Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Anushka_1312 @ 2015 11 24, 13:08)
Sveiki, ar mano kas nors atkeliavo i LT sia savaite?

Informacija sistemoje 4u.gif
Atsakyti
Sia savaite siuntos tikrai nebuvo suvestos per 48h. Matau pagal sekima, kad pas mane sestadieni vienas siuntinukas atejo, o sistemoje iki siol isvis nieko nera. Pas mane sikarta daug nebus, todel kooperuojuosi.

Kooperacijos lapkričio 25d.

Vilnius, Fabijoniškės
1. Danni
2. natalija_nagai

Vilnius, Žirmūnai/Snipiškės/Naujoji Vilnia
1. IruleW
Kaunas, Dainava
1. anira12

Kaunas, Vilijampole
1. darlia25

Atsakyti
QUOTE(natalija_nagai @ 2015 11 24, 19:13)
Sia savaite siuntos tikrai nebuvo suvestos per 48h. Matau pagal sekima, kad pas mane sestadieni vienas siuntinukas atejo, o sistemoje iki siol isvis nieko nera. Pas mane sikarta daug nebus, todel kooperuojuosi.

Vilnius, Fabijoniškės
1. Danni
2. natalija_nagai

1. IruleW
Kaunas, Dainava
1. anira12

Kaunas, Vilijampole
1. darlia25

Na bet šeštadienis gi ne darbo diena...tai 48h, baigsis tik ryt ryte..
Atsakyti
Sestadienio siuntos sestadieni ir suvedamos, nebent tai Amazon, jie buvo jau vakare tik atvaziave.
Atsakyti
Labas vakaras.

Ar dar negalvojote, kada bus ta paskutine lemtinga siunta, kuri garantuotai spes iki Kaledu? smile.gif
Atsakyti
IruleW, kaip taip zirmunai nepopuliarus visai g.gif prasykis pas mane blogiausiu atveju tada.
Atsakyti

Vilnius, Fabijoniškės
1. Danni
2. natalija_nagai
3.ANUSHKA_1312

1. IruleW
Kaunas, Dainava
1. anira12

Kaunas, Vilijampole
1. darlia25

Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 11 24, 21:26)
IruleW, kaip taip zirmunai nepopuliarus visai  g.gif  prasykis pas mane blogiausiu atveju tada.

Aciu, Murcikai, tu geris wub.gif kita kart pas tave ir prisiprasysiu 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kazkas man ir spetu ateiti- nesiuskit, prasau, kaupsiu.
Atsakyti
Ruosiame siunta, tad emailus atsakome TIK i skubias, iskilusias problemas.

Atsakymus apie tai, kada siunta isvyksta, ar sistemoje viskas suvesta, kada bus LT, siuntu komplektacijas, is kokios parduotuves gauta ir pan. rasite arba sistemoje arba musu salygose: tukisuk.com adreso nuoma 4u.gif 4u.gif Aciu uz kantrybe!

QUOTE(Jelenka @ 2015 11 24, 17:56)
Labas vakaras.

Ar dar negalvojote, kada bus ta paskutine lemtinga siunta, kuri garantuotai spes iki Kaledu? smile.gif

Ne, negalvojom. Dabar nuolat po pora masinu vaziuoja i LT, tai nera reikalo grafikui.

QUOTE(AMARILIS @ 2015 11 24, 19:55)
Jeigu kazkas man ir spetu ateiti- nesiuskit, prasau, kaupsiu.

Gerai.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 24, 15:16)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gerai.
Papildyta:
Gerai.
Taip, zinoma.
Jeigu niekas neatsiranda savo noru, mes pridedame kazka savo nuoziura.
Siunta tik isvyks sia savaite, dalinimas ir kooperacijos bus kita savaite, tinka?
Papildyta:
Geriausia problemas spresti, kai jau yra aisku, kad problema yra. Dabar gi neaisku ar is tiesu kazko truksta, ar ne. Siuntas i sistema ivedame per 48 valandas.
Geriausia turbut kreiptis i Amazon, nes butent jie isskirsto siuntas. Mes tik priimame ir persiunciame, tai, kas pas klienta sukaupta per savaite. Nebent klientas papraso nesiusti nieko, arba sulaikyti iki 3kg; 7kg.  4u.gif

Butu gerai, kad duotumete aiskia instrukcija siusti ar sulaikyti, nes velgi, jusu prasymas sustabdyti yra su "jei nespes ateiti preke". O, mes nesekame spejo, ar nespejo. Buna ateina koks reklaminis zurnalas, yra klientai kurie uzsisako, ir zinok, ar cia ta preke spejo ateiti ar ne.
Tad, tokie nurodymai, tik sumaisti kelia.  unsure.gif Ir neaisku ka daryti su siuntomis.

MATau , jog sistemoje ivestos 2 gautos siuntos . Tad jei dar spejau , galit siusti 4u.gif
Atsakyti
Sistemoje matote isvykstancias ir atidetas siuntas, bei vnt skaiciu.
Kg bus patikslinti veliau, statusai bus pakeisti rytoj. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti