Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame UK parduotuvėse ir aukcionuose

Sveiki,

Jau galimos kooperacijos spalio 14 d siuntai. 4u.gif
Atsakyti
Man sia sav. Nesiuskit 4u.gif (parasiau ir emaily, nezinau ar gavot).

Dar klausimas del saldainiu is asda. Pernai lyg buvo apriboje vienodu saldainiu kieki (9 vnt/uzs?). Gal zinot kaip siemet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 07 spalio 2015 - 14:12
Priminsiu, kad prasymai turi buti atsiusti antradieniais.
Siunta jau laive, si karta viskas greitai. Tad, dabar priimti prasymai bus kitos savaites siuntai.

Siemet kol kas nesimato jokiu apribojimu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 07, 14:19)
Priminsiu, kad prasymai turi buti atsiusti antradieniais.
Siunta jau laive, si karta viskas greitai. Tad, dabar priimti prasymai bus kitos savaites siuntai.

Siemet kol kas nesimato jokiu apribojimu.

O mano prasyma nesiusti vakar gavor meilu? Nes negavau patvirtinimo. ..
Siandien siunciau meila dl saldainiu. Bet automatinio patvirtinimo vel negavau...
Atsakyti
Mes i visus emailus stengiames atsakyti per 48 val.
O, sistema sutvarkyta nuo pat ryto. Jau vedame naujus pirkinius 4u.gif Jusu tikrai atideta buvo.
Atsakyti
Gal galite patarti? pirma karta apmokesiu Tukiui saskaita paprastu pavedimu, eurais i paysera. Supratau, kad mokejimo paskirtyj butina nurodyti ta evp nr ju saskaitos. O kazin mano invoice numeri reik nurodyti? irgi mokejimo paskirtyje? ar nereik? aciu, kas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 10 07, 15:39)
Gal galite patarti? pirma karta apmokesiu Tukiui saskaita paprastu pavedimu, eurais i paysera. Supratau, kad mokejimo paskirtyj butina nurodyti ta evp nr ju saskaitos. O kazin mano invoice numeri reik nurodyti? irgi mokejimo paskirtyje? ar nereik? aciu, kas atsakys.

Nebutinai.
Mes pagal pavarde matysim jusu mokejima.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 07, 15:44)
Nebutinai.
Mes pagal pavarde matysim jusu mokejima.

Aciu, jau apmokejau i Jusu swedbank saskaita 4u.gif
Atsakyti
Pati uzklausiau, pati atsakysiu -asda leidzia pirkti max 6 vnt vienodu saldainiu deziu doh.gif
Man reikia tik celebrations, galeciau priimti prie uzsakymo su kitokiom saldainem. Pasidalintumem siuntimo isl ir pakavimo mok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2015 10 07, 14:56)
Pati uzklausiau, pati atsakysiu -asda leidzia pirkti max 6 vnt vienodu saldainiu deziu doh.gif
Man reikia tik celebrations, galeciau priimti prie uzsakymo su kitokiom saldainem. Pasidalintumem siuntimo isl ir pakavimo mok 4u.gif

Eina sau kaip blogai doh.gif
Atsakyti
Priminkit koks tukio pepakavimo mok taikomas pirkiniams is asda. Norisi susiskaiciuoti, kiek viena dezute saldainiu kainuos
Atsakyti
2.30 euro 4u.gif
Atsakyti