Jau galimos kooperacijos spalio 14 d siuntai.
Sveiki,
Man sia sav. Nesiuskit
(parasiau ir emaily, nezinau ar gavot).
Dar klausimas del saldainiu is asda. Pernai lyg buvo apriboje vienodu saldainiu kieki (9 vnt/uzs?). Gal zinot kaip siemet?
Dar klausimas del saldainiu is asda. Pernai lyg buvo apriboje vienodu saldainiu kieki (9 vnt/uzs?). Gal zinot kaip siemet?
Priminsiu, kad prasymai turi buti atsiusti antradieniais.
Siunta jau laive, si karta viskas greitai. Tad, dabar priimti prasymai bus kitos savaites siuntai.
Siemet kol kas nesimato jokiu apribojimu.
Siunta jau laive, si karta viskas greitai. Tad, dabar priimti prasymai bus kitos savaites siuntai.
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 07, 14:19)
Priminsiu, kad prasymai turi buti atsiusti antradieniais.
O mano prasyma nesiusti vakar gavor meilu? Nes negavau patvirtinimo. ..
Siandien siunciau meila dl saldainiu. Bet automatinio patvirtinimo vel negavau...
Mes i visus emailus stengiames atsakyti per 48 val.
O, sistema sutvarkyta nuo pat ryto. Jau vedame naujus pirkinius
Jusu tikrai atideta buvo.
O, sistema sutvarkyta nuo pat ryto. Jau vedame naujus pirkinius
Gal galite patarti? pirma karta apmokesiu Tukiui saskaita paprastu pavedimu, eurais i paysera. Supratau, kad mokejimo paskirtyj butina nurodyti ta evp nr ju saskaitos. O kazin mano invoice numeri reik nurodyti? irgi mokejimo paskirtyje? ar nereik? aciu, kas atsakys.
QUOTE(zittute @ 2015 10 07, 15:39)
Gal galite patarti? pirma karta apmokesiu Tukiui saskaita paprastu pavedimu, eurais i paysera. Supratau, kad mokejimo paskirtyj butina nurodyti ta evp nr ju saskaitos. O kazin mano invoice numeri reik nurodyti? irgi mokejimo paskirtyje? ar nereik? aciu, kas atsakys.
Nebutinai.
Mes pagal pavarde matysim jusu mokejima.
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 07, 15:44)
Aciu, jau apmokejau i Jusu swedbank saskaita
Pati uzklausiau, pati atsakysiu -asda leidzia pirkti max 6 vnt vienodu saldainiu deziu
Man reikia tik celebrations, galeciau priimti prie uzsakymo su kitokiom saldainem. Pasidalintumem siuntimo isl ir pakavimo mok
Man reikia tik celebrations, galeciau priimti prie uzsakymo su kitokiom saldainem. Pasidalintumem siuntimo isl ir pakavimo mok
QUOTE(Audry @ 2015 10 07, 14:56)
Pati uzklausiau, pati atsakysiu -asda leidzia pirkti max 6 vnt vienodu saldainiu deziu
Eina sau kaip blogai
Priminkit koks tukio pepakavimo mok taikomas pirkiniams is asda. Norisi susiskaiciuoti, kiek viena dezute saldainiu kainuos
2.30 euro