Niu geras, reiks pabandyt. Gal topinambą ar juodą ridiką (nežinojau, kad jis valgomas


Kokias salotas su baltais ridikais darot? Šiandien gaminu balti ridikai plius obuoliai, plius morkos, plius majonezas ir grietinė

[/quote]
Topinambai man labai skanu salotose su kopūstu ir morkomis. O juodąjį ridiką pabandžiau visai netyčia, eksperimentuodama, jis tokio aštroko skonio, bet man patiko sumaišytas su tais pačiais kopūstais, morkomis ir grietine. Dar kartais pridedu žalio brokolio ar kalafioro. Šoninė rūkyta, kažkaip nepriprantu prie sūdytų.
Džiaugiuosi, kad kol kas esu prie tų, kurie šiemet nesnargliuojasi ir nekosėja, nors pusė kolegų jau sirguliuoja, jau pernai tokiu metu visokius peršalimo simptomus jaučiau. Nors šilumos tai norisi, bute vakar grįžus iš sodybos radau trylika laipsnių, tai jau laukiu nesulaukiu šildymo pradžios
