo, jei jos iš kur nors gaunam biggrin.gif O gaunam tik tada, kai kas nors ir Anglijos parveža - kažkodėl LT jos nėra. Kažin, kodėl? unsure.gif

Yra tikrai maximoj, atrodo vat taip
http://www.alvas.lt/...MG_0062_1_1.jpg
Atsakyti
Naujas, ilgas HELLO KITTY Sanrio firmos sukneles parduodame po 3 eurus. Yra 2T, 3T, 4T, 7 dydžiai. HELLO KITTY SUKNELES
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 23, 15:06)
Naujas, ilgas HELLO KITTY Sanrio firmos sukneles parduodame po 3 eurus. Yra 2T, 3T, 4T, 7 dydžiai.  HELLO KITTY SUKNELES

Norėčiau 7m, jei dar turite, nes mačiau, kad per fb jau rezervuotas šis dydis?
Atsakyti
Turim kelias. Tik parasykite mums emaila 4u.gif
Atsakyti